13 Aralık 2012, Perşembe 08:51:50

EMIRATES'TEN 20 MİLYON DOLARLIK TRANSFER YATIRIM

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates'in, First Class ve Business Class müşterileri için özel olarak tasarlanan yeni transfer araçları hizmete girdi
  • Dubai'ye gidenler bilirler; bazen ucaklar gercekten terminal binasina cok uzakta park ediyorlar. Gecen yil abartisiz soyluyorum 10 dakikadan uzun surdu ucaktan terminal binasina otobusle yolculugumuz. Baglanti ucusunu kacirma endisesi de cabasi. Ekonomi yolcusu oldugumdan, bizim otobusteki halimiz haberde kullanilan resimden epey bir uzakti :) Emirates urun farklilastirma stratejisini cok iyi kullaniyor kanimca. Qantas uzun ucuslardaki ucakici wifi baglantisini kaldirmaya karar verdi, bekliyorum simdi Emirates karsi atak mi yapacak yoksa o da mi kaldiracak. Herkese iyi gunler dilerim.

Yaklaşık 20 milyon dolarlık yatırımla yapılan son model servis araçları, Dubai Uluslararası Havalimanı'nda terminale uzak bir alandan iniş veya kalkış yapan uçuşlarda First Class ve Business Class müşterilerinin havalimanı çıkış kapıları ile uçak arasındaki transferi için kullanılacak.

Şu anda 15'i First Class ve 26'sı Business Class olmak üzere toplam 41 adet servis aracı ile hizmet veren Emirates'in premium müşterileri, yeni servis araçlarını kullanabilecek.

Emirates Ürün Geliştirme ve Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tony Chandler, "Premium class yolcularımızın seyahatlerini daima en ince detayına kadar gözden geçiriyoruz ve Emirates'le yolculuk deneyimlerini daha da güzelleştirecek yenilikler getiriyoruz. Vizyonumuz, yeni servis araçlarının eklenmesiyle birlikte, uçuşlarda sunduğumuz lüks ve konforu seçkin müşterilerimizi memnun edecek ve beklentilerini fazlasıyla karşılayacak şekilde genişletmek ve yeni bir yorum katmak" diyor.

Emirates'in premium class müşterileri, tüm Emirates ağında özel şoförlü transferler ve 30'un üzerinde özel dinlenme salonunun da dahil olduğu çok sayıda premium hizmet ve ürün sayesinde "kapıdan destinasyona" unutulmaz bir yolculuk yaşayabilir. Lüks servis araçlarının hizmete başlamasıyla birlikte müşteriler, Emirates'in premium kabinlerinde görmeye alıştıkları ambiyans ve konforu artık kesintisiz olarak yaşayabilecek.

EMIRATES'TEN 20 MİLYON DOLARLIK TRANSFER YATIRIM

Yorumlar

Urun farklilastirma ~ 11 yıl önce
Dubai'ye gidenler bilirler; bazen ucaklar gercekten terminal binasina cok uzakta park ediyorlar. Gecen yil abartisiz soyluyorum 10 dakikadan uzun surdu ucaktan terminal binasina otobusle yolculugumuz. Baglanti ucusunu kacirma endisesi de cabasi. Ekonomi yolcusu oldugumdan, bizim otobusteki halimiz haberde kullanilan resimden epey bir uzakti :) Emirates urun farklilastirma stratejisini cok iyi kullaniyor kanimca. Qantas uzun ucuslardaki ucakici wifi baglantisini kaldirmaya karar verdi, bekliyorum simdi Emirates karsi atak mi yapacak yoksa o da mi kaldiracak. Herkese iyi gunler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000