02 Temmuz 2008, Çarşamba 08:33:56

Emirates'le uçan bedava konaklıyor

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, first ve business class yolcularına Dubai’de ücretsiz konaklama imkanı sunuyor.

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Dubai veya ötesine uçan first ve business class yolcularına Dubai’de 5 yıldızlı The Palace The Old Town Otel, The Harbour Hotel & Residence veya Jumeirah Emirates Towers otellerinden birinde konaklama imkanı sunuyor.

Emirates, Dubai veya ötesine first class uçan yolcularına; The Palace The Old Town Otel veya The Harbour Otel & Residence’ta iki gece konaklama, otellerin yeme-içme ya da spa’larında kullanılmak üzere 100 dolar hediye ve 96 saatlik vize imkanı sunuyor. Emirates business class yolcularına ise Jumeirah Emirates Towers veya The Harbour Otel ve Residence’ta bir gece konaklama, otellerin yeme-içme ya da spa’larında kullanılmak üzere 100 dolar hediye ve 96 saatlik vize imkanı sunuyor.

Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayollarından biri olan Emirates’in bu kampanyası 1 Temmuz-31 Ağustos 2008 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya otellerde oda kahvaltı konaklama ve tüm vergi ve servis ücretleri dahil.

EMIRATES İLE DUBAİ’DE DENİZ, GÜNEŞ VE ALIŞVERİŞ

Dubai masmavi denizi, körfez boyunca uzanan beş yıldızlı otelleri, kilometrelerce uzunluktaki plajları, dünyanın tüm tatlarını barındıran restoranları, bar ve gece kulüpleri, çöl safarisi, golf sahaları ve su sporlarıyla eğlenceli bir tatil geçirmek isteyenlerin uğrak yeri. Alışveriş cenneti olarak bilinen Dubai’de dünyanın en ünlü markalarını en uygun fiyata bulmak mümkün.

Ortadoğu’nun iş ve eğlence merkezi olan Dubai dünyanın en çekici seyahat merkezlerinden biri olarak değerlendiriliyor. Dubai’de yer alan dünyanın önde gelen zincir otellerinin yiyecek, içecek ve servis kalitesi son derece yüksek düzeyde.

Lüksün tanımının değiştiği Dubai’ye Emirates Havayolları ile gidebilirsiniz. Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketi olan Emirates, en karlı 3, en büyük 20 havayolu şirketi arasında yer alıyor. Dünyanın en genç filolarından birine sahip olan ve toplam 62 ülkede 99 noktaya uçan Emirates Havayolları,  İstanbul – Dubai arasında her gün 427 kişilik Boeing 777-300 tipi uçaklar ile uçuyor. 

 

Emirates'le uçan bedava konaklıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000