29 Nisan 2008, Salı 11:14:35

Emirates'in yeni salonu hizmete açıldı

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, havaalanındaki yeni bekleme salonunu hizmete soktu.

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, geçtiğimiz günlerde Brisbane Uluslararası Havaalanı’nda, yeni yolcu bekleme salonunun resmi açılışını yaptı. Hizmete giren bu modern salon misafirlere 360 derecelik görüş açısı sunuyor ve Avustralya’da, Airbus A380 uçağının ikinci katı da dahil olmak üzere, yolculara direkt uçağa geçme imkanı sağlayan ilk bekleme salonu oluyor.

Emirates’in yeni bekleme salonunun açılışını, havayolunun Kıdemli Bölge Başkan Yardımcısı Dale W. Griffith ve Avustralya Turizm Bakanı Desley Boyle birlikte gerçekleştirdi.

Dale G. Griffith: “2003 yılının Mayıs ayında Emirates dünyadaki bütün bekleme salonlarını daha yüksek kaliteli hale getirerek yolculara seyahatleri sırasında lüks salonlar ile hizmet vermek için 13 milyon dolar yatırım yapacağını duyurmuştu. 2004 yılında Brisbane havaalanı, merkezimiz Dubai’den sonra Emirates’in tüm uçuş noktaları içerisinde, özel bekleme salonu olan ilk havaalanı oldu”

“Şu anda uçuş noktalarımızda 18 Emirates bekleme salonu bulunuyor ve müşterilerimizden gelen olumlu geribildirimlerden gösteriyor ki yaptığımız yatırımlar karşılığını buluyor. Bu yeni bekleme salonu Brisbane’deki ikinci salonumuz ve Emirates’in yenilik ve en iyi hizmeti sunma anlayışının da bir göstergesi” dedi.

Emirates

Brisbane havaalanında yer alan diğer bekleme salonun iki katı büyüklüğünde olan yeni Emirates Salonu; 106 misafiri salon alanında, 56 misafiri yemek köşesinde ve 10 misafiri de business centre kısmında olmak üzere toplam 172 kişi kapasitesine sahip.

Brisbane dışında Emirates’in; Melbourne, Sydney, Perth, Auckland, Bangkok, Dubai (üç bekleme salonu), Frankfurt, Hong Kong, Kuala Lumpur, Londra Gatwick, Londra Heathrow, Münih, New York JFK, Paris Charles de Gaulle ve Singapur’da bekleme salonları bulunuyor ve havayolu 2008 yılında yeni salonlarla bu sayıyı arttıracak.

Brisbane salonunun özelliklerinden first class ve business class yolcularının yanı sıra şirketin sık uçanlar programı olan Skywards’ın Gold üyeleri de yararlanabiliyor.

Emirates’in first ve business class yolcuları birçok noktada bulunan ücretsiz şoför hizmeti, özel check-in bölümü, bagaj önceliği gibi özel yer hizmetlerinden de yararlanabiliyor.

Emirates

Emirates'in yeni salonu hizmete açıldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000