29 Mart 2014, Cumartesi 10:32:17

EMIRATES'İN YENİ ELÇİSİ: CR7

Cristiano Ronaldo, FIFA'nın Dünya Çapındaki Resmi Ortağı Emirates Havayolu’nun Küresel Elçisi oldu.

Portekiz Milli Takım Kaptanı ve 2013 FIFA Altın Top Ödülü’nün sahibi Cristiano Ronaldo, FIFA'nın Dünya Çapındaki Resmi Ortağı Emirates Havayolu’nun Küresel Elçisi oldu. Ayrıca Emirates, futbolun süper yıldızı ile birlikte, Brezilyalı efsane ve aynı zamanda Emirates Ortak Küresel Elçisi Pelé ile hazırlanan kampanya videosunu Brezilya’da tanıttı.

İnsanları ve tutkuları birleştiren Emirates, dünya çapındaki yeni ve dijital kampanyasında, en önemli uçağı A380'in Lounge kısmında iki futbol yıldızını hayranlarıyla bir araya getiriyor. Emirates Ocak ayında, üç kez Dünya Kupası'nı kazanan Pelé'nin ilk Küresel Elçisi olduğunu açıklamıştı. Alanının sadece en iyileriyle çalışma geleneğini sürdüren Emirates, şimdi de bu ekibe Pelé ile birlikte düşünülecek en ideal kişiyi, Cristiano Ronaldo’yu ekledi.

İki kez FIFA Yılın Futbolcusu seçilen ve Emirates'in sponsor olduğu Real Madrid'de oynayan Ronaldo, ikinci kez kaptan olarak çıkacağı bu üçüncü Dünya Kupası'nda milli takımına liderlik yapacak.  Ülkesinin formasını ilk kez 2003 yılında giyen ve bugüne kadar 100'den fazla kez milli formayı taşıyan Ronaldo, bu rakama ulaşan en genç Portekizli oyuncu. Bunun yanı sıra Ronaldo, milli takım adına en fazla gol atan oyuncu olma rekorunu da elinde tutuyor.

Emirates Kurumsal İletişim ve Marka Bölümü Başkan Yardımcısı Boutros Boutros; “Hem Cristiano Ronaldo hem de Pelé dünya çapında tanınan başarılı kişiler. İsimleri ve yüzleri sadece iyi futbol ile eşanlamlı değil, aynı zamanda hem spor dünyası, hem de spor dünyası dışındaki kişiler için de birer ilham kaynağı. Emirates her yıl, 200'den fazla spor etkinliğinde yer alıyor. Bu kampanya, Emirates'in sadece insanları taşımaktan öte, spor ve kültürü birbirine bağlama felsefesini de yansıtıyor” dedi.

2006'dan bu yana resmi FIFA Ortağı olan Emirates; FIFA Kadınlar Dünya Kupası, FIFA U20 ve U17 Dünya Kupası ve yaklaşmakta olan 2014 Brezilya dahil olmak üzere FIFA Dünya Kupası'ndaki yerini alıyor. 

EMIRATES'İN YENİ ELÇİSİ: CR7

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000