16 Aralık 2008, Salı 12:50:22

Emirates'in dev tesisiyle seyahatler daha rahat

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Dubai Uluslararası Havaalaanı’nda yer alan nefes kesen yeni evi Terminal 3’e taşındı. Terminal 3 muazzam büyüklükte ve ultra lüks tesisleriyle milyonlarca yolcuya hizmet veriyor.
  • Çölü pazarlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Nereden baksan arap yarımadası maalesef.
  • emirates ile yaklasik 6 kez uctum singapor havayollari ile karsilastirdiginzda butun ucaklari berbat ve cok pahali simdi girin ikisininde internet sitelerine australiadan ucuslara bakin tam 2 kati daha pahali emirates ama yinede helal olsun demeden edemiyorum bu araplarin petrolu olmasa tek basardiklari is bu

18 Kasım 2008 itibariyle 500,000’den fazla yolcu Emirates Terminal 3’ten havayolunun dünyanın altı kıtasında yer alan 101 noktasına uçarak kullanışlı check in seçeneklerini, restoran ve cafeleri, mağazaları, premium loungeları, otel, spa ve eğlence olanaklarını deneyim etme fırsatı buldu.

Yolcular; dört tanesi büyük bagajlar için tahsis edilmiş18 bagaj karuseli, ücretli concierge servisi, hepsi hızlı ve kolay biçimde geçitlere bağlanan bagaj ambarına sahip muazzam büyüklükteki bagaj salonu sayesinde çok daha hızlı ve kolayca işlemlerini tamamlıyor.

Terminal 3’te 13,500’in üzerinde parlak kırmızı bebek arabası ailelerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Ayrıca Terminal 3’te bulunan “Refakatsiz Küçük Yolcu Bekleme Salonu” 370 kişilik kapasitesiyle tek başına seyahat eden çocuklar için güvenli ve eğlence bir ortam sağlıyor.

Emirates First ve Business Class Lounge’ları geçtiğimiz beş haftada yaklaşık olarak 100,000 yolcuyu ağırladı ve güleryüzlü personeli ve konforlu iç dizaynı ile yolcuların beğenisini kazandı. First ve Business Class lounge’ları 13,300 metrekareye yayılan geniş alanıyla her yolcuya özel kişisel mekan imkanı sunuyor. Gösterişli mutfaklar ve açık büfeler sushiden, somon fümeye, ızgara tavuktan, böğürtlenli tartlara kadar yolculara cezbedici alternatifler sunuyor.

Ayrıca 2000’nin üzerinde yolcu Terminal 3’ün First ve Business Class Lounge’larında yer alan Timeless Spa’dan randevu alarak dinlendirici bir atmosfere sahip bu mekanda rahatladı. Timeless Spa’da uzman terapistler değişik bakım seçenekleriyle yolculara uçuşları öncesi ve sonrası rahatlama imkanı sunuyor. Timeless Spa’da yolcuların ihtiyaçları düşünülerek çeşitli el, ayak(manikür/pedikür), saç bakımları ve vücut masajları yer alıyor.

Dubai Uluslararası Havaalanı içinde yer alan Emirates Terminal 3 en iyi seyahat konforu esas alınarak tasarlandı. Yeraltı terminali, boarding kapılarına daha kolay erişim sağlamak amacıyla taksi bekleme bölümü ve apronların altına inşa edildi. Eşsiz dizaynı, Skytrains gibi son teknoloji ulaşım çözümleri ve uçaklara hızlı ulaşım imkanı sağlayan yürüyen kaldırımları ile Terminal 3 dünyanın en büyük tesisi.

Emirates'in dev tesisiyle seyahatler daha rahat

Yorumlar

MUCİT ~ 15 yıl önce
Çölü pazarlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Nereden baksan arap yarımadası maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muchy ~ 15 yıl önce
emirates ile yaklasik 6 kez uctum singapor havayollari ile karsilastirdiginzda butun ucaklari berbat ve cok pahali simdi girin ikisininde internet sitelerine australiadan ucuslara bakin tam 2 kati daha pahali emirates ama yinede helal olsun demeden edemiyorum bu araplarin petrolu olmasa tek basardiklari is bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000