05 Kasım 2015, Perşembe 14:43:31

Emirates'in A380'i ve Jetman birlikte uçtu

Havacılık sektörünün en prestijli oyuncularından Emirates ve dünyanın jet motorları ile uçan ilk insanı olan Jetman lakaplı İsviçreli Yves Rossy Dubai semalarında ortak uçuş yaptı.
  • Bir arap hayranı olarak üstün ırk olduklarını birkez daha kanıtladılar.
  • Tamam A380 flapları açmış sürati düşürmüş ama ne kadar düşerse düşsün 250-300 km altına inmez. jetman ler ondan daha hızlı uçuyorlar ! Kuyruk rüzgarının yarattığı türbülans sadece bir düzlemi mi etkiliyor acaba . Çünkü adamlar kuyruk seviyesinin üstünden gelip geçiyorlar. İlginç vede hayret.
  • Herşeyin sahte olduğu araplarla dolu garip bir ülke. Parayı ver ben sana süpermeni getireyim. Bu arap reklamları bitmedi gitti.
  • gecen de demistim, THY reklam stratejisini degistirmeli, spor takimlari ve unlulerle yapilan sponsorluk anlastmalari bir yere kadar
  • sebebi neydi ki? ayrıca dubai yukarıdan ne derece iğrenç görmüş olduk... gece süslenip dışarıya çıkan hayat kadınları gibi...ama her gecenin bi sabahı var... debe editi: pardon orası burası değil...
  • Türkiye'de de olur ama istikrar yok.
  • Kabul edin TK pilotlari! Hepimiz o iki adamdan biri olmak istiyoruz degil mi? :)
  • Manyak mı la bunlar
  • KESKE THY CILER DE BOYLE GUZEL REKLAM YAPABILSE.....
  • Adam reklamı yaptımı, hepimizede izlettimi, gerisi boş, amaca ulaştı. Süper olmuş THY dan da ilginç projeler bekliyoruz.

Havacılık sektörünün en prostijli oyuncularından Emirates ve dünyanın jet motorları ile uçan ilk insanı olan 55 yaşındaki Jetman lakaplı İsviçreli Yves Rossy Dubai semalarında ortak uçuş yaptı.

Jetman Yves Rossy ve partneri Vince Reffet'ın, Emirates filosuna bu yıl Nisan ayında katılan yeni Airbus A380 uçağıyla yaptıkları gösteri nefes kesti.

Yves Rossy, halka açık ilk uçuşunu  2013 yılında ABD'de gerçekleştirmişti. Rossy'ye bu uçuşta da B17 bombardıman uçakları eşlik etmişti.

Emirates'in A380'i ve Jetman birlikte uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Gurur duydum ~ 8 yıl önce
Bir arap hayranı olarak üstün ırk olduklarını birkez daha kanıtladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferit ~ 8 yıl önce
Üstünlük takvadadir. Arapn Aceme, Acemin Arapa herhangi bir üstünlüğü yoktur.
kamyoncu ~ 8 yıl önce
Uçanların hangisi arap ? arapçılık sapkınlıktır..
hayret ! ~ 8 yıl önce
Tamam A380 flapları açmış sürati düşürmüş ama ne kadar düşerse düşsün 250-300 km altına inmez. jetman ler ondan daha hızlı uçuyorlar ! Kuyruk rüzgarının yarattığı türbülans sadece bir düzlemi mi etkiliyor acaba . Çünkü adamlar kuyruk seviyesinin üstünden gelip geçiyorlar. İlginç vede hayret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahte ~ 8 yıl önce
Herşeyin sahte olduğu araplarla dolu garip bir ülke. Parayı ver ben sana süpermeni getireyim. Bu arap reklamları bitmedi gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK34 ~ 8 yıl önce
gecen de demistim, THY reklam stratejisini degistirmeli, spor takimlari ve unlulerle yapilan sponsorluk anlastmalari bir yere kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaneee ~ 8 yıl önce
sebebi neydi ki? ayrıca dubai yukarıdan ne derece iğrenç görmüş olduk... gece süslenip dışarıya çıkan hayat kadınları gibi...ama her gecenin bi sabahı var... debe editi: pardon orası burası değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstikrarsız ~ 8 yıl önce
Türkiye'de de olur ama istikrar yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737FO ~ 8 yıl önce
Kabul edin TK pilotlari! Hepimiz o iki adamdan biri olmak istiyoruz degil mi? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginççç ~ 8 yıl önce
Manyak mı la bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
KESKE THY CILER DE BOYLE GUZEL REKLAM YAPABILSE.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 8 yıl önce
Adam reklamı yaptımı, hepimizede izlettimi, gerisi boş, amaca ulaştı. Süper olmuş THY dan da ilginç projeler bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000