07 Eylül 2013, Cumartesi 08:05:59

EMIRATES'E 'UZUN MENZİL' GURURU

Emirates, prestijli Condé Nast Traveller dergisi ödülünü kazandı...

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, Condé Nast Traveller Dergisi Okuyucu Ödülleri için 2 Eylül'de Londra’da gerçekleştirilen törende İngiltere’nin önde gelen ödüllerinden birine layık görüldü. Emirates, Condé Nast Traveller dergisi okuyucuları tarafından “Uzun Menzilli Uçuşlarda En İyi Havayolu” seçildi.

Bu ödül Emirates’in uzun menzilli uçuşlarda süregelen güçlü lider konumunu kanıtlar nitelikte. Sadece bu yıl içinde Emirates, 2013 Dünya Seyahat Ödülleri’nde ve Skytrax’in “Dünyanın En İyi Havayolu” ödüllerinde “Uzun Menzilli Uçuşlarda En İyi Havayolu” ve “En İyi Havayolu” ödüllerini aldı.

Emirates BK Başkan Yardımcısı Laurie Berryman şöyle konuştu “Condé Nast Traveller dergisinin seçkin okuyucuları tarafından “Uzun Menzil Uçuşlarda En İyi Havayolu” olarak seçilmek, tüm classlarda hizmetlerimizi daha da iyi hale getirme ve gezginlere bambaşka bir uçuş deneyimi sunma konusundaki kararlılığımızı yansıtıyor.

Business Class’ta ve First Class’ta uzun menzilli yolculuklar, Emirates'in müşterileri evlerinden veya işyerlerinden alıp doğrudan havalimanına ulaştıran özel şoförlü transfer hizmetiyle başlıyor. Havada ise yolcular A380 uçaklarımızın First Class kabinlerinde bulunan uçak içi duş spalarının, tamamen yatırılabilen konforlu koltukların ve wi-fi erişiminin tadını çıkarıyor. Tüm classlardaki yolcular ödüllü eğlence sistemimiz “ice”, gurme yiyecek servisi ve seçkin şarap seçenekleriyle harika bir yolculuk deneyimi yaşayabiliyor.”

EMIRATES'E 'UZUN MENZİL' GURURU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000