20 Aralık 2015, Pazar 12:01:10

Emirates'e 'Skalite' ödülü

Emirates Havayolu, 18’incisi düzenlenen Skalite ‘Turizm’de Kalite’ Ödülleri’nde bu yıl ‘Havayolu’ kategorisi ödülüne layık görüldü.
  • MNG Havayollarının Lojistik Başkanı yok ki!
  • Bahar hanım sizi ve ekibinizi tebrik ederim Ku
  • Arap merakı burada da kendini göstermiş

Turizm sektöründen tüm branşların profesyonellerini çatısı altında toplayan, 81 yıllık geçmişiyle dünyanın en köklü ve 90 ülkede yapılanmasıyla da en geniş tabanlı sivil toplum örgütü olan Skal International’ın İstanbul Kulübü, Turizm’de Kalite Ödülleri’ni açıkladı. Türk turizminde kaliteye yapılan yatırımı ve turizmin artmasına yapılan katkıyı ödüllendirmek üzere bu yıl 18’incisi düzenlenen törende Emirates, ‘Havayolu’ kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

19 Aralık 2015, Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ödül töreninde Emirates Türkiye Ülke Müdürü Bahar Birinci’ye ödülünü etkinlik Platin sponsoru MNG Airlines adına Lojistik Başkanı Emir Akın takdim etti.

Emirates Türkiye Ülke Müdürü Bahar Birinci yaptığı değerlendirmede; “Turizmde kaliteye yapılan katkıyı ödüllendirerek, Türk turizminin gelişimine destekte bulunmak amacıyla düzenlenen Skalite Ödülleri’nde Emirates Havayolu olarak ödüle layık görülmek bizleri son derece mutlu etti ve gururlandırdı. Emirates olarak 28 yılı aşkın süredir İstanbul’a hizmet ediyoruz. 15 Aralık tarihi itibariyle İstanbul’daki ikinci uçuş noktamız olan Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan başlayan günlük seferlerimiz ile, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan yaptığımiz haftalık 11 İstanbul uçuşunu, haftada 18’e yükselttik. Bu uçuş sayısıyla Emirates, karşılıklı en popüler iş ve turizm destinasyonu olan İstanbul ve Dubai arasındaki koltuk kapasitesini yüzde 35 artırdı"dedi. Birinci, Emirates Havayolu olarak başarılarına yenilerini eklemek ve müşteri memnuniyetini daha da artırmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Türk turizm sektörünün gelişimine katkı sunmak amacıyla sektörün 21 kategoride en iyilerini bir araya getiren Skalite Ödüleri’nde bu yıl Jüri Başkanlığı’nı 2010-2011 Skal International Dünya Başkanı ve Universal Turizm Genel Direktörü Hülya Aslantaş üstlendi. Skalite Jürisi’nde; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve İstanbul Turizm Atölyesi Koordinatörü Tülin Ersöz, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nüzhet Kahraman, Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Melis Aygen, İZ TV Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Aral, İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Nedret Apaydın ve MNG Airlines Lojistik Başkanı Emir Akın yer aldı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde 18.’si düzenlenen Skalite Ödülleri gecesinde kazananlar, 1028 skal üyesi ve 7 kişilik jüri tarafından elektronik ortamda belirlendi.

Emirates'e 'Skalite' ödülü

Yorumlar

Kim ~ 8 yıl önce
MNG Havayollarının Lojistik Başkanı yok ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Bahar hanım sizi ve ekibinizi tebrik ederim Ku

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 8 yıl önce
Arap merakı burada da kendini göstermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000