08 Temmuz 2010, Perşembe 10:35:52

Emirates'den yeni uygulama

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates'in yeni uygulaması Mobile Emirates.com internet sitesi sayesinde her yerden rezervasyon yapmak mümkün hale geliyor.
  • Emirates arabın iyisi. O da bu kadar oluyor işte.
  • Emirates öncelikle şu andaki iletişim kanallarını düzgün çalıştırsın. Dün Pakistan'lı misafirlerimiz vardı. İstanbul'daki Emirates bürolarına belki 10. kez arayıp ancak ulaşabildik. Havaalanı diye verilen telefonlara ulaşamadık bile. Bu mu yani dünyanın en iyi havayollarından biriyiz diye geçinen firma.
  • Arap yine geç kalmış...
  • THY cok once basladi bu uygulamaya bu da havayolumuzun ne kadar onde oldugunu gosteriyor
  • tek kelime süpersiniz.
Müşterilerin Emirates.com internet sitesinde kolayca hareket edebilmeleri ve istedikleri bilgilere ulaşabilmeleri için özellikle tasarlanan mobil web sitesi 3000'den fazla cep telefonunda çalışıyor. Geliştirilen yeni Mobile Emirates.com internet sitesi her türlü cep telefona uygun formatta açılarak, uçuş rezervasyonundan, koltuk seçimine, online check-in'e hatta uçuşunuzda sunulan özel uçak içi hizmetlere bile rezervasyon yapmanıza olanak sağlıyor.

Satış ve Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Russell Sheldon yeni lanse edilen uygulama hakkında 'Artık müşterilerimiz hiç olmadıkları kadar mobil yaşamlar sürüyorlar. Onların hayatlarının hızına ulaşmak için yeni hizmetler ve ürünler sağlamak, istedikleri hizmetleri oldukları yerde ve o anda sunabilmek çok ciddi önem taşıyor. Bundan ötürü mobil cihazlar üzerinden internette arama yapmak günümüzde en hızlı gelişen faaliyetler arasında. Biz de yeniliklerin öncüsü bir havayolu şirketi olarak bu hizmeti müşterilerimize sunarak kendilerinin cep telefonlarından biletlerini en hızlı ve uygun şekilde satın almalarını sağlayacağız. Emirates Havayolu şirketi her zaman müşterilerine kolay ve etkili yollardan hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Emirates.com uygulaması sayesinde bunu bir kez daha başaracağımızdan eminiz' dedi.

Emirates.com mobil internet sitesinden yararlanabilmek için internet uyumluluğu bulunan bir cep telefonuna sahip olmak gerekiyor. Mobil siteye erişmek için, cep telefonu tarayıcısından emirates.com adresine girmek yeterli. Mobil site şimdilik yalnızca İngilizce hizmet veriyor.
Emirates'den yeni uygulama

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Emirates arabın iyisi. O da bu kadar oluyor işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emirates öncelikle şu andaki iletişim kanallarını düzgün çalıştırsın. Dün Pakistan'lı misafirlerimiz vardı. İstanbul'daki Emirates bürolarına belki 10. kez arayıp ancak ulaşabildik. Havaalanı diye verilen telefonlara ulaşamadık bile. Bu mu yani dünyanın en iyi havayollarından biriyiz diye geçinen firma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arap yine geç kalmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY cok once basladi bu uygulamaya bu da havayolumuzun ne kadar onde oldugunu gosteriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tek kelime süpersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000