22 Ekim 2008, Çarşamba 13:06:31

Emirates yeni terminalini hizmete açtı

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Dubai Uluslararası Havaalanı’nda yer alan gösterişli yeni evi Emirates Terminal 3’ün kapılarını yolcularına açtı.
  • neden sabiha gökçen hesaba katılmıyor? oraya böyle şık büyük güzel bir terminal pekala yapabilir tk. ahl artık kendini doldurdu daha nasıl gelişecek? yeni merkez saw olacak..
  • Fotograflara yansiyan goruntu cok guzel. Insallah THY de yapar, ancak, nereye? Istanbul Havalimaninda yer kalmadi ki. Teknik Habom olarak Sabiha gokcen e tasinirsa belki? ancak yine de ufak bakimlar icin Teknik olarak kullanilmaya devam eder herhalde. Hayirlisi bakalim. Darisi bize. Bu arada yapamayiz diyen arkadasa, yapilamaz olan cok seyleri yapan THY, merak etme, kendi terminalini de, en guzelinden yapabilir. Yeter ki ihtiyac olussun ve istesin.
  • Gözümüz yok inşallah yapar...Ne yapılırsa millet menfaatine doğru değilmi!
  • EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ DUYMADINIZ ONUR HAVA YOLLARIDA İLERKİ YILLARDA KENDİ TERMİNALİNİ KURACAKMIŞ.
  • yaparlar orhanım yaparlar...
  • yapamazlar be emrahcim.... uzgunum
  • çok şık çok güzel olmuş.
  • İSALLAH BİRGÜN TÜRK HAVA YOLLARIDA BUNDAN DAHA GÜZEL TERMİNALLER YAPARAK ADIMIZI DÜNYAYA DUYURUR

Yolcularına heyecan verici seyahatleri için mükemmel bir başlangıç olacak bu öncü havaalanı tam kapasiteyle çalışmaya başladığı zaman yıllık 43 milyon yolcuyu ağırlayacak şekilde tasarlandı.

Emirates Havayolu ve Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed bin Saeed Al-Maktoum hizmete açılan yeni terminal hakkında şunları söyledi: “Müşterilerimiz uzun zamandır üzerinde titizlikle çalışılarak planlanan yatırımlarımızı ve taahhütlerimizi deneyim etme fırsatı buldu. Bizim güçlü sistem ve tesislerimize güvenimiz tamdı ve bugün operasyonlarımızın planlandığı gibi yürümesinden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Emirates Terminal 3’te görev alan tüm paydaşlarımızı özellikle de Emirates Grup’un bütün çalışanlarını gösterdikleri sonsuz emek ve disiplinli takım çalışmasından dolayı en içten dileklerimle tebrik ediyorum”

Kademeli olarak hizmete girecek Terminal’in ilk aşaması 14 Ekim tarihinde Körfez İşbirliği Konseyi ülkelerinden Doha, Muscat, Bahreyn, Kuveyt, Ceddah, Damman, Riyad ve Amerika’dan New York, Houston, San Francisco, Los Angeles, Sao Paulo ve Toronto uçuşlarının iniş ve kalkışlarıyla açıldı.

Terminal’in önümüzdeki günlerde hayata geçecek ikinci aşamasın da Orta Doğu ve Afrika uçuşları yer alıyor. Avrupa, Hindistan Yarımadası, Uzak Doğu ve Avustralya servisleri ise daha sonraki aşamalarda yer alıyor.

Terminal 3

Terminal 3

Terminal 3

Emirates yeni terminalini hizmete açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

astek ~ 16 yıl önce
neden sabiha gökçen hesaba katılmıyor? oraya böyle şık büyük güzel bir terminal pekala yapabilir tk. ahl artık kendini doldurdu daha nasıl gelişecek? yeni merkez saw olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKI ~ 16 yıl önce
Fotograflara yansiyan goruntu cok guzel. Insallah THY de yapar, ancak, nereye? Istanbul Havalimaninda yer kalmadi ki. Teknik Habom olarak Sabiha gokcen e tasinirsa belki? ancak yine de ufak bakimlar icin Teknik olarak kullanilmaya devam eder herhalde. Hayirlisi bakalim. Darisi bize. Bu arada yapamayiz diyen arkadasa, yapilamaz olan cok seyleri yapan THY, merak etme, kendi terminalini de, en guzelinden yapabilir. Yeter ki ihtiyac olussun ve istesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TANERCAN ~ 16 yıl önce
Gözümüz yok inşallah yapar...Ne yapılırsa millet menfaatine doğru değilmi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SESSİZCE ~ 16 yıl önce
EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ DUYMADINIZ ONUR HAVA YOLLARIDA İLERKİ YILLARDA KENDİ TERMİNALİNİ KURACAKMIŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orhancım ~ 16 yıl önce
yaparlar orhanım yaparlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emrahcim ~ 16 yıl önce
yapamazlar be emrahcim.... uzgunum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
çok şık çok güzel olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayat11 ~ 16 yıl önce
İSALLAH BİRGÜN TÜRK HAVA YOLLARIDA BUNDAN DAHA GÜZEL TERMİNALLER YAPARAK ADIMIZI DÜNYAYA DUYURUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000