16 Mayıs 2012, Çarşamba 20:00:34

EMIRATES VIETNAM'A UÇACAK

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, Güney Doğu Asya’daki genişlemesini, 4 Haziran 2012’den itibaren uçuş ağına eklenecek olan Vietnam, Ho Chi Minh seferleriyle sürdürecek.

Emirates Havayolu’nun 124. destinasyonu olacak Ho Chi Minh Kenti’ne yapılacak seferler Airbus A330-200 uçaklarıyla iki sınıf olarak başlayacak. Seferler, 28 Ekim 2012 tarihinden itibaren ise Boeing 777-300 ER ile iki sınıf olarak gerçekleştirilecek. EK 390 sefer sayılı direkt seferler haftanın hergünü gerçekleştirilecek.

Uçaklarda 27 adet Business Class koltuğu ve 251 adet Economy Class koltuğu bulunacak.

Emirates’in Airbus A330-200 uçağı her iki class’ta seyahat eden müşterilerine gurme şefler tarafından hazırlanan lezzetli yemeklerin ve 120'yi aşkın milletten oluşan uluslararası kabin ekibi tarafından sunulan ödüllü hizmetin yanı sıra yüzlerce eğlence kanalı ile e-posta alıp gönderme ve mesajlaşma imkanı sunuyor.

Ho Chi Minh seferiyle ilgili bir açıklama yapan Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark “Nisan 2011’de Vietnam ve Birleşik Arap Emirlikleri arasında imzalanan Hava Hizmetleri Mutabakat Anlaşması’nın ardından bu seferi planlamak üzere çalışmalara başladık. Vietnam seferimiz havayolu şirketimiz için oldukça heyecanlı bir dönemde başlıyor, çünkü global uçuş ağımız genişlemeye devam ediyor.

Emirates, özellikle Orta Doğu, Afrika ve Avrupa’daki turistlere ve iş adamlarına Vietnam’a ulaşmak için uygun bir seçenek sunuyor.

Güney Doğu Asya’nın en canlı yerlerinden biri olan Ho Chi Minh Kenti’nin oldukça popüler bir rota olacağına inanıyoruz. Vietnam’la ortaklığımızı geliştirmek istiyoruz. Seferimizin planlanmasında desteklerini esirgemeyen Vietnam Hükümeti’ne ve havalimanı yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Keşfedilmemiş güzellikler güzergâhı

Yedi milyondan fazla insanın yaşadığı Ho Chi Minh Kenti, Asya’nın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri olan Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti’nin ticari başkenti olarak görülüyor. Vietnam’ın güzelliklerini keşfetmek için ideal bir başlangıç noktası niteliğinde olan Ho Chi Minh, içindeki alışveriş seçeneklerinden Hoi An’ın Dünya Mirası Listesi’nde yer alan bölgeleri arasındaki Halong Körfezi’ne, Nha Trang kumsallarına ve Mekong Nehri deltasındaki suda yüzen dükkân ve restoranlara kadar pek çok güzelliği keşfetme imkânı sunuyor.

BAE ile Vietnam arasındaki ticaret 2010’da 24 milyon doları aştı. Emirates ise kargo şirketi SkyCargo ile bu pazarda birkaç yıldır aktif şekilde varlık gösteriyor. Vietnam’ın -birinci sınıf tablet PC’lerden akıllı telefonlara, yazıcılardan giysilere, spor kıyafetlerine ve ayakkabılara kadar tüm ürün zincirini kapsayan ihraç malları, Bangkok, Kuala Lumpur ve Hong Kong gibi Emirates’in Asya’daki diğer geçiş noktalarından Avrupa, Amerika, Orta Doğu ve Afrika pazarlarına gönderildi.

EMIRATES VIETNAM'A UÇACAK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000