18 Ocak 2013, Cuma 17:14:04

EMIRATES VE QANTAS ORTAKLIĞINDA ONAY SÜRECİ BAŞLADI

Emirates ile Qantas ortaklığına Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu’ndan (ACCC) geçici izin çıktı. Ortaklığın kesinleşmesi ise ACCC’nin Mart ayında duyurması beklenen nihai onayı ile gerçekleşecek.
  • Ne arap meraklısı varmış yaaa.
  • Başkanın adından kime ne ? Nihayetinde arap şirketi değil mi bu? Emirin keyfi kaçıp mafiş dedi mi başkan falan solda sıfır kalır. Arap başlıklı arkadaşa hak verdim. Ama buradaki arap sevgisini de anlayamadım doğrusu
  • Emirates Başkanı Tim Clark . Sence bu arap ismi mi ? Ve Emirates'in kabin memurları çok uluslu . Dünyanın her yerinden çalışanları var ve gayet başarılı bir şirket. Demek ki araplar ile oluyormuş.
  • EK avustralyaya haftada 100 un uzerinde seferle ucuyor. Ortak dil para olunca herkes anlasir.
  • Araplarla nasıl anlaşacaklar çok merak ediyorum. Şark zihniyeti ile avusturalya ? Garip... Arapların uzun süreli ortaklığı pek görülmüş şey değil

Emirates Başkanı Tim Clark, “Bu geçici izin, Emirates ve Qantas’ın ilk günden itibaren müşterilerine bütünleşmiş bir deneyim sunmak için çalışmalarını hızlandırabilecekleri anlamına geliyor. Emirates ve Qantas ortaklığı, müşterilere, A380 deneyiminin de aralarında bulunduğu hizmetlere ve uçuş ağlarına eşsiz erişim imkanı sağlayacak” dedi.

Clark sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu onay, dünyanın ilk özel A380 terminali olarak Dubai Havalimanı’nda inşa edilen ve ‘Emirates A380 filosunun merkezi’ haline gelen Concourse A terminalinden ilk uçağımızı kaldırdıktan iki hafta sonra geldi. Qantas’ın Avustralya’dan hareket eden A380 yolcuları, Avrupa, Orta Doğu veya Afrika’daki destinasyonlarımıza aktarma yapmadan önce, A380 özel terminali Concourse A’nın sunduğu konfor, kolaylık ve tesis seçenekleriyle benzersiz bir deneyimin tadını çıkaracaklar”.

Nisan ayından itibaren ortak uçuş olarak gerçekleştirilecek seferlerle ilgili bilet ücretlerinin, önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. Bu hizmetler de ACCC’nin nihayi onayına tabi. 

EMIRATES VE QANTAS ORTAKLIĞINDA ONAY SÜRECİ BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Merak ~ 11 yıl önce
Ne arap meraklısı varmış yaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan mı ~ 11 yıl önce
Başkanın adından kime ne ? Nihayetinde arap şirketi değil mi bu? Emirin keyfi kaçıp mafiş dedi mi başkan falan solda sıfır kalır. Arap başlıklı arkadaşa hak verdim. Ama buradaki arap sevgisini de anlayamadım doğrusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@Arap ~ 11 yıl önce
Emirates Başkanı Tim Clark . Sence bu arap ismi mi ? Ve Emirates'in kabin memurları çok uluslu . Dünyanın her yerinden çalışanları var ve gayet başarılı bir şirket. Demek ki araplar ile oluyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ortak Dil ~ 11 yıl önce
EK avustralyaya haftada 100 un uzerinde seferle ucuyor. Ortak dil para olunca herkes anlasir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 11 yıl önce
Araplarla nasıl anlaşacaklar çok merak ediyorum. Şark zihniyeti ile avusturalya ? Garip... Arapların uzun süreli ortaklığı pek görülmüş şey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000