15 Şubat 2013, Cuma 08:13:19

EMIRATES UÇAKLARINDA CANLI MAÇ KEYFİ

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, uçak içi eğlence sistemini geliştirmeye ve yenilikçi uygulamalar üretmeye devam ediyor. Bu çerçevede “Ice TV Live” uygulamasını başlatan Emirates artık dört kanala kadar canlı televizyon yayını sunuyor.

Emirates Başkan Yardımcısı Adel Al Redha, sporun dünyanın her yerinden insanları biraraya getirme özelliğinin farkında olduklarını belirterek şunları söyledi: "Uçakta cep telefonu kullanımını başlatan ilk havayolu olduk. Bunu daha da genişleterek Wi-Fi kullanımına ve şimdi de canlı televizyon yayınına geçtik. Emirates olarak Panasonic ile birlikte uçak içi eğlence sisteminin özelliklerini geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni sistemimiz uçaklarda canlı televizyon yayını yapılmasına olanak sağlıyor".

Formula 1 yarışları da Emirates'te

 

Dünya çapındaki ünlü spor etkinliklerine sponsor olan Emirates'in "ice TV Live" yayınında İngilizce BBC World News, BBC Arabic, Euronews ve sporseverler için tüm dünyadan önemli spor etkinliklerini içeren Sport24 kanalı yer alıyor. Emirates'in 2013 sezonu itibariyle başlayacak beş yıllık Formula 1® küresel ortaklığı anlaşması çerçevesinde Formula 1 yarışları da ice TV Live'da yayınlanacak ve böylece sporseverler Emirates uçuşları sırasında da yarışları takip edebilecek.

Kısa kısa:

- Sport24 kanalının Şubat ayında yayınlayacağı önemli spor karşılaşmaları arasında İngiltere Birinci Ligi ve Bundesliga Almanya ligi maçları bulunuyor.

- Sport24 kanalında 2013 Avustralya Açık Tenis Turnuvası, Wimbledon, ABD Açık Tenis Turnuvası, ATP Dünya Turu Masters 1000 serisi, ATP Dünya Turu Finalleri, ABD Açık Golf Turnuvası ile Britanya ve İrlanda Lions Turları'na da yer verilecek.

- Emirates şu anda tüm A380 uçakları dahil olmak üzere 32 uçağında Wi-Fi ve 98 Boeing 777, Airbus A330-200, A340-300/500 ve A380 uçağında cep telefonu kullanma olanağı sunuyor.

- Emirates'in son dakika haberlerini canlı olarak aktaran ilk havayolu şirketi olarak 2003'te başlattığı BBC canlı haber başlıkları yayını, ice TV Live haber kanalları ile daha da genişlemiş oluyor.

- Emirates 2012 yılı içinde tabletlerde ve geniş televizyon ekranlarında bulunan dokunmatik televizyon ekranlarına (First Class'ta 27 inç, Busines Class'ta 20 inç ve Ekonomi Class'ta 12.1 inç – HD çözünürlüğünde) geçti ve A380 uçaklarında ilk kez cep telefonu kullanımını başlattı.

- İce TV Live, cep telefonu kullanımı ve Boeing 777 uçaklarında Wi-Fi olanağına ek olarak, tamamı ice eğlence sistemi ile donatılmış uçak filosu, yılın ilk aylarında daha fazla müzik, eskisinden çok daha fazla müzik türü, daha fazla Arap kanalı ve filmleri, Afrika filmleri ve genç yolculara özel CBeebies kanalının eklenmesiyle daha da genişleyecek.

EMIRATES UÇAKLARINDA CANLI MAÇ KEYFİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000