03 Ağustos 2016, Çarşamba 22:41:43

Emirates uçağındaki o anlar saniye saniye görüntülendi

Emirates Havayolları'nın bu sabah saatlerinde Dubai Havalimanı'na acil iniş yaptıktan sonra alev alan uçağında, kabin içerisindeki o anlar bir yolcu tarafından kaydedildi. İşte o dehşet anları...
  • Emirates ile Thy bir tutanlar var çok güldüm. Emirates ölümlü kazası olmayan bir şirket Thy 1933 yılından bu yana filosunda bulunan uçaklardan nerdeyse hepsini düşürdü. DC3, VISCOUNT, FOKKER 27-28, DC10, BOEING 727, BOEING 737, RJ/100 pistten çıkan B737ler A310lar RJ100ler say say yoruma sığmaz. En son Kanmandu da yolcudan önce inip ellerinde sigarayla yolcu tahliyesini izleyen ve yanlış anons yapan Kabin Memurları ile gerçekten dünyanın en güvenli şirketi.
  • Insanlarin hala esya alma derdinde olmalari inanilmaz. Yine herseyin sonunda cahil cesareti deyimi aklima geliyor. Malum az gelismis bir ulkenin yolcusu iceridekiler. Cok ucuz atlatilmis bir kaza. Herkese emniyetleri ucuslar olsun.
  • ekibi tebrik ederim bu kadar mal sürüsünü kısa sürede tahliye etmişler. adamlar cantalarını hayatlarından degerli görmüşler ,garson muamelesi yapanlara gelsin o komutlar
  • O uçakta ben olsaydım, Slide'a gidene kadar önüme çıkan çanta arayan tiplerin hepsine sağlam yumruklar atardım. Allah korumuş yine çıkabilmişler zamanında.
  • Videounun sonunda kabin ekibinin komutlar güzel, tebrik ederim. Açın bakın THY Katmandu olayına, kabin içi videosu mevcut. Aradaki farkı bulun. Neyse ben söylerim birinde vizyon diğerinde televizyon ve ikram, hangisi hangisi siz bilin artık :)
  • En guzeli esyalari birakip,direkt ucaktan cikmaya bakmak lazim.Sonra Emirates'e acilacak davalarda, kiymetli esyalari 10 yerine 10 katini gostermek lazim.Yani 1 laptop varsa 2 tane vardi, 20.000 dolar varsa 200.000 dolar nakitim vardi yandi ucagin icinde gibi ne koparirsam sirketten kar mantigi ile hareket ederdim...Kapiş?
  • Ilk once bagaj ve degerli esyalar..Gerisi sonra dusunulmeli. Ben sahsen esyami almadan inmem ucaktan. Laptop,param vs onemli seyler hayatimda.
  • Benim icin tabiki para mal onemli.Kurtulduktan sonra ya cantamda 100.000 200.000 dolar varsa ve bir anda sifir liraya duseceksem? Para her seydir. Gerekirse rte yi bile satin alirim.
  • hala valiz derdindeler uçak patlıcak haberleri yok leave everything come this way jump and slide diye bağrıyolar onlar çantalarının derdindeler...siz yapmayın olurmu böyle bir durumda yakıt dolu bir araçtan sağ kurtulduklarına şükretsinler büyük şans...pilotlarımıza ve kabin ekiplerine hayırlı uçuşlar diliyorum nediyim başka söz bulamıyorum
  • mal mi canin yongasi can mi malin? o valizlerde bu kadar degerli ne olabilir ki boylesi bir faciada insanlarin cikisini engelleyerek valizini ararsin!!

BAE'li havayolu şirketi Emirates'in bugün Hindistan'ın Thiruvananthapuram şehrinden Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentine gelen uçağı faciadan döndü.

Dubai Havalimanı'na acil iniş yapan Emirates'in Boeing B777-300ER tipi uçağı, yolcuların tahliye edilmesinden sonra patlama ile birlikte alev aldı.

Yolcuların tahliye anları bir yolcu tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

İşte Emirates kabinindeki o anlar;

Emirates uçağındaki o anlar saniye saniye görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

İlginç ~ 8 yıl önce
Emirates ile Thy bir tutanlar var çok güldüm. Emirates ölümlü kazası olmayan bir şirket Thy 1933 yılından bu yana filosunda bulunan uçaklardan nerdeyse hepsini düşürdü. DC3, VISCOUNT, FOKKER 27-28, DC10, BOEING 727, BOEING 737, RJ/100 pistten çıkan B737ler A310lar RJ100ler say say yoruma sığmaz. En son Kanmandu da yolcudan önce inip ellerinde sigarayla yolcu tahliyesini izleyen ve yanlış anons yapan Kabin Memurları ile gerçekten dünyanın en güvenli şirketi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dunya vatandasi ~ 8 yıl önce
Asilsiz gereksiz ve acimasizca yorumunuzdan utanin desem onu da anlamazsiniz ki siz.
İlginç2 ~ 8 yıl önce
Asılsız mı? Şaka mısın? Thy kaza tarihini araştır. 70li yıllarda Isparta B727 Ankara B727 Paris DC10 kalkışta düşen Fokker 27 marmara denizine düşen Fokker 28 1994 Van B737, 1999 Adana B737, 2002 Diyarbakır RJ100 2009 Hollanda B737 pistten çıkan A310 lar Samsunda pistten çıkıp hurda olan RJ100 ve diğerleri bunları ben mi uyduruyorum hayal kurmayı bırak git havacılık tarihi araştır azıcık. Emirateste kaç uçak düştü? Rica ederim yayınlayın gerçekleri yazdım.
.... ~ 8 yıl önce
Insanlarin hala esya alma derdinde olmalari inanilmaz. Yine herseyin sonunda cahil cesareti deyimi aklima geliyor. Malum az gelismis bir ulkenin yolcusu iceridekiler. Cok ucuz atlatilmis bir kaza. Herkese emniyetleri ucuslar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ocean ~ 8 yıl önce
ekibi tebrik ederim bu kadar mal sürüsünü kısa sürede tahliye etmişler. adamlar cantalarını hayatlarından degerli görmüşler ,garson muamelesi yapanlara gelsin o komutlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 8 yıl önce
O uçakta ben olsaydım, Slide'a gidene kadar önüme çıkan çanta arayan tiplerin hepsine sağlam yumruklar atardım. Allah korumuş yine çıkabilmişler zamanında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal Olsun ~ 8 yıl önce
Videounun sonunda kabin ekibinin komutlar güzel, tebrik ederim. Açın bakın THY Katmandu olayına, kabin içi videosu mevcut. Aradaki farkı bulun. Neyse ben söylerim birinde vizyon diğerinde televizyon ve ikram, hangisi hangisi siz bilin artık :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
strateji ~ 8 yıl önce
En guzeli esyalari birakip,direkt ucaktan cikmaya bakmak lazim.Sonra Emirates'e acilacak davalarda, kiymetli esyalari 10 yerine 10 katini gostermek lazim.Yani 1 laptop varsa 2 tane vardi, 20.000 dolar varsa 200.000 dolar nakitim vardi yandi ucagin icinde gibi ne koparirsam sirketten kar mantigi ile hareket ederdim...Kapiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 8 yıl önce
Ha ben öz be öz Türk'üm diyorsun yani.
guc ~ 8 yıl önce
Ilk once bagaj ve degerli esyalar..Gerisi sonra dusunulmeli. Ben sahsen esyami almadan inmem ucaktan. Laptop,param vs onemli seyler hayatimda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 8 yıl önce
Tebrikler gercekten ucak patladiktan sonra kopan koluna bacagina harcamak icin o cantadaki paraya tabiki ihtiyac duyarsin sonra eksik uzuvlarinla o esyalarini mutlu bir sekilde kullanirsin dimi? Yada kiymetli bagajin birinin ucaktan tahliye olmasini engeller olur ve sen vicdanini pohpohlarsin ama degerligdi el bagajim diye alkislar sana alkislar
para gucu ~ 8 yıl önce
Benim icin tabiki para mal onemli.Kurtulduktan sonra ya cantamda 100.000 200.000 dolar varsa ve bir anda sifir liraya duseceksem? Para her seydir. Gerekirse rte yi bile satin alirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs km ~ 8 yıl önce
hala valiz derdindeler uçak patlıcak haberleri yok leave everything come this way jump and slide diye bağrıyolar onlar çantalarının derdindeler...siz yapmayın olurmu böyle bir durumda yakıt dolu bir araçtan sağ kurtulduklarına şükretsinler büyük şans...pilotlarımıza ve kabin ekiplerine hayırlı uçuşlar diliyorum nediyim başka söz bulamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 8 yıl önce
mal mi canin yongasi can mi malin? o valizlerde bu kadar degerli ne olabilir ki boylesi bir faciada insanlarin cikisini engelleyerek valizini ararsin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000