03 Ağustos 2016, Çarşamba 15:05:38

Emirates uçağı böyle patladı

Dubai Havalimanı'nda alev alev yanan Emirates Havayolları'na ait uçağın yeni ortaya çıkan görüntülerinde patlama yaşadığı gözlendi.
  • ne korkunc ya.
  • Bir daha hiç bir şirkette olmaması dileği ile.
  • Arkadaşlat 777 nin uçuşları durdurulmuş olayın ardından emirates te . Niye durduruyor adamlar. Peki diğer şirketler niye durdurmuyor.
  • Saw nizamiye de zabıta bayrak sallayanlara 70 lira dağıtıyor... her gece.
  • Ws de inmişler
  • Air France A340 Toronto olayındaki gibi kimseye bir şey olmaması tek teselli!
  • Ülkenin geldiği duruma şaşırmamak gerek! Yahu ne ara insanlığınızı unuttunuz da bu hale gelebildiniz? Uçak'ta patlama oluyor yangın çıkmış 275 insan hayatı söz konusu siz neler yazıyor nasıl keyifleniyorsunuz. Burada böyle küstah yorumları yazan (ne yazacağımı da bilemiyorum), felaket olsa da kına yaksak modundasınız. Ayıp ya ayıp. Geçmiş olsun, kazayı yaşayanlara da insanlığını unutanlara da...
  • Sakin olun herkes kinuşuyor...açiklamayi bekleyin..goruntulerden net değil ama uçağin ön iniş takimi açilmamiş gibi yoğun duman ve yangindan gorulmuyemiyor malesef..ayrica sert bir iniş olmuş ki çarpma ile yangin çikmiş..yolcular zamaninda tahliyr olmuş..
  • ırkçı faşit yorumcular türemiş, allah ıslah etsin.
  • Arkadaş ne pis heriflermişsiniz ya? Uçak resmen yanıyor, içinde çoluk çocuk yaşlı var mı yok mu düşünmeden yaptığınız şu yorumlara bak. Yuh be yuh. Buraya havacılık sektöründen olmayan ayılar yazmasın ya, siz gidin otogarhaber sitesine yazın.

Dubai Havalimanı'nda alev alev yanan Emirates Havayolları'na ait uçağın yeni ortaya çıkan görüntülerinde patlama yaşadığı gözlendi.

Hindistan'tan gelen Emirates Havayolları'na ait Boeing 777 tipi uçakta, gövde üzerine indikten sonra sürtünmeden dolayı olduğu tahmin edilen bir yangın çıktı. Olaya ilişkin inceleme sürerken, yeni görüntülerde uçakta bir anda alev topu çıktığı görüldü.

Patlamaya benzeyen anlarda yaralanan olmazken, 275 yolcunun güvenli bir şekilde tahliyesinin sağlandığı bildirildi.

Emirates uçağı böyle patladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

o ~ 8 yıl önce
ne korkunc ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 8 yıl önce
Bir daha hiç bir şirkette olmaması dileği ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 THY ~ 8 yıl önce
Arkadaşlat 777 nin uçuşları durdurulmuş olayın ardından emirates te . Niye durduruyor adamlar. Peki diğer şirketler niye durdurmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 8 yıl önce
Saw nizamiye de zabıta bayrak sallayanlara 70 lira dağıtıyor... her gece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İster inan ister inanma ~ 8 yıl önce
Yalan diyorsanız gidin kendiniz görün 50 60 kişi sallıyor. Polis bişi demiyor. Kızılay yemek dağıtıyor. Zabıta 1 e kadar kalanlara para...
Yapma ya ~ 8 yıl önce
Hadi ordan seni fetötcü senide thy den mi attılar burada yalan haberler yayıyorsun senin IP numaran nedir bilişimciler araştırsın kesin seni attılar. Bari yalan söyleme varmı kanıt varmı video kaydı
Ws ~ 8 yıl önce
Ws de inmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abey ~ 8 yıl önce
Air France A340 Toronto olayındaki gibi kimseye bir şey olmaması tek teselli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jet Kel ~ 8 yıl önce
Ülkenin geldiği duruma şaşırmamak gerek! Yahu ne ara insanlığınızı unuttunuz da bu hale gelebildiniz? Uçak'ta patlama oluyor yangın çıkmış 275 insan hayatı söz konusu siz neler yazıyor nasıl keyifleniyorsunuz. Burada böyle küstah yorumları yazan (ne yazacağımı da bilemiyorum), felaket olsa da kına yaksak modundasınız. Ayıp ya ayıp. Geçmiş olsun, kazayı yaşayanlara da insanlığını unutanlara da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Sakin olun herkes kinuşuyor...açiklamayi bekleyin..goruntulerden net değil ama uçağin ön iniş takimi açilmamiş gibi yoğun duman ve yangindan gorulmuyemiyor malesef..ayrica sert bir iniş olmuş ki çarpma ile yangin çikmiş..yolcular zamaninda tahliyr olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem ~ 8 yıl önce
Uzman mısın ?
Bunu ~ 8 yıl önce
Çok ciddiye alma buranın delilerinden her olaya yorum yapar aklı yettiğince camarotcuk haha
AA ~ 8 yıl önce
ırkçı faşit yorumcular türemiş, allah ıslah etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pis Herifler ~ 8 yıl önce
Arkadaş ne pis heriflermişsiniz ya? Uçak resmen yanıyor, içinde çoluk çocuk yaşlı var mı yok mu düşünmeden yaptığınız şu yorumlara bak. Yuh be yuh. Buraya havacılık sektöründen olmayan ayılar yazmasın ya, siz gidin otogarhaber sitesine yazın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000