08 Ağustos 2011, Pazartesi 13:27:20

EMIRATES TÜRK KABİN MEMURU ARIYOR

Emirates, kariyerini göklerde arayanları bekliyor...
  • 10 ve 16 Eylül'deki görüşmelerde başvuru ve mülakat mı yapılacak, yoksa sadece bilgi mi verilecek? Editörlerin bu konuda cevabını beklyorum
  • Pardon 77 diyecektim kpds puanımı, ayrıca toefl'a girmeye gerek var mı, bir de maaşlar tam olarak ne kadar, google'da baktım ama bazı yerlerde aylık 4000 euro derken bazı yerlerde yıllık 12800 dolar demiş, acaba 4000 euro karpayı, uçuş saati ücreti falan hepsini katınca mı elde ediliyor, tam olarak bilgisi olan lütfen paylaşsın
  • Arkadaşlar ben üniversite son sınıf terkim, kpds puanım 79, başvurabilir miyim sizce, bi de başvurular devam ediyor mu?
  • arkadaşlar siteye girdiğimde başvuru yapamıyorum. Uae vatandaşları için seçenek var. türk vatandaşları için yok. Nasıl yapacağız başvuruyu?
  • Merhaba, nasıl başvuru yapılıyor bilginiz var mı? Rica etsem bu konuda yardımcı olur musunuz?
  • Aman abi arapsa iki kere değil onbeş kere düşünün derim.
  • Nedense bu arap havayolları ile ilgili haber çıktığında birileri çıkıp birşeylere cevap vermeye çalışıyor. Neden cevap vermek zoprunda hissediyorsunuz kendinizi ? Arapların avukatlığı sizlere mi kaldı ? Bırakın insanlar ne yazarsa yazsın.
  • *Maaş: Emirates>Qatar>THY *Uluslararasılık: Emirates>Qatar>THY *Uçuş Noktası: Emirates>Qatar>THY (Dış Hat) *Layover Süresi: Qatar>THY>Emirates *Kabin Memuru Kalitesi: Qatar>Emirates>THY *Disiplin: Qatar>Emirates>THY *Millet Çeşitliliği: Emirates>Qatar>THY *İş Pozisyonunda Yükselme: Qatar>Emi>THY *İş kıyafeti: Qatar-THY-Emirates (kişisel görüşüm:( )
  • Arap uşağı olmayın. Çöllerde ne işiniz var. ?
  • Basvuru icin randevuyu tam olarak nereden aliyoruz acaba? Tesekkürler.
Emirates, İstanbul ve İzmir’de kabin ekibi alımı yapacak. Adayların başvuru yapabileceği görüşme günü tarihleri: 10 ve 16 Eylül 2011

Dünyanın en hızlı büyüyen ve en kârlı şirketlerinden Emirates Havayolu, kabin ekibi işe alımı için 10 Eylül’de İstanbul’da ve 16 Eylül’de İzmir’de görüşme günü gerçekleştiriyor.

Kabin Ekibi alımı görüşme günleri, ilgilenen adaylara hayallerindeki iş ve Dubai’de yaşam hakkında bilgi edinme olanağı sunuyor. Gelişen metropol Dubai, yıl boyu güneşli havanın yanı sıra çok çeşitli eğlence ve kültür aktiviteleriyle olağanüstü bir yaşam tarzı sunuyor. Belirlenen iki gün boyunca, kadın ve erkek adaylar Emirates’in işe alım ekibiyle görüşerek şirket hakkında ve yurtdışında çalışma konusunda bilgi edinme imkanı bulacak.

Emirates hâlihazırda dünya çapında 114 şehirde sektör lideri konfor imkânlarına ve üstün teknolojiye sahip 153 adet geniş gövdeli uçaktan oluşan genç filosuyla hizmet veriyor. Buna ek olarak, toplam değeri 66 milyar doların üzerinde 200 adet geniş gövdeli uçak sipariş eden Emirates, filosunda 15 adet ve siparişte 75 adet olmak üzere Airbus A380’in önde gelen müşterisi. Hızlı ve dinamik büyüme kaydeden Emirates, bu yıl 4000 yeni kabin memuru arıyor. Emirates, 130’dan fazla ülkeden, 80’in üzerinde farklı dilden 14 binin üzerinde uçuş görevlisinden oluşan, gerçek anlamda uluslararası ekibiyle uçaklarında çok çeşitli uçuş hizmetleri sunuyor.

Türkiye’de 1987 yılından beri hizmet vermekte olan Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar kullanıyor. Emirates, 153 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 66 ülkede 114 noktaya taşıyor.

İşe alım sırasında en az 21 yaşında olma koşulu arayan Emirates, adaylarda açık fikirli, yardımsever, cana yakın ve hizmet odaklı olmaya öncelik veriyor. Başvuracak adaylardan yanlarında İngilizce özgeçmişlerini ve bir fotoğraflarını getirmeleri isteniyor.

Başvurmak isteyenlerin görüşecekleri gün için önceden internet üzerinden kayıt yaptırmaları öneriliyor. Emirates’te kariyer fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgiye www.emiratesgroupcareers.com adresinden ulaşmak mümkün.
EMIRATES TÜRK KABİN MEMURU ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 13 yıl önce
10 ve 16 Eylül'deki görüşmelerde başvuru ve mülakat mı yapılacak, yoksa sadece bilgi mi verilecek? Editörlerin bu konuda cevabını beklyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pardon 77 diyecektim kpds puanımı, ayrıca toefl'a girmeye gerek var mı, bir de maaşlar tam olarak ne kadar, google'da baktım ama bazı yerlerde aylık 4000 euro derken bazı yerlerde yıllık 12800 dolar demiş, acaba 4000 euro karpayı, uçuş saati ücreti falan hepsini katınca mı elde ediliyor, tam olarak bilgisi olan lütfen paylaşsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar ben üniversite son sınıf terkim, kpds puanım 79, başvurabilir miyim sizce, bi de başvurular devam ediyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar siteye girdiğimde başvuru yapamıyorum. Uae vatandaşları için seçenek var. türk vatandaşları için yok. Nasıl yapacağız başvuruyu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merhaba, nasıl başvuru yapılıyor bilginiz var mı? Rica etsem bu konuda yardımcı olur musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aman abi arapsa iki kere değil onbeş kere düşünün derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nedense bu arap havayolları ile ilgili haber çıktığında birileri çıkıp birşeylere cevap vermeye çalışıyor. Neden cevap vermek zoprunda hissediyorsunuz kendinizi ? Arapların avukatlığı sizlere mi kaldı ? Bırakın insanlar ne yazarsa yazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
*Maaş: Emirates>Qatar>THY *Uluslararasılık: Emirates>Qatar>THY *Uçuş Noktası: Emirates>Qatar>THY (Dış Hat) *Layover Süresi: Qatar>THY>Emirates *Kabin Memuru Kalitesi: Qatar>Emirates>THY *Disiplin: Qatar>Emirates>THY *Millet Çeşitliliği: Emirates>Qatar>THY *İş Pozisyonunda Yükselme: Qatar>Emi>THY *İş kıyafeti: Qatar-THY-Emirates (kişisel görüşüm:( )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arap uşağı olmayın. Çöllerde ne işiniz var. ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Basvuru icin randevuyu tam olarak nereden aliyoruz acaba? Tesekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000