26 Haziran 2008, Perşembe 18:41:23

Emirates tarz değiştiriyor

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, kabin görevlilerinin üniformalarını yenileyerek onlara daha modern, rahat ve şık bir görünüm kazandırıyor.
  • Üstteki şapkalar eski kıyafetler zaten. Alttakiler yeni...
  • Kıyafetler gerçekten çok kötü gözüküyor. Daha öncekiler en azından biraz daha iyiydi. Ayrıca bu kafalarındaki rahatsız edici şapka da ekip için ayrı bir işkence.

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates’in 16,000’den fazla personeli yeni üniformalarıyla daha şık ve daha modern bir görünüm kazanıyor.

Şu anda kullanılan üniformaya daha yeni, şık ve modern bir görünüm kazandırılarak tasarlanan bu yeni üniformalar ilk defa 28 Temmuz’da Airbus’ın Hamburg tesislerinde şirketin ilk A380 uçağının teslim töreni sırasında görücüye çıkacak. Bu yeni tasarımları ilk defa EMIRATES filosunun en önemli uçağı olacak A380’in kabin görevlileri giyecek.

60 ülkede 99 farklı noktaya uçan Emirates’in kabin görevlileri şu anda kullandıkları bej ve kırmızı renkli bayan üniformalarıyla tüm dünyada dikkat çekiyor.

Emirates Havayolları, hem yerde hem havada yaptığı yatırımlara paralel olarak iki yıllık bir projenin sonucunda kabin görevlilerinin görünümünü daha da modern bir havaya sokuyor.

Servis ve Teslimattan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Terry Daly: “Emirates’in üniformaları 1997’den beri aynıydı. Biz de hem kabin hem de yer görevlilerimiz için dünya çapında tanınan eski üniformalarımızdaki özelliklerimizi korumaya dikkat ederek stil, rahatlık ve farklı iklimlere olan uygunluğun ön planda olduğu yeni üniformalar hazırladık.” 

“Farklı iklim şartlarına uygun olarak hazırlanan bu üniforma; Brezilya’dan, İngiltere’ye, Asya’ya kadar uzanan geniş uçuş ağı içinde hizmet veren yer görevlilerimiz olduğu için Emirates için büyük önem taşıyor”

Emirates bayan kabin görevlileri bej biyelerle renklendirilmiş kırmızı şapka, kırmızı çizgili ve vücuda daha çok oturan şık gömlek ve alt kısmında kırmızı pili olan etek giyecek.

Emirates erkek kabin görevlileri ise krem rengi gömlek, karamel, bal ve kırmızı renkli kravat ve çizgili kahverengi bir takım elbise giyecek.   

Emirates yeni üniformalarını, ilk defa 28 Temmuz’da Airbus’ın Hamburg’daki tesisinde ilk A380’ini teslim alırken tanıtacak.  

Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayollarından biri olan Emirates’in A380 kabin görevlileri bu yeni üniformayı ilk defa giyen kişiler olacak. Havayolu’nun geri kalan toplam 16,000 kabin ve yer görevlileri ise Mayıs 2009’a kadar yeni üniformalarına kavuşacak.

Emirates

Emirates

Emirates tarz değiştiriyor

Yorumlar

ataman ~ 16 yıl önce
Üstteki şapkalar eski kıyafetler zaten. Alttakiler yeni...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flier ~ 16 yıl önce
Kıyafetler gerçekten çok kötü gözüküyor. Daha öncekiler en azından biraz daha iyiydi. Ayrıca bu kafalarındaki rahatsız edici şapka da ekip için ayrı bir işkence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000