26 Kasım 2012, Pazartesi 08:14:55

EMIRATES SKYCARGO DA BÜYÜYOR

Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketlerinden Emirates'in kargo birimi Emirates SkyCargo, 126 noktadan oluşan uçuş ağına Tayland'daki 2.uçuş noktası olan Phuket'in eklenmesiyle ülkedeki operasyonlarını güçlendiriyor.
  • A340 Cargo pek doğru değil gibi ayrıca 13 Ton cargo 340 için komik olmuş.Haber de bir yanlışlık olmasın.

10 Aralık 2012'de başlayacak Phuket seferleri, 13 ton kargo taşıma kapasiteli Airbus 340-300 tipi uçaklarla hergün gerçekleştirilecek ve iki ülke arasında taşınan kargo miktarı aynı gün 4 Bangkok ve 1 Phuket seferi ile haftalık 640 tonun üzerine çıkacak. Andaman Denizi'nde yer alan ve Tayland'ın en büyük adası olan Phuket, Emirates'in 2012 yili içerisinde açılan onbeşinci ve geçtiğimiz Haziran ayında başlayan Ho Chi Minh City seferlerinin ardından Güneydoğu Asya'daki ikinci yeni hattı olma özelliğini taşıyor.

Emirates SkyCargo Başkanı Ram Menen, "Tayland, Güneydoğu Asya'nın önemli bir ekonomik merkezi. Phuket, cok populer bir turistik merkez olma özelliğiyle Tayland'ın ekonomisinde önemli bir rol üstleniyor. Bu seferlerin başlamasıyla birlikte adadaki işletmeleri sürekli genişleyen global ağımızdaki fırsatlarla buluşturma olanağına sahip olacağız" diyor.

Phuket'e taşınan kargoların önemli bir bölümünü et, yedek parça, dalış ekipmanları, ofis malzemeleri ve balık oluştururken başlıca ihraç malları arasında ise ton balığı ile canlı karides ve yengeç yer alıyor. Tayland'ın turistik özelliğine bağlı olarak, kişisel eşyaların ve ev eşyalarının adaya gidiş gelişi konusunda da güçlü bir talep var.

Emirates halihazırda Dubai ile Bangkok arasında günde dört sefer gerçekleştiriyor ve bu seferlerden biri filosunun en iyi uçağı olan Airbus A380 ile yapılıyor.

EMIRATES SKYCARGO DA BÜYÜYOR

Yorumlar

Heman ~ 11 yıl önce
A340 Cargo pek doğru değil gibi ayrıca 13 Ton cargo 340 için komik olmuş.Haber de bir yanlışlık olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pax+cgo ~ 11 yıl önce
phuket`e tarifeli yolcu seferleri baslatan emirates seferleri A340 ile icra edecek ve bu seferlerde ayni zamanda cgo tasimaciligi yapilacak yoksa extradan bir cgo seferinden bahsedilmiyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000