18 Mart 2010, Perşembe 12:55:03

Emirates Sky Cargo'ya 'Mükemmellik Ödülü'

Dubai merkezli havayolu firması Emirates Havayolu, Kanada’da yer alan Vancouver’da düzenlenen Dünya Kargo Sempozyumu’nda kargo taşımacılığı altın ödülünü alarak havacılık sektöründe lider konumunu güçlendirdi.
  • Arapta para bol kar etmese de parayı su gibi harcıyor.
  • BELKI YORUMLARINDA BIRAZ DAHA DUA VE SURELERE YER VERIRSEN BIRAZ DAHA THY YALAKALIGI YAPARSAN CEMAAT MENSUPLARI GORUR SENI VE BIR BAKIRSIN MEMUR OLARAK EMEKLI OLDUGUN YERE GENEL MUD DANISMANI OLUVERMISSIN. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN LALELİİİİ
  • MNG nerede ? MNG hep en iyisi diyenler ? %99 diyenler ? Airbus A300 operatoru kategorisinde tabiki odul alirsin cunku zaten bu alanda sizden baska A300 operaturu yokki. Siz kelle koltuk isine devam edin, o konuda 1 numarasiniz.
  • Emirates'in hangi işi kötü yaptığı görülmüş? THY gibi, her yaptıkları işi alınlarının akıyla yapıyorlar. Rabb'im yâr ve yardımcıları olsun inşallah...

‘Air Cargo Excellence Survey’ müşteri hizmetlerinin yaptığı ankete göre, Emirates Havayolu, müşteri memnuniyeti, bilgi teknolojileri gibi hizmetleriyle en iyi kargo havayolu seçildi.
 
Hava, lojistik ve yük taşımacılığı üzerine global haberler sunan ‘Air Cargo World’, taşıyıcıların ve havaalanlarının endüstri performans düzeylerini belirleyen 6. Hava Kargo Mükemmellik (Air Cargo Excellence Survey) anketinin bulgularını açıkladı. Diğer kazanan taşıyıcı firmalar, Southwest Airlines, FedEx Express, Virgin Atlantic and Nippon Kargo Havayolu’dur.

Emirates Sky Kargo başkanı Ram Menen, “ Emirates Havayolu’nun böylesine önemli bir ödüle layık görüldüğü için çok mutluyuz.

“Air Cargo Excellence (ACE) kargo taşımacılığı yapan havayolları için önemli bir anket çalışmasıdır. Ödül töreninde  diğer kargo taşımacılığı yapan havayolu firmaları arasından sıyrılarak mükemmellik ödülünü almamız bizim için çok onur verici bir durum. Tüm iş alanlarında müşterilerimize en iyi performansı göstermek için çabalıyoruz.”

‘Air Cargo World’un yayın yönetmeni Steve Prince, “Air Cargo Excellence (ACE) anket araştırması, havayolu ve havaalanlarının performanslarını kıyaslamak ve en iyisini seçmek adına iyi bir çalışmadır.” Dedi.

2010 yılında Emirates Sky Kargo, Air Cargo Excellence (ACE) ödülünün yanısıra, Hindistan’ın başkenti Mumbai’de düzenlenen yılın en iyi uluslararası kargo havayolu ödülünü (International Cargo Airline of the Year) ve Singapur’da düzenlenen ‘ATW AdAward’s Cargo Services’ altın ödülünü aldı.

Emirates Sky Cargo'ya 'Mükemmellik Ödülü'

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Arapta para bol kar etmese de parayı su gibi harcıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BELKI YORUMLARINDA BIRAZ DAHA DUA VE SURELERE YER VERIRSEN BIRAZ DAHA THY YALAKALIGI YAPARSAN CEMAAT MENSUPLARI GORUR SENI VE BIR BAKIRSIN MEMUR OLARAK EMEKLI OLDUGUN YERE GENEL MUD DANISMANI OLUVERMISSIN. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN LALELİİİİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MNG nerede ? MNG hep en iyisi diyenler ? %99 diyenler ? Airbus A300 operatoru kategorisinde tabiki odul alirsin cunku zaten bu alanda sizden baska A300 operaturu yokki. Siz kelle koltuk isine devam edin, o konuda 1 numarasiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emirates'in hangi işi kötü yaptığı görülmüş? THY gibi, her yaptıkları işi alınlarının akıyla yapıyorlar. Rabb'im yâr ve yardımcıları olsun inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000