24 Temmuz 2008, Perşembe 18:02:52

Emirates seferlerini artırıyor

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Dubai’den SaoPaulo’ya düzenlediği direkt seferlerine 1 Temmuz 2008 tarihinde yedincisini ekleyerek bu şehre her gün uçmaya başladı.
  • bu gıdısle 10-15 sene sonra dünyanın en büyük havayolları olabilirler


Emirates’in Brezilya’nın en büyük şehri ve Güney Amerika’nın finans ve endüstri merkezi Sao Paulo uçuşları oldukça başarılı bir şekilde devam ediyor. Havayolunun bu rotası aynı zamanda Dubai’nin yanı sıra Orta Doğu ve Japonya gibi popüler bölgesel transit merkezlerinden Güney Amerika’da başka şehirlere de ulaşım sağlıyor.

Emirates’in Ekim 2007 yılında başlayan Dubai-Sao Paulo uçuşları Güney Amerika ve Orta Doğu arasında düzenlenen ilk direkt servis oldu.

Emirates Havayolu Brezilya’nın en büyük şehirlerinden Sao Paulo’ya; first class’da sekiz lüks özel süit, business class’da 42-tamamen yatabilen koltuk ve ekonomi sınıfında geniş alanlı 216-koltuk kapasitesine sahip son teknoloji ürünü Boeing 777-200LR ile uçuyor. Ayrıca Havayolu’nun Boeing 777-200LR tipi yolcu uçağı 18 ton kargo kapasitesine de sahip.

Emirates’in tüm sınıflarında, seyahat eden yolculara gurme şefler tarafından hazırlanmış yemekler ikram ediliyor. Havayolu’nun ödüllü servisleri dünyada 100’ün üzerinde ülkeye mensup uluslararası kabin görevlileri tarafından yolculara sunuluyor. Ayrıca Emirates’in tüm sınıflarında seyahat eden yolcular 1000’in üzerinde kanala sahip son teknoloji eğlence sistemi “ice” ile yolculuklarını daha keyifli hale getirebiliyor.

Emirates Amerika’da Sao Paulo, ve Houston’a direkt günlük sefer ve Toronto’ya ise haftada üç sefer düzenliyor. Emirates, 1 Ekim 2008’de Dubai’den Los Angeles ve 20 Kasım 2008’de ise San Francisco’ya günlük direkt seferlerine başlayacak.

Emirates, Ağustos 2008’de yeni Airbus A380 ile Dubai-JFK rotasında yolcularına hizmet verecek ve bu servis Amerika’ya iki katlı bir uçakla yapılan ilk ticari sefer olacak. Aynı zamanda Havayolu’nun Dubai-JFK servisi günde iki sefer olarak devam edecek.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketi olan Emirates, en karlı 3, en büyük 20 havayolu şirketi arasında yer alıyor. Dünyanın en genç filolarından birine sahip olan ve toplam 62 ülkede 99 noktaya uçan Emirates Havayolları,  İstanbul – Dubai arasında her gün 427 kişilik Boeing 777-300 tipi uçaklar ile uçuyor. 

Emirates seferlerini artırıyor

Yorumlar

frankfurt ~ 16 yıl önce
bu gıdısle 10-15 sene sonra dünyanın en büyük havayolları olabilirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000