29 Temmuz 2016, Cuma 16:34:46

Emirates Sabiha Gökçen uçuşlarını durduruyor

15 Aralık 2015 tarihinde Dubai’den Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarına başlayan Emirates, uçuşlarını askıya alma kararı aldı.
  • Pegasus'umuza kim dayanır gitsin kendi Dubai'sinde uçsun arkadaş ;)
  • Arkadaslar sizin ekdan haberiniz yok galiba ama size bari icerden biri olarak sunu soyliyeyim. Ek inanilmaz zarar ediyor bu sene. Bunu aciklarlarmi yoksa herseyin ustunu orttukleri gibi bunuda kapatirlarmi bilmiom ama durum su. Bu ay sadece saw degil icinde lizbonun lagosun bazi avustralya ucuslarininda oldugu 8 ucus kapatildi. Bilet fiyatlari yerlerde ve yaz sezonunda olmasina ragmen load lar hic iyi degil cogu destinasyonda. Bilen bilir hergun dunyanin bi yerinde alim yapardi 11 haftaligina alimlari durdurdu ve hr da calisan bazi kisiler zorunlu izne yollandi. Yani olay sadece saw veya Turkiye degil
  • Adam haklı otobusu dolduramamıs
  • Gitme , ucak tipini degistir, A320 ile uc veya B738 ile uc, ama yeterki uc.
  • Allahim Emirates filosu genis govdeli ucaklarlarla dolu thy genis govdeli ucagi var pegasus yok onur air varda ne ise yariyor pegasus desen hc emirates 777 ile a330 ile sawda kar edemezdi
  • ne mal insanlar var? THY ile rekabet edememiş. bakın bakalım THY şimdi aynı destinasyonlara kol gibi Nasıl fiyat verecek. yazık size akıl fukaraları.
  • Borajet varken bunlara ne oluyor
  • Adim adim buyuyor ve filosunu genc tuturak iyi hizmet veriyor thy buyuk havayollarin gittigi yerler avrupaya felan 737 a320ailesi ile ucup daha karli cikiyor thy birde istanbulun cografyasini cok iyi kullaniyor
  • Şimdi hemen DHMİ düşmanları hortlayacak ama bi sakince düşünün. Ataturkte terminali TAV işletiyor ve mükemmel gidiyor. Hava tarafını ise DHMİ işletiyor ve beklenenin çok ötesinde performans sergiliyor. SAW da da aynı yapılar işletimi ele alsa her şey mükemmel olur.
  • dünyada tüm uçuşlar duracak, askeri uçuşlar dışında. Çok yaklaşmış olan 4. Dünya savaşı sebebi ile.

15 Aralık 2015 tarihinde Dubai’den Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarına başlayan Emirates, uçuşlarını askıya alma kararı aldı.

Dubai’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na her gün uçuş gerçekleştiren Emirates Havayolları, beklediği doluluk oranını yakalayamayınca uçuşlarını belirsiz süreli askıya alma kararı aldı.

Türkiye’den Dubai, Asya, Afrika ve Ortadoğu’ya giden yolcuları hedefleyerek  İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan sonra Sabiha Gökçen’e de uçmaya başlayan Emirates, uçak tipini büyüttükten sonra beklediği doluluk oranlarına ulaşamadı. Airbus 330 ve Boeing 777 tipi uçaklarla seferlerini yapan Emirates son uçuşunu 1 Ağustos’ta yapacak.

©Airporthaber.com

Emirates Sabiha Gökçen uçuşlarını durduruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

PGS ~ 8 yıl önce
Pegasus'umuza kim dayanır gitsin kendi Dubai'sinde uçsun arkadaş ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ek ~ 8 yıl önce
Arkadaslar sizin ekdan haberiniz yok galiba ama size bari icerden biri olarak sunu soyliyeyim. Ek inanilmaz zarar ediyor bu sene. Bunu aciklarlarmi yoksa herseyin ustunu orttukleri gibi bunuda kapatirlarmi bilmiom ama durum su. Bu ay sadece saw degil icinde lizbonun lagosun bazi avustralya ucuslarininda oldugu 8 ucus kapatildi. Bilet fiyatlari yerlerde ve yaz sezonunda olmasina ragmen load lar hic iyi degil cogu destinasyonda. Bilen bilir hergun dunyanin bi yerinde alim yapardi 11 haftaligina alimlari durdurdu ve hr da calisan bazi kisiler zorunlu izne yollandi. Yani olay sadece saw veya Turkiye degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
Petrolü bedava almalarina ragmen Thy nin direkt ucuslarindan daha pahali fiyat cekerlerse böyle olur
Kalkıyo bir iki ~ 8 yıl önce
Adam haklı otobusu dolduramamıs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pleeeze ~ 8 yıl önce
Gitme , ucak tipini degistir, A320 ile uc veya B738 ile uc, ama yeterki uc.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Emirates de b738 veya a320 olsa uçardıda filosu a330,B777 ve A380 den oluşuyor hocam
ya ~ 8 yıl önce
Allahim Emirates filosu genis govdeli ucaklarlarla dolu thy genis govdeli ucagi var pegasus yok onur air varda ne ise yariyor pegasus desen hc emirates 777 ile a330 ile sawda kar edemezdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 8 yıl önce
Onurair 330'ları Antalya-Tel Aviv-Berlin-Paderborn-Pristina uçuyor
rekabet ~ 8 yıl önce
ne mal insanlar var? THY ile rekabet edememiş. bakın bakalım THY şimdi aynı destinasyonlara kol gibi Nasıl fiyat verecek. yazık size akıl fukaraları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bora ~ 8 yıl önce
Borajet varken bunlara ne oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
Adim adim buyuyor ve filosunu genc tuturak iyi hizmet veriyor thy buyuk havayollarin gittigi yerler avrupaya felan 737 a320ailesi ile ucup daha karli cikiyor thy birde istanbulun cografyasini cok iyi kullaniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabiha Gökçen DHMİ 'ye devredilmeli... ~ 8 yıl önce
Şimdi hemen DHMİ düşmanları hortlayacak ama bi sakince düşünün. Ataturkte terminali TAV işletiyor ve mükemmel gidiyor. Hava tarafını ise DHMİ işletiyor ve beklenenin çok ötesinde performans sergiliyor. SAW da da aynı yapılar işletimi ele alsa her şey mükemmel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakında ~ 8 yıl önce
dünyada tüm uçuşlar duracak, askeri uçuşlar dışında. Çok yaklaşmış olan 4. Dünya savaşı sebebi ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Vay be 3. sü ne zaman bitti de 4 e geldik?
. ~ 8 yıl önce
3. Ne ara oldu
5. ~ 8 yıl önce
4 ten once 5 olacak sirayi bozma
şaşırmış bu ~ 8 yıl önce
Muptezel misin birader?
şaşkınlar ~ 8 yıl önce
3 şu anda devam etmekte. Farklı bir şekilde ama 2001 yılından beri 3. Dünya savaşı yaşanmakta. Sırada artık nükleer silahların da kullanılacağı 4. Dünya savaşı var. Mehdi değil, mahşerin 4 atlısı gelmek üzere. Yumuşacık koltuklara koyduğunuz nazik bölgelerinizi çok zorlu olaylar için hazırlayın panpişler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000