20 Aralık 2012, Perşembe 08:19:46

EMIRATES ÖDÜLE DOYMUYOR!

2012 Dünya Seyahat Ödülleri'nde Emirates, web sitesi ve ödül programı Skywards ile "Dünyanın Önde Gelen Havayolu Şirketi" seçildi.
  • takunya ve torpil havayollari bu odulu alamamis mi??? hayret!!! belki de araplarla boy olcusmeye paralari yetmemistir!!!
  • Bugüne kadar pek çok havayolu web sitesi üzerinden uçuş aradım. Ancak bunların içerisinde açık ara EN KÖTÜSÜ Emirates'in web sitesi idi. O kadar kötü ki, herhangi bir aramayı genelde 3 kere tekrarlamak durumnda kaldım. Garip hatalar veriyor, ne dediği anlaşılmıyor... berbat ki ne berbat... şu bir kaç ay içinde ne değiştirdiler de bu ödülü aldılar acaba...?
  • Arapta para bol ya bol keseden harcıyor sonrada ödül alıyor. Böyle bir havayolunun dünyada örneği yok herhalde.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, geçtiğimiz gece Delhi'de düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri'nde (World Travel Awards), emirates.com web sitesinin "Dünyanın Önde Gelen Havayolu Şirketi Web Sitesi" ve sık uçan yolculara özel programı Skywards'un "Dünyanın Önde Gelen Havayolu Şirketi Ödül Programı" olarak seçilmesiyle çifte başarı mutluluğu yaşadı.
1994'ten bu yana gerçekleştirilen Dünya Seyahat Ödülleri'nde, kategoriler küresel seyahat sektörü ve halk tarafından oylanıyor. Emirates, dünya çapında sıkı bir rekabetin yaşandığı bu iki kategoride kazanan isim oldu.

Dünya Seyahat Ödülleri Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı Kevin Taylor, "Emirates'in Dünya Seyahat Ödülleri'nde uzun bir başarı geleneği var. İki kategoride birden ödül kazanmış olması, havayolu şirketinin müşterilerinin ihtiyaçları konusundaki süregelen duyarlığını ve müşterilerinin bağlılığını ödüllendirme gayretini yansıtıyor. Bu çifte başarısından ötürü Emirates'i kutluyorum" diyor.

Emirates Hindistan ve Nepal Başkan Yardımcısı Essa Sulaiman Ahmad, "Dünya Seyahat Ödülleri'nin bu iki dalında küresel bir profil tarafından seçilmiş olmak, sunduğumuz müşteri deneyiminin bir kanıtı. Müşterilerimize, bizimle temas kurdukları ilk andan başlayarak tüm seyahatleri boyunca en iyi deneyimi sağlamak için onlardan sürekli geri bildirim almaya çalışıyoruz. Emirates.com ve Skywards programı, müşterilerimizin ihtiyaçları ve geri bildirimleri doğrultusunda sürekli geliştirilip iyileştiriliyor ve bu ödüller de Emirates çalışanlarının gayretini ve bağlılığını ödüllendiriyor" diyor. 

EMIRATES ÖDÜLE DOYMUYOR!

Yorumlar

hayret!!! ~ 11 yıl önce
takunya ve torpil havayollari bu odulu alamamis mi??? hayret!!! belki de araplarla boy olcusmeye paralari yetmemistir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hazımsız ~ 11 yıl önce
sana soda alayım da rahatla
Web Sitesi mi? ~ 11 yıl önce
Bugüne kadar pek çok havayolu web sitesi üzerinden uçuş aradım. Ancak bunların içerisinde açık ara EN KÖTÜSÜ Emirates'in web sitesi idi. O kadar kötü ki, herhangi bir aramayı genelde 3 kere tekrarlamak durumnda kaldım. Garip hatalar veriyor, ne dediği anlaşılmıyor... berbat ki ne berbat... şu bir kaç ay içinde ne değiştirdiler de bu ödülü aldılar acaba...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ödülmüş ~ 11 yıl önce
Arapta para bol ya bol keseden harcıyor sonrada ödül alıyor. Böyle bir havayolunun dünyada örneği yok herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000