04 Aralık 2009, Cuma 14:47:35

Emirates krize rağmen büyüyor

Emirates, filosuna iki yeni A380 daha katmaya hazırlanıyor.
  • Su gibi para harcarken düşünecekti sayın araplar. Herşeyi parayla satın alanlar, para bittiğinde sudan çıkmış balık gibi oluyorlar. Yakında kapanırsa şaşırmayın.
  • Aman ülkemizden uzak dursunlar...
  • Bırakın arapları ne halleri varsa görsünler. İşimiz olmaz. Zaten Dubai de gitti gidiyor vaziyetinde. Son çırpınışlar bunlar.
  • Emirates ne zamandan beri Avrupa veya Amerikan havayolu. Arap işte... Ve genelde Türk halkı da musul ve kerkükte verdiği şehitler yüzünden arapları sevmez. Emirates reklamı yapmanın anlamı yok. Dubai batıyor diye yardım mı topluyorsunuz.
  • laleli uzme kendini bizim yorumcularin arap takintisi bitmez Emirates i kendi kucuk dunyalarinda hala arap hava yolu olarak goruyorlar halbuki google a girmeyi bilseler neyin ne oldugu anliyacaklar ama takmislar kafayi araplara it urur emirates yurur ne yapican burasi Turkiye AKP ye karsitmisin o zaman vur araplara bu arada son zamanlarda yaptigin yorumlarda bayagi ince espriler var kutlarim ozelikkle TAV ve LIMAK konusunda
  • Ohh maşallah, krizde bile iki A380. Kriz olmasaydı daha neler olacaktı kimbilir. Dubai'yi "teğet geçecek olan" krizi duyduklarında, sırf Müslüman oldukları için Araplar'la dalga geçenlere kapak olmuş mudur bu haber? ;)

Dubai’de yaşanan ekonomik krize rağmen havayolu şirketinde herhangi bir mali problem olmadığı ifade ediliyor.

Önceden verdiği iki A380 siparişini Aralık ayında alacağını açıklayan şirket, uçakların Paris ve Seul merkezli rotalarda kullanacağını belirtti.

A380’lerin en büyük müşterisi konumunda bulunan Emirates’in filosunda hâlihazırda 5 adet A380 bulunuyor. 53 uçak için daha siparişi bulunan şirket, toplamda 17 milyar dolar ödeyecek.

Ekonomik kriz yatırımcıları endişelendirse de, Airbus Operasyon Şefi John Leahly, Emirates’in ödemelerini günü gününe yaptığını ve büyüme planlarını başarıyla yürüttüklerini söyledi.

Emirates krize rağmen büyüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Su gibi para harcarken düşünecekti sayın araplar. Herşeyi parayla satın alanlar, para bittiğinde sudan çıkmış balık gibi oluyorlar. Yakında kapanırsa şaşırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aman ülkemizden uzak dursunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bırakın arapları ne halleri varsa görsünler. İşimiz olmaz. Zaten Dubai de gitti gidiyor vaziyetinde. Son çırpınışlar bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emirates ne zamandan beri Avrupa veya Amerikan havayolu. Arap işte... Ve genelde Türk halkı da musul ve kerkükte verdiği şehitler yüzünden arapları sevmez. Emirates reklamı yapmanın anlamı yok. Dubai batıyor diye yardım mı topluyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
laleli uzme kendini bizim yorumcularin arap takintisi bitmez Emirates i kendi kucuk dunyalarinda hala arap hava yolu olarak goruyorlar halbuki google a girmeyi bilseler neyin ne oldugu anliyacaklar ama takmislar kafayi araplara it urur emirates yurur ne yapican burasi Turkiye AKP ye karsitmisin o zaman vur araplara bu arada son zamanlarda yaptigin yorumlarda bayagi ince espriler var kutlarim ozelikkle TAV ve LIMAK konusunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ohh maşallah, krizde bile iki A380. Kriz olmasaydı daha neler olacaktı kimbilir. Dubai'yi "teğet geçecek olan" krizi duyduklarında, sırf Müslüman oldukları için Araplar'la dalga geçenlere kapak olmuş mudur bu haber? ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000