01 Ağustos 2016, Pazartesi 12:52:52

Emirates İstanbul’da 13 kişiyi işten çıkardı

Dubai’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na yaptığı uçuşları askıya alan Emirates Havayolları, istasyonda görevli 13 kişinin işine son verdi.
  • Yazilanlar bu kadar mi rahatsiz etti. Peki aynaya nasil bakiyorsun.? Kalbinin kotulugu yuzune vuruyor. Simdi tum aynalari da mi kiracaksin?
  • Hem ÇHS, hem EK ekibi ve işten ayrılanlar, ISG vb herkes için üzücü. Bu yıl sektör kötü durumda malesef. Değerli meslektaşlara kısa zamanda iş sahibi olmalarını diliyorum. Tek yakışmayan bu insanlar işlernden ayrılıp EK ya geçti. Yarı yolda bırakılmamalıydı. Ancak şirketlerde ayakta durma çabasında. Eleştirmekte hoş değil aslında. Hepimize geçmiş olsun. Sevgiler. Bir ÇHS çalışanı.
  • Yani şimdi allah bu işten çıkarılan arkadaşları işsizliklemi sınıyor.Vay anasını arkadaş ne kadar hoşgörülü dimi...
  • emirates dunyada kalitesini kanitlamis bir havayolu. istasyon kapatma karari ne ile ilgili olursa olsun ulkenin bu durumunda issiz kalan insanlar var, asagidaki
  • 13 calisandan sadece 1 calisan elestiriliyorsa hem dogruluk payi hemde sikinti var demektir.Saygilar sevgiler herkese yeni is hayatinda basarilar.
  • Olan olmuş artık arkadaşlar. Sabihaya gelip 3-5 ay uçup daha sonra operasyonunu durduran ilk ve tek şirket Emirates değil ki? Kaç tane havayolu ya da yer hizmetleri, öncelikli olarak personelini düşünerek hareket ediyor Allah aşkına? Bir çoğu maddi durumunu ya da operasyonel konumunu düşünür. Öncelikli olarak evine ekmek götürmeye çalışan adamı düşünüyorum ben diyen kaç tane havayolu genel müdürü var? Zamanında canla başla çalışan, yediği ekmeğin hakkını sonuna kadar veren ne personeller ne şefler harcandı gitti de bi Emirates dükkan kapatınca mı bu büyük olay oldu? İşini kaybedenlerin ekmeğini yine Allah bir yerden verir. Bu da kimseyi ilgilendirecek bir şey değil. İşten çıkarmalar usulüne göre mi yapılıyor yoksa usülsüz mü onu kovalayın bence. O işten çıkanlar 777 nin 70 yolcuyla git gel yaptığını görüp zaten böyle bir duruma hazırlık yapmamışlar mıdır sanki? Bu gibi olaylar bu sektörde şu an için var malesef. Çözüm ise bence; bizim gibi gençlerin böyle şeylere kafa yormayıp, aksine daha çok gaza gelip daha hırslı çalışıp zamanı gelip tecrübemizi kazandığımızda o işten çıkarmaların altına imza atan kişilerin yerlerine geçerek en azından kendi şirketimizde bu adaleti sağlamak olacaktır. Geleceğin Türkiyesinin tevazu sahibi, idealist havacılarına selam olsun...
  • Yaşasin PEGASUS kazandi biz hem ful gidiyorus hemde iki uçak 189x2 ;) Onlar 777 60 yolcu Pegasus kimse baş edemez Yaşasin sari kuyruk Ve her zmn FLY PGS
  • Açıldığından beri yoğunlukla 60-70 yolcuyla git gel yaptı A330 ve B777'ler. kabin memurlarının almak istediği bir destinasyondu yolcu azlığı ve kolay uçuş diye. Yazık oldu.
  • kimseyi işsizlikle imtihan etmesin ve işsiz birakmasin.
  • Allah korudu yani...

Dubai’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na yaptığı uçuşları askıya alan Emirates Havayolları, istasyonda görevli 13 kişinin işine son verdi.

Dünyanın en güçlü havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, 1 Ağustos (bugün) itibariyle Dubai’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na yaptığı uçuşları durdurdu.

2015 yılı Aralık ayında başlattığı uçuşları bir yılı doldurmadan üç ay süreyle askıya aldığını açıklayan Emirates, Sabiha Gökçen Havalimanı istasyonunda görevli çalışanlarla da yollarını ayırmaya başladı.

Bugün itibariyle istasyonda görevli biri müdür yardımcısı olmak üzere bilet satış, operasyon ve kargo birimlerinde görev yapan 13 kişinin işine son verildi.

Emirates’in bu kararı, uçuşların üç ay süreyle askıya alındığı şeklinde değil  tamamen durdurulduğu şeklinde yorumlandı.

©AirportHaber

Emirates İstanbul’da 13 kişiyi işten çıkardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Arap Bahari ~ 8 yıl önce
Yazilanlar bu kadar mi rahatsiz etti. Peki aynaya nasil bakiyorsun.? Kalbinin kotulugu yuzune vuruyor. Simdi tum aynalari da mi kiracaksin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzücü ~ 8 yıl önce
Hem ÇHS, hem EK ekibi ve işten ayrılanlar, ISG vb herkes için üzücü. Bu yıl sektör kötü durumda malesef. Değerli meslektaşlara kısa zamanda iş sahibi olmalarını diliyorum. Tek yakışmayan bu insanlar işlernden ayrılıp EK ya geçti. Yarı yolda bırakılmamalıydı. Ancak şirketlerde ayakta durma çabasında. Eleştirmekte hoş değil aslında. Hepimize geçmiş olsun. Sevgiler. Bir ÇHS çalışanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşsiz ~ 8 yıl önce
Yani şimdi allah bu işten çıkarılan arkadaşları işsizliklemi sınıyor.Vay anasını arkadaş ne kadar hoşgörülü dimi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ek ~ 8 yıl önce
emirates dunyada kalitesini kanitlamis bir havayolu. istasyon kapatma karari ne ile ilgili olursa olsun ulkenin bu durumunda issiz kalan insanlar var, asagidaki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahbeyavrum ~ 8 yıl önce
13 calisandan sadece 1 calisan elestiriliyorsa hem dogruluk payi hemde sikinti var demektir.Saygilar sevgiler herkese yeni is hayatinda basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan Ö. ~ 8 yıl önce
Olan olmuş artık arkadaşlar. Sabihaya gelip 3-5 ay uçup daha sonra operasyonunu durduran ilk ve tek şirket Emirates değil ki? Kaç tane havayolu ya da yer hizmetleri, öncelikli olarak personelini düşünerek hareket ediyor Allah aşkına? Bir çoğu maddi durumunu ya da operasyonel konumunu düşünür. Öncelikli olarak evine ekmek götürmeye çalışan adamı düşünüyorum ben diyen kaç tane havayolu genel müdürü var? Zamanında canla başla çalışan, yediği ekmeğin hakkını sonuna kadar veren ne personeller ne şefler harcandı gitti de bi Emirates dükkan kapatınca mı bu büyük olay oldu? İşini kaybedenlerin ekmeğini yine Allah bir yerden verir. Bu da kimseyi ilgilendirecek bir şey değil. İşten çıkarmalar usulüne göre mi yapılıyor yoksa usülsüz mü onu kovalayın bence. O işten çıkanlar 777 nin 70 yolcuyla git gel yaptığını görüp zaten böyle bir duruma hazırlık yapmamışlar mıdır sanki? Bu gibi olaylar bu sektörde şu an için var malesef. Çözüm ise bence; bizim gibi gençlerin böyle şeylere kafa yormayıp, aksine daha çok gaza gelip daha hırslı çalışıp zamanı gelip tecrübemizi kazandığımızda o işten çıkarmaların altına imza atan kişilerin yerlerine geçerek en azından kendi şirketimizde bu adaleti sağlamak olacaktır. Geleceğin Türkiyesinin tevazu sahibi, idealist havacılarına selam olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbramm ~ 7 yıl önce
Kardeşim yorumların tamamına yakınını okudum. Ve gerçekten tek mantıklı ve özeleştirisel yorum seninkiydi.. keşke senin gibi düşünenler çoğalsa şu memleketimizde
Fly pgs ~ 8 yıl önce
Yaşasin PEGASUS kazandi biz hem ful gidiyorus hemde iki uçak 189x2 ;) Onlar 777 60 yolcu Pegasus kimse baş edemez Yaşasin sari kuyruk Ve her zmn FLY PGS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates Crew ~ 8 yıl önce
Açıldığından beri yoğunlukla 60-70 yolcuyla git gel yaptı A330 ve B777'ler. kabin memurlarının almak istediği bir destinasyondu yolcu azlığı ve kolay uçuş diye. Yazık oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allahım ~ 8 yıl önce
kimseyi işsizlikle imtihan etmesin ve işsiz birakmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşündürücü ~ 8 yıl önce
Allah korudu yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000