25 Aralık 2009, Cuma 07:05:37

Emirates ile Seyşeller fırsatı...

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates’in özel fiyatları ile son dönemlerin en popüler tatil ve balayı merkezlerinden Seyşeller’e uçmak şimdi çok daha kolay...
  • bu haber karsiliginda emirates acaba kac para verdi..bari haberin basina "bu bir reklamdir" yazsaydiniz.

Göz kamaştırıcı mercan atolleri ile çevrili beyaz kumlu plajları ve turkuvaz denizi ile tam bir cennet olan Seyşeller’e 31 Ocak tarihine kadar biletinizi alın ve 31 Mart 2010 tarihine kadar Emirates Havayolları’nın ekonomi sınıfında gidiş dönüş 493Euro olan özel fiyatından yararlanın.

115 adadan oluşan Seyşeller’de, sayısız broşür ve reklamda gördüğünüz tropik cennet görüntülerini ve lüksü bulacak ve tahmin bile edemeyeceğiniz mavi ve yeşil tonları ile karşılaşacaksınız. Şehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşmak ve kendini tropik bir cennete atmak isteyenler için Seyşeller ideal bir tatil yeri.

Bembeyaz kumlardan oluşan palmiyeli kumsallar ve adaları oluşturan mercan kayalıkları mükemmel şnorkel ve dalma imkanları sunuyor. Seyşeller’de ayrıca kaplumbağalar ve başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz kuşlardan oluşan vahşi hayata tanık olmak da mümkün.

Emirates Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, geniş gövdeli  Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan Emirates, 139 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor.

Emirates ile Seyşeller fırsatı...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bu haber karsiliginda emirates acaba kac para verdi..bari haberin basina "bu bir reklamdir" yazsaydiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000