28 Ocak 2009, Çarşamba 14:33:29

Emirates ile Jet Airways'ten ortaklık anlaşması

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Hindistan’ın uluslararası havayolu şirketi Jet Airways önemli bir ortaklığa imza atacaklarını açıkladı.

Hindistan semalarında geniş servis ağına sahip olan Emirates ile Jet Airways arasındaki ortaklığın tek taraflı ortak uçuş anlaşmasını ve karşılıklı sık uçan yolcu programlarının düzenlemesini kapsaması planlanıyor.

15 Aralık 2008’den beri Emirates, Jet Airways’in Mumbai ve Yeni Delhi’den Dubai’ye düzenlediği günlük uçuşlarına tek taraflı ortak olarak yolculara daha iyi bağlantı olanağı ve Hindistan ile Dubai arasında genişlemiş hizmet yelpazesi sunuyor.

Emirates ile 31 Mart 2009 tarihine kadar Hint Yarımadası uçuş noktalarından Ahmedabad, Bangalore, Kozikod, Kalküta, Kolombo, Kochin, Dhaka, Haydarabad, Karaçi, Madras ve Trivandrum ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 499 Avro’dan, Business Class gidiş dönüş uçak bileti ise 1399 Avro’dan başlıyor. Ayrıca havayolunu Bombay ve Delhi’ye ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bilet fiyatı 399 Avro’dan, Business Class gidiş dönüş uçak bileti ise 1249 Avro’dan başlıyor. Tüm fiyatlara yakıt ücreti dahil, alan vergileri ve servis ücreti dahil değildir.

Emirates yolcuları havayolunun günlük 4 uçuşuna ek olarak Jet Airways in Mumbai-Dubai arasındaki günlük uçuşundan da yararlanabilecek. Aynı şekilde Emirates, Yeni Delhi-Dubai rotasında yolcularına kendi uçakları ile haftalık 25 uçuş ve Jet Airways ortaklığıyla da haftalık artı yedi uçuş imkânı sunacak.

İki uluslararası havayolunun arasındaki karşılıklı sık uçan yolcu programı anlaşmasına göre; Emirates’in Skywards programına üye yolcular Jet Airways’in Hindistan dahilindeki uçuşlarında mil kazanıp harcayabilecek. Ayrıca Jet Airways’in JetPrivilege program üyeleri de Hindistan-Dubai uçuşları haricinde Emirates’in hızla büyüyen uluslararası uçuş ağında mil kazanıp harcayabilecek.

Emirates’in şu anda ayrıca Air India, Air Malta, Air Mauritius, Continental Airlines, Japan Airlines, Korean Airlines, Oman Air, Philippine Airlines, Royal Air Maroc, South African Airways ve Thai Airways ile ortak uçuş anlaşmaları bulunuyor.

Tümü geniş gövdeli 121’nin üstünde uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip olan Emirates, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Toplam 61 ülkede 101 noktaya uçan Emirates Havayolları, İstanbul – Dubai arasında haftada 11 kere Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.

Emirates ile Jet Airways'ten ortaklık anlaşması

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000