06 Ağustos 2012, Pazartesi 14:15:38

EMIRATES İLE HİNT OKYANUSU KEYFİ...

Emirates, bayram tatilinde Hint Okyanusu adalarını keşfetmek isteyenleri bekliyor. Keşif öncesi ya da sonrasında ise Dubai’de mola verme imkanı var.
  • Bu arap havayolu reklamından fenalık geldi. Takdir toplayacağına bu reklamlar yüzünden arapları sevmez olduk
  • esenbogaya bekleriz kullanicisina son derece hakli.cunku esenbogaya qatar ve lufthansadan baska dogru duzgun bir havayolu ucmuyor.thyde esenboga cikisli sadece birkac avrupa ulkelerine ucuyor.zaten emirates turkiyede ekonomi ve ticaretin sadece istanbulda oldugunu bilerek hareket ediyor ama yaniliyor. ankara veya izmirdeki insanlar dubaiye istanbul aktarmali gidiyorlar.emirates ankara ve izmir sehirlerine sefer yapsa kazancli seferler olucaktir.
  • Nedense Emirates ile ilgili çıkan yeni hat, eleman alımı vs her turlu haber Advertorial tadında çıkıyor airporthaber'de. Bir garezim yok Emiratese ama firmadan gelen basın bültenini copy paste yapmayın lütfen. Ticari olarak çok takdir ederim kendisini. Emirates deneyimi olmayanlar için belirteyim, business super, first denemedim, ekonomi Allah korusun.. Birkere denedim birdaha hayatta ucmam Emirates economi.
  • Yurdumuzdan olmayan bir havayoluna ne kadar kibar yazılar yazılmış hayret yani, muhakkak dünyanın en kusursuz havayoludur muhakkak. Şaka gibi.
  • Emirates esenboga dubai hattini acsa super olacak. Belki o zaman bayrak tasiyicimiz THY de akillanir da Esenboga'ya dis hat acar. Simdilik Qatar tum ekmegi tek basina yiyor.
  • hink okyanusu nedir?

 

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketi Emirates, Ramazan Bayramı’nı Hint Okyanusu’nun benzersiz güzelliklerine sahip Maldivler, Seyşeller ve Mauritius adalarında geçirme fırsatı sunuyor.  Maldivler, Seyşeller ve Mauritius adalarına Ekonomi sınıfı uçuşlar 902 Avro ve Business sınıfı uçuşlar 2366 Avro’dan başlıyor. Ayrıca, Emirates’in 7 – 9 Ağustos tarihleri arasında www.emirates.com.tr sitesinden ya da iş ortağı olan seyahat acentelerinin online satış sitelerinden İstanbul çıkışlı olarak satın alınan ve 15 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olan biletleri kapsayan kampanyası ile Ekonomi sınıfı uçuşlarda 100 Euro ve Business ile First sınıfı uçuşlarda 200 Euro’luk indirimler sunuluyor.

Mavi Hint Okyanusu üzerinde dağılmış yaklaşık 1200 mercan adasından oluşan Maldivler, çeşitli canlı türleri ve doğal hayatıyla son derece huzurlu bir tatil ülkesi. Tropikal iklime sahip Maldivler, kristal mavisi sularla kaplı deniziyle ve eşsiz renk harmonisiyle sualtı dalış tutkunlarını ve doğal hayat meraklılarını kendine hayran bırakıyor. Emirates, Dubai ile Maldivler’in başkenti Male arasında haftada 14 gidiş-dönüş sefer sunuyor.

Afrika’nın doğusundaki 115 ada ve adacıktan oluşan Seyşeller, yıl boyunca yelkencilik, şnorkelli dalış, hiking, dalga ve rüzgar sörfü gibi aktivitelerin yanı sıra Mayıs-Eylül döneminde kuş gözlemciliği etkinliklerine imkan veriyor. Emirates, Dubai’den düzenlediği haftalık 11 seferle bayramda Seyşeller’in keyfini çıkarmak mümkün.

Beyaz kum plajları, kristal berraklığındaki lagünleri ve şeker kamışı tarlalarıyla benzersiz bir doğal güzelliğe sahip Mauritius adası da Bayram tatili için cazip seçeneklerden biri. Emirates’in Dubai’den düzenlediği haftalık 11 seferiyle Mauritius adasına ulaşım çok kolay.

Emirates’le seyahat eden yolcular, tüm sınıflarda ödüllü “ice” dijital geniş ekran uçak içi eğlence sisteminin sunduğu yüzlerce eğlence kanalında uzun yolculukları keyfe dönüştürebiliyor. Emirates yolcuları ayrıca, Economy sınıfında 30 kg, Business’ta 40 kg ve First class’ta ise 50 kg’lık cömert bagaj haddinden de faydalanabiliyor.

Dubai Stopover paketi ile ücretsiz Dubai vizesi

Emirates ayrıca, Dubai Stopover paketi ile Dubai’de 36 saatten az süreli konaklamalarda ücretsiz BAE vizesi (göçmenlik yetkililerinin onayına bağlı olarak) sağlıyor. Ziyaretçilere araba kiralama, golf, yerel gezi turları ve safariler için cazip fiyatlara erişim imkanı sağlayacak şekilde tasarlanan Dubai Stopover paketlerinden tüm Emirates yolcuları faydalanabiliyor ve bu paketler biletin hangi sınıftan alındığına bağlı olmaksızın tüm bilet fiyatlarıyla kombine edilebiliyor. Emirates yolcuları, kişi başı gecelik (iki kişilik odada) sadece 44 Euro’dan başlayan Dubai Stopover paketinden seyahatlerinin hem gidiş hem de dönüş etaplarında faydalanabiliyor. 

EMIRATES İLE HİNT OKYANUSU KEYFİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Fenalık ~ 12 yıl önce
Bu arap havayolu reklamından fenalık geldi. Takdir toplayacağına bu reklamlar yüzünden arapları sevmez olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
esenbogaya bekleriz kullanicisina son derece hakli.cunku esenbogaya qatar ve lufthansadan baska dogru duzgun bir havayolu ucmuyor.thyde esenboga cikisli sadece birkac avrupa ulkelerine ucuyor.zaten emirates turkiyede ekonomi ve ticaretin sadece istanbulda oldugunu bilerek hareket ediyor ama yaniliyor. ankara veya izmirdeki insanlar dubaiye istanbul aktarmali gidiyorlar.emirates ankara ve izmir sehirlerine sefer yapsa kazancli seferler olucaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emirates ~ 12 yıl önce
Nedense Emirates ile ilgili çıkan yeni hat, eleman alımı vs her turlu haber Advertorial tadında çıkıyor airporthaber'de. Bir garezim yok Emiratese ama firmadan gelen basın bültenini copy paste yapmayın lütfen. Ticari olarak çok takdir ederim kendisini. Emirates deneyimi olmayanlar için belirteyim, business super, first denemedim, ekonomi Allah korusun.. Birkere denedim birdaha hayatta ucmam Emirates economi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kibar.. ~ 12 yıl önce
Yurdumuzdan olmayan bir havayoluna ne kadar kibar yazılar yazılmış hayret yani, muhakkak dünyanın en kusursuz havayoludur muhakkak. Şaka gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenbogaya bekleriz ~ 12 yıl önce
Emirates esenboga dubai hattini acsa super olacak. Belki o zaman bayrak tasiyicimiz THY de akillanir da Esenboga'ya dis hat acar. Simdilik Qatar tum ekmegi tek basina yiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hink? ~ 12 yıl önce
hink okyanusu nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000