09 Ekim 2016, Pazar 09:13:38

Emirates iki noktaya daha A380'le uçacak

Körfez'in en güçlü havayolu şirketi Emirates A380'le yaptığı uçuş ağına iki yeni hat daha eklediğini duyurdu.
  • Emirates icin yok Arap parasi bol yok simarik diye yorum yapan beyin ozurluler var. Yahu adamin ucakta sundugu servisi ve urunleri bir gor oyle konus. Ayrica baglantini kacir THY'de de gor Istanbul'da tek basina kalir, yardim ararsin, Emirates'de bu durumda kabinden itibaren seni yonlendirirler hatta sen gelmeden tum islemlerin yapilmis olur (rezervasyon, otel, vize).
  • Eskiden zaten Domodevovo`ya ucuyordu. Daha sonra 380 hattan kaldirdilar ve simdi yeniden basladilar
  • Araptır. Para bol alır. Bende de o kadar para olsa ve şımarık olsam alırım. Yolcu varmış yokmuş ne önemi var ki ? Genelde arapların ve afrikalıların tercih ettiği bir havayolu. Kısaca para işte
  • 2017de Şama uçması gündemde sivil havacılık dairesine başvuru yapmaları ve THY den görüş istemeleri gerekebilir...Şaka kimsenin toprağında gözümüz yok.
  • Larnacaya uçan emirates Antalyaya da uçmalı
  • Dünyanın en büyük A380 filosu Emırates de normal şu anda 65 tanesi filoda birde siparişlerle 80 in üzerinde olacak
  • Emirates 2017 yili basinda hatay ucuslarina baslayacagini bildirdi. Hat yogunlugu go onune alinarak A380 kullanimina karar verilmis. Hayirli olsun
  • Yakisir

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, Airbus A380 ile gerçekleştirdiği uçuş ağına iki hat daha ekledi.

Körfez'in en önemli havayolu şirketi Emirates, Rusya'nın başkenti Moskova ile Çin'in Guangzhou kentine yapılan uçuşları dünyanın en büyük yolcu uçağı A380'le gerçekleştireceğini duyurdu.

Dubai'den Guangzhou uçuşları yerel saatle saat 10.20'de gerçekleşecek ve yolculuk yaklaşık 8 saat sürecek. Rusya'nın başkenti Moskova'daki Domodedovo Havalimanı'na yapılacak uçuş ise yerel saatle 17.50'de gerçekleştirilecek ve 5 saat sürecek.

Emirates iki noktaya daha A380'le uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Aptallar ~ 7 yıl önce
Emirates icin yok Arap parasi bol yok simarik diye yorum yapan beyin ozurluler var. Yahu adamin ucakta sundugu servisi ve urunleri bir gor oyle konus. Ayrica baglantini kacir THY'de de gor Istanbul'da tek basina kalir, yardim ararsin, Emirates'de bu durumda kabinden itibaren seni yonlendirirler hatta sen gelmeden tum islemlerin yapilmis olur (rezervasyon, otel, vize).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow never sleeps ~ 7 yıl önce
Eskiden zaten Domodevovo`ya ucuyordu. Daha sonra 380 hattan kaldirdilar ve simdi yeniden basladilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 7 yıl önce
Araptır. Para bol alır. Bende de o kadar para olsa ve şımarık olsam alırım. Yolcu varmış yokmuş ne önemi var ki ? Genelde arapların ve afrikalıların tercih ettiği bir havayolu. Kısaca para işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şamm ~ 7 yıl önce
2017de Şama uçması gündemde sivil havacılık dairesine başvuru yapmaları ve THY den görüş istemeleri gerekebilir...Şaka kimsenin toprağında gözümüz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Coral ~ 7 yıl önce
Larnacaya uçan emirates Antalyaya da uçmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musþafa Turan ~ 7 yıl önce
Dünyanın en büyük A380 filosu Emırates de normal şu anda 65 tanesi filoda birde siparişlerle 80 in üzerinde olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 7 yıl önce
80 tane filoda var şuan
hasan ~ 7 yıl önce
Emirates 2017 yili basinda hatay ucuslarina baslayacagini bildirdi. Hat yogunlugu go onune alinarak A380 kullanimina karar verilmis. Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Evet İzmir Ankara dururken Hatay a uçarlar zaten. Şakacı seni.
Antalya Corendon ~ 7 yıl önce
Hatay'a inebiliyormuymuş 777
Şaka ~ 7 yıl önce
Şaka guzel tabi. Ama heralde Arap ulkeleri ile hem kan bağı-köken, dil olarak hem de çalışan işçi olarak Hatay'in ve Adana -Gaziantep bölgesinin, Izmir ve Ankara'ya kiyasla çok daha fazla bağlantısı vardir. Fly Nas vs uçuşlarını goz onune alınırsa, bu şaka hic hic de yersiz degil.
EA7 ~ 7 yıl önce
Yakisir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000