16 Temmuz 2017, Pazar 14:35:41

Emirates hostesi kadehteki içkiyi şişeye doldururken yakalandı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin prestijli havayolu şirketi Emirates uçağında çekilen bir video kaydı olay yarattı. Videoda bir kabin memurunun kadehteki şampanyayı tekrar şişeye doldururken görüntülendi.
  • İçkiyi dökmüş bilmem ne yapmış falan filan bırakın bu işleri THY malıdır yazan şişe şişe içecekleri yürütenler internette orda burda satanlar yatılarda 5 şişe şarap açıp havuz başlarında parti yapanlar kutu biraları ve soda şişesindeki cin tonikleri saymıyorum bile . Alın için satın gözümüz yok bu şirketi büyükler yiyor zaten siz 50 dolar zarar veriyorsunuz başkanlar müdürler milyon dolar . Tek birşey istiyorum bir kerede birlik olun birlik bu hostesin yaptığını pozitif destekleyin doldurup çöpe atacaktır deyin içilmemiş şampanya geri konsa ne olur gazı kaçar bi işe yaramaz biraz akıllı olun bilgili olun . Su yorumlara siyaset sokmayın müslüman ülke neden alkol servisi yapıyor diyor adam sana cevabım paranın dini imanı olmaz bu kadar net . THY iç hatta belli rotalar hariç alkol vermiyor o da bilet paraları daha ekonomik olsun diye . İçki içerek iç hat için Pegasus Onur Atlas gibi güzide şirketlerimizde var . Her yere RTE yazanlar cyber timler belirli kodları takip ediyorlar evet ama öven yazı yazdın diye senin tüm ihalelerini tüm çarpık ilişkilerini kabul etmeyecekler seninde yendiğin kul hakları burandan gelecek. Aklınca RTE şovenizmi yapıp pirim yapacaksınız yok öyle . Her konuda yazınca kopuk bir yorum oldu . Birlik olun kabin memuru amiri her şirkette aynıdır şirket ayırmayın birlik olun. Birde Dursun ÖZBEK( nevin çolak) istifa
  • Bu zikimi icmesinler biz havada. Dualar okurken sagselim. Inelim diye onumuzde arkamizda. Zikim iciliyor, sonucu budur, icki iciyor kendinden geciyor kabin memurlarina hakaret , Kalkip ucak kapisini aciyor , bu nedemek, nekadar tehlikeli olaylar oluyor,
  • Ooo cok severim yaninda cilek offf
  • hostesler boyle iste tk daki aldiklari para ozel sirketteki fo maasi kadar boyle bu sacmalik olur mu
  • Hiç dokunulmamış artmış olan bardaktaki içecek ziyan olmasın diye geri dökülmüş Ne var bunda haber niteliğinde..
  • Chears mate
  • Olayın uçuş öncesi gerçekleştiği görülüyor. Muhtemelen uçuş öncesi yapılan tepsi ile ikrama çıktı. Tepsiden alınmayanları da böyle geriye döktü. Bana garip gelmedi.
  • Şişedekini bardağa dökmek herkesin yapabileceği bir şey,asıl bardaktakini dökmeden şişeye doldurabilmek hüner ister.
  • Arap nasıl kar ediyor sanıyorsunuz ?
  • Tadı daha güsel oluyor ben kac kere yaptım, herkese afiyet olsun

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önemli havayolu şirketi Emirates'in Dubai-Barcelona uçuşunda çekilen birvideo gündeme oturdu.

Emirates'in Dubai-Barcelona seferi sırasında Business Class bölümünde yolculuk yapan Yevgeny Kaymov isimli bir yolcu, uçak içerisinde bir video çekti. Kaymov, videoyu Instagram hesabından paylaşmaya hazırlarken bir kabin memurunun kadehteki henüz bitmemiş şampanyayı şişeye doldurduğunu fark etti.

Instagram hesabından videoyu paylaşan Kaymov, Emirates'in resmi hesabını da etiketleyerek bu durumun normal olup olmadığını sordu. Videonun yayına girmesiyle birlikte o anlar dünya çapında medyanın gündemine oturdu.

İşte Emirates hostesinin o görüntüleri;

Emirates hostesi kadehteki içkiyi şişeye doldururken yakalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

THY welcome drink ~ 7 yıl önce
İçkiyi dökmüş bilmem ne yapmış falan filan bırakın bu işleri THY malıdır yazan şişe şişe içecekleri yürütenler internette orda burda satanlar yatılarda 5 şişe şarap açıp havuz başlarında parti yapanlar kutu biraları ve soda şişesindeki cin tonikleri saymıyorum bile . Alın için satın gözümüz yok bu şirketi büyükler yiyor zaten siz 50 dolar zarar veriyorsunuz başkanlar müdürler milyon dolar . Tek birşey istiyorum bir kerede birlik olun birlik bu hostesin yaptığını pozitif destekleyin doldurup çöpe atacaktır deyin içilmemiş şampanya geri konsa ne olur gazı kaçar bi işe yaramaz biraz akıllı olun bilgili olun . Su yorumlara siyaset sokmayın müslüman ülke neden alkol servisi yapıyor diyor adam sana cevabım paranın dini imanı olmaz bu kadar net . THY iç hatta belli rotalar hariç alkol vermiyor o da bilet paraları daha ekonomik olsun diye . İçki içerek iç hat için Pegasus Onur Atlas gibi güzide şirketlerimizde var . Her yere RTE yazanlar cyber timler belirli kodları takip ediyorlar evet ama öven yazı yazdın diye senin tüm ihalelerini tüm çarpık ilişkilerini kabul etmeyecekler seninde yendiğin kul hakları burandan gelecek. Aklınca RTE şovenizmi yapıp pirim yapacaksınız yok öyle . Her konuda yazınca kopuk bir yorum oldu . Birlik olun kabin memuru amiri her şirkette aynıdır şirket ayırmayın birlik olun. Birde Dursun ÖZBEK( nevin çolak) istifa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Everest tepesi ~ 7 yıl önce
Bu zikimi icmesinler biz havada. Dualar okurken sagselim. Inelim diye onumuzde arkamizda. Zikim iciliyor, sonucu budur, icki iciyor kendinden geciyor kabin memurlarina hakaret , Kalkip ucak kapisini aciyor , bu nedemek, nekadar tehlikeli olaylar oluyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Everest ~ 7 yıl önce
Bence siz gidip önce Türkçe dersleri alın. Arapça dua okumakta Türkçeyi unutmuşunuz. Ayıp ya. Bir TC vatandaşı böyle Türkçe yazar mı ? Veya yorum yazmayın.
Q ~ 7 yıl önce
Ooo cok severim yaninda cilek offf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hostesler ~ 7 yıl önce
hostesler boyle iste tk daki aldiklari para ozel sirketteki fo maasi kadar boyle bu sacmalik olur mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keko'ya ~ 7 yıl önce
Uc kurusa kimse tk da calısmaz ne yapsınlar 400 euroya mı calıstırsınlar. Bizim rakibimiz emirates qatar diyosan insan gibi ücret vericeksin.
haber ~ 7 yıl önce
emirates kabin ekibinin şarabı tekrar şişeye doldurması ile tk daki hosteslerin maaşını saçma bulmanızdaki bağlantıyı kuramadım ben.
Yok ~ 7 yıl önce
Hiç dokunulmamış artmış olan bardaktaki içecek ziyan olmasın diye geri dökülmüş Ne var bunda haber niteliğinde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bencede ~ 7 yıl önce
doğru bir yorum.
Br ~ 7 yıl önce
Chears mate

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chears ~ 7 yıl önce
Ne demek acaba bu
Uçuş Öncesi ~ 7 yıl önce
Olayın uçuş öncesi gerçekleştiği görülüyor. Muhtemelen uçuş öncesi yapılan tepsi ile ikrama çıktı. Tepsiden alınmayanları da böyle geriye döktü. Bana garip gelmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Test Tube ~ 7 yıl önce
Şişedekini bardağa dökmek herkesin yapabileceği bir şey,asıl bardaktakini dökmeden şişeye doldurabilmek hüner ister.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 7 yıl önce
Arap nasıl kar ediyor sanıyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O la la ~ 7 yıl önce
Tadı daha güsel oluyor ben kac kere yaptım, herkese afiyet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000