22 Nisan 2008, Salı 07:40:47

Emirates, Guangzhou uçuşlarına başlıyor

Emirates, Çin’in ekonomik merkezlerinden Guangzhou’ta 1 Temmuz’dan itibaren uçuşlar başlatıyor. Guangzhou; havayolunun Shangai, Beijing ve Hong Kong’dan sonra, Çin’deki 4. uçuş noktası olacak.

Emirates Havayolu ve Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Şeyh Ahmed bin Saeed Al-Maktoum: “Guangzhou, bizim Çin ve Asya-Pasifik bölgesindeki stratejik planlarımız için çok önemli bir bağlantı noktası. Bu şehir uzun zamandır planlarımız arasında; Guangzhou, politik, sosyo-ekonomik, bilimsel, eğitim ve kültürel hayatıyla Guangdong Eyaleti’nin kalbi. Guangzhou, Guangdong ve diğer Güney Çin eyaletleri için bir hava seyahat merkezi olma özelliğini de taşıyor, bu da şehri bizim için önemli kılan unsurlardan biri” dedi.

 

 

1 Temmuz 2008 tarihinde Emirates, haftada 6 kez; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri Guanzhou’ya direk uçuşlara başlayacak. Uçuşlar, iki sınıf konfigürasyonlu – Business class’ta 27, Ekonomi’de 251 koltuk – A330-200’le gerçekleştirilecek. 1 Ekim 2008’den itibaren ise Emirates bu şehre Cuma günleri de uçmaya başlayacak.

Emirates, Guangzhou uçuşlarına başlıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000