05 Temmuz 2011, Salı 07:50:45

EMIRATES DEMEK ZABEEL SARAY DEMEK!

Emirates, 1 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan yeni kampanyasıyla, Dubai aktarmalı uçuşlarda müşterilerine özel fırsatlar sunuyor...
  • Yorumlara tahammüllü olun lütfen. Kimse arapları veya başka bir milleti sevmek zorunda değil. İstediği yorumu yazabilir. Bunun sektörle veya hizmetle bir alakası yok. Adı üzerinde yorumdur. Kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamazsınız (başka birine hakaret etmediği ve rencide etmediği sürece). Avrupada Türkler hakkında yazı yazıldığında da aynı hoşgörüyü gösterebilecek misiniz ? Çok merak ediyorum. Saygılar.
  • İnanın kimse seviyesini düsürmedi. Ancak Yeni dünya düzeninin mantığını anlamayıp hala at gözlüğüyle bakmak, dünyanın her hangi bir ülkesinde bir firmanın yaptığı uygulamadan örnekler almak yerine, milliyetine inancına (ki) bu beğenmesenizde kendi inancımdır da takılıp ipe sapa gelmez yorumlar yapıyosunuz. Bu bi sektör siyaset değil, mezhep değil...ancak bunu idrak edemeyip tahammülsüzlük gösteren insanlara cahil, kaba insan üslubundan fazlası zarardır. Bende hizmet sektöründeyim. Bu mantıkta olursanız yüzünüz kızarmadan nasıl benden hoş görü ve iyi hizmet bekeyeceksiniz merak ediyorum?
  • ........
  • bu gazetinin yorumcularının seviyesi mi değişti bana mı öyle geliyo?
  • Arap avukatları Türkçe konusunda çok zayıflar. Önce dil eğitimi sonra yorum.
  • rekabet etmek çok zor bu durumda emirates ile..onlar bunu yapıyorsa biz bir kat daha fazlasını yapmalıyız..
  • Arap mı ? Aman tövbe. Yok kardeşim kalsın. THY var nasıl olsa.
  • Biz de airbus'la uçuyoruz. Ne güzel daracık, dizin öndeki koltuğa değmekten nasır tutuyor, 3 saat.
  • Yav gardaşım nolur önce uçağa binin, sora havacılık sektörü hakkında bilgi edinin,sorada ön yargılarınızdan kurtulup yorum yapın. Yav muhalefetinizden cennette Araplardan da olacak diye cehenneme gitceniz be:)
  • Sen onlar kadar ol da ondan sonra tercih et oraları.
Emirates Havayolu'nun dünya çapındaki yeni kampanyasıyla Dubai aktarmalı seyahat çok keyifli olacak. 1 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya dahilinde Emirates ile First Class seyahat eden yolcular, Burj Khalifa'da bulunan Armani Otel'de veya Palm Adası'nda bulunan Jumeirah Zabeel Saray'da iki gece ücretsiz konaklıyor. Business Class yolcuları ise, Address Dubai Marina veya Jumeirah Emirates Towers Hotel'de bir gece ücretsiz konaklama hakkı kazanıyor. 
 
Tüm yolcuların 96 saatlik ücretsiz vize imkanından da faydalandığı kampanya; Burj Khalifa Dubai'nin 124. katında bulunan gözlemevi veya Wild Wadi Su Parkı'nı ücretsiz ziyaret ve Dubai Mall'da özel indirimler gibi sürpriz fırsatlar da sunuyor. 
 
Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş Gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.
EMIRATES DEMEK ZABEEL SARAY DEMEK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumlara tahammüllü olun lütfen. Kimse arapları veya başka bir milleti sevmek zorunda değil. İstediği yorumu yazabilir. Bunun sektörle veya hizmetle bir alakası yok. Adı üzerinde yorumdur. Kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamazsınız (başka birine hakaret etmediği ve rencide etmediği sürece). Avrupada Türkler hakkında yazı yazıldığında da aynı hoşgörüyü gösterebilecek misiniz ? Çok merak ediyorum. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İnanın kimse seviyesini düsürmedi. Ancak Yeni dünya düzeninin mantığını anlamayıp hala at gözlüğüyle bakmak, dünyanın her hangi bir ülkesinde bir firmanın yaptığı uygulamadan örnekler almak yerine, milliyetine inancına (ki) bu beğenmesenizde kendi inancımdır da takılıp ipe sapa gelmez yorumlar yapıyosunuz. Bu bi sektör siyaset değil, mezhep değil...ancak bunu idrak edemeyip tahammülsüzlük gösteren insanlara cahil, kaba insan üslubundan fazlası zarardır. Bende hizmet sektöründeyim. Bu mantıkta olursanız yüzünüz kızarmadan nasıl benden hoş görü ve iyi hizmet bekeyeceksiniz merak ediyorum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu gazetinin yorumcularının seviyesi mi değişti bana mı öyle geliyo?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arap avukatları Türkçe konusunda çok zayıflar. Önce dil eğitimi sonra yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rekabet etmek çok zor bu durumda emirates ile..onlar bunu yapıyorsa biz bir kat daha fazlasını yapmalıyız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arap mı ? Aman tövbe. Yok kardeşim kalsın. THY var nasıl olsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz de airbus'la uçuyoruz. Ne güzel daracık, dizin öndeki koltuğa değmekten nasır tutuyor, 3 saat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yav gardaşım nolur önce uçağa binin, sora havacılık sektörü hakkında bilgi edinin,sorada ön yargılarınızdan kurtulup yorum yapın. Yav muhalefetinizden cennette Araplardan da olacak diye cehenneme gitceniz be:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen onlar kadar ol da ondan sonra tercih et oraları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000