25 Aralık 2011, Pazar 09:40:57

EMIRATES CEO'SUNUN MALVARLIĞI TEHLİKEDE!

İmam nikahlı manken dava açtı, Emirates Şeyhi’nin 25 milyar doları riske girdi
  • Araptır yapar. Kızmayın. Onlarda petrol parası olmasa bu şirket zaten çoktan batmıştı. Bu kadına gerek yok.
  • Bu belgelerle ispatlanamaz ama bu insanlar işte kadınlara böyle bakıyorlar, bütün ülkeleri müslüman olduğu halde kadına en küçük değer dahi verilmiyor, halbuki islamiyette böyle bir şey yoktur....
  • bizde bir sunucu hanimin internette görüntülerini görmediniz dimi? bizde de varken disariyi elestirmeyelim hee?
  • size ne? istediğiyle yatıp istediğiyle kalkar...
  • Böyle havayoluna böyle CEO... Araptan daha ne beklersin ?
  • Her şeyh her hoca her Arap Müslüman değildir İslama inanan ve İslami kurallara uyanlara Müslüman denir. Müslümanlar da diğer insanlar gibi hata yapar. Büyük ve küçük günahlar vardır. Cezası da büyük ve küçüktür. Sen önce kendine bakacaksın ben nasıl bir müslümanım diye . Ne yapıyorum ne yapmıyorum diye. Hiç kimsenin imanı son nefesine kadar son nefesi de dahil garanti değildir. Allah imanını muhafaza eden kullarından eylesin.
  • bu adamin dindar oldugunu soyleyen kim? kendinin de boyle bir iddiasi yok. isminin seyh olduguna bakmayin. korfez cografyasinda seyh dindarliga degil, asalete atfen kullaniliyor. bizdeki "Aga" gibi. Ltf boyle bir adamla din iliskilendirilmesin. tsk
  • Hic kimse sahislarin yaptigi bir isi imam'da olsa seyh'de olsa veya dini temsilen her kim olursa olsun bunu dine yamayamaz size bu konuda yanlis dusunceye sahip oldugunuzu belirtmek isterim. Ayrica bedouinler hakkinda kurani kerim ve hadiskerdeki bunlara verilen yerlerini arastirmanizi tavsiye ederim. Bende yillarca sizin gibi dusundugumden dolayi dinden cok uzak olarak yasiyorum ancak yeni yeni arastirarak neyin ne oldugunu ogreniyorum. Ornek alinan sahislar dine gore yasamiyorlar diye dini (hangisi olursa olsun) suclayamasin. Anlasilmasi gereken konu hata alinan ornek tedir, ve/veya buna sen ornek ol.
  • Dediklerin hepsi doğru yanlız dindarlık aslında sadece namaz kılıp oruç tutmak demek değildir, adalet duygusuna sahip olmak da dindarlığın bir parçasıdır zaten...
  • Islami halki somurmek icin arac olarak kulananlarin rezilliklerine bakinca insan dehsete dusuyor. Kendi halkindan birisi zina yapsa kirbaclatir, taslatir, vs. ama kendisi yapinca kadin fahise, onun hic sucu yok. Insanlarda dindarliktan once adalet duygusunun olmasi onemlidir.
Dubai Emiri Şeyh El Maktum’un yeğeni Emirates Havayolları’nın Başkanı Şeyh Ahmet El Maktum’un 25 milyar dolarlık serveti ‘imam nikahlı manken’ yüzünden tehlikeye girdi. Şeyh Ahmet’in Londra’da gizlice imam nikahı kıydığı ortaya çıktı.

EMIRATES Havayolları’nın Başkanı Şeyh Ahmet El Maktum’un 25 milyar dolarlık kişisel serveti ‘imam nikahı’ yüzünden tehlikeye girdi. Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşit El Maktum’un yeğeni olan ve Dubai Inc. şirketinin dünyadaki yüzü olarak gösterilen Şeyh Ahmet’in 4 yıl önce Londra’da gizli bir imam nikahı kıydığı ortaya çıktı. Şeyh Ahmet’in 2007 yılında imam nikahı ile evlendiği Mısırlı manken Nevin El Cemal, Şeyh Ahmet’in 2008 yılında resmi bir törenle ‘öz kuzeni’ ile evlendiğini söyleyerek İngiliz mahkemesine dava açtı. 25 milyar doları aşan servetiyle Ortadoğu’nun en zengin işadamı olan Şeyh Ahmet’in tüm mal varlığının tehlikeye girdiği öne sürülse de, 53 yaşındaki işadamı kendisi hakkında ortaya atılan bütün iddiaları reddetti.

Fahişeden farkı yok

Nevin El Cemal, mahkemeye yaptığı açıklamada, Şeyh Ahmet ile 2003 yılında Dubai’deki tatilde tanıştığını bildirdi. El Cemal, “Tek isteğim oğlumuz Said’i, Şeyh Ahmet’in de kabul etmesi” dedi. Şeyh Ahmet ise, kendisi hakkında dava açan El Cemal ile bugüne kadar hiç bir şekilde ciddi ilişkilerinin olmadığını ifade etti. Kendisini sadece cinsel bir partner olarak gördüğünü söyleyen Şeyh Ahmet, “El Cemal ile hiç bir şekilde imam nikahı kıymadım. Benim eşim olduğunu iddia eden bu kadın, para ve değerli mücevher karşılığında birlikte olduğum bir fahişeden başkası değil” diye konuştu. Şeyh Ahmet’in çağrılmasına rağmen mahkemeye ifade vermek için gitmediği kaydedildi.

1.5 milyon dolar nafaka


Şeyh Ahmet’in, 4 yaşına giren oğlunu bugüne kadar hiç görmediği belirtilirken, İngiliz mahkemesi ise Dubaili işadamının Knightsbridge’deki dairesinde 2007 yılının ocak ayında bir imam ve iki çalışanının şahitliğinde imam nikahının kıyıldığını kabul etti. İngiliz mahkemesi, imam nikahının İngiliz kanunlarında yeri olmadığını hatırlatsa da bunun mağdur durumdaki kadının hakkını arayamayacağı anlamına gelmediğini kaydetti.

Babalık DNA testiyle belirlendi çocuğa 4.5 milyon dolara ev aldı

MISIRLI manken Nevin El Cemal’in, oğlu Said’in Şeyh Ahmet El Maktum’dan olduğunu iddia etmesinin ardından yapılan DNA testi sonrasında da çocuğun biyolojik babası olduğu kanıtlandı. El Cemal’in avukatı Richard Todd, Şeyh Ahmet’in yaklaşık 45 bin dolarlık nakit parayı ‘çeyiz hediyesi’ olarak verdiğini söylese de, Şeyh Ahmet’in avukatları El Cemal’in yıllık 1.5 milyon dolar nafaka alabilmek için böyle bir yalan uydurduğunu savundu. DNA testinin ardından Said’in babası olduğu kanıtlanan Şeyh Ahmet’in, El Cemal ve oğluna belli bir miktarda nafaka vermeyi kabul ettiği ve 4.5 milyon dolarlık bir ev hediye ettiği kaydedildi.
EMIRATES CEO'SUNUN MALVARLIĞI TEHLİKEDE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
Araptır yapar. Kızmayın. Onlarda petrol parası olmasa bu şirket zaten çoktan batmıştı. Bu kadına gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu belgelerle ispatlanamaz ama bu insanlar işte kadınlara böyle bakıyorlar, bütün ülkeleri müslüman olduğu halde kadına en küçük değer dahi verilmiyor, halbuki islamiyette böyle bir şey yoktur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizde bir sunucu hanimin internette görüntülerini görmediniz dimi? bizde de varken disariyi elestirmeyelim hee?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
size ne? istediğiyle yatıp istediğiyle kalkar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Böyle havayoluna böyle CEO... Araptan daha ne beklersin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her şeyh her hoca her Arap Müslüman değildir İslama inanan ve İslami kurallara uyanlara Müslüman denir. Müslümanlar da diğer insanlar gibi hata yapar. Büyük ve küçük günahlar vardır. Cezası da büyük ve küçüktür. Sen önce kendine bakacaksın ben nasıl bir müslümanım diye . Ne yapıyorum ne yapmıyorum diye. Hiç kimsenin imanı son nefesine kadar son nefesi de dahil garanti değildir. Allah imanını muhafaza eden kullarından eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu adamin dindar oldugunu soyleyen kim? kendinin de boyle bir iddiasi yok. isminin seyh olduguna bakmayin. korfez cografyasinda seyh dindarliga degil, asalete atfen kullaniliyor. bizdeki "Aga" gibi. Ltf boyle bir adamla din iliskilendirilmesin. tsk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hic kimse sahislarin yaptigi bir isi imam'da olsa seyh'de olsa veya dini temsilen her kim olursa olsun bunu dine yamayamaz size bu konuda yanlis dusunceye sahip oldugunuzu belirtmek isterim. Ayrica bedouinler hakkinda kurani kerim ve hadiskerdeki bunlara verilen yerlerini arastirmanizi tavsiye ederim. Bende yillarca sizin gibi dusundugumden dolayi dinden cok uzak olarak yasiyorum ancak yeni yeni arastirarak neyin ne oldugunu ogreniyorum. Ornek alinan sahislar dine gore yasamiyorlar diye dini (hangisi olursa olsun) suclayamasin. Anlasilmasi gereken konu hata alinan ornek tedir, ve/veya buna sen ornek ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dediklerin hepsi doğru yanlız dindarlık aslında sadece namaz kılıp oruç tutmak demek değildir, adalet duygusuna sahip olmak da dindarlığın bir parçasıdır zaten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Islami halki somurmek icin arac olarak kulananlarin rezilliklerine bakinca insan dehsete dusuyor. Kendi halkindan birisi zina yapsa kirbaclatir, taslatir, vs. ama kendisi yapinca kadin fahise, onun hic sucu yok. Insanlarda dindarliktan once adalet duygusunun olmasi onemlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000