30 Nisan 2011, Cumartesi 08:13:30

EMIRATES BÜYÜME İÇİN PARA AKITACAK

Dubai merkezli Emirates havayolları, filosunu önümüzdeki üç yıl içinde genişletmek için yıllık 10 milyar dolarlık harcama yapacak.
  • Şekerciler yanlısı birileri çok kızmış galiba. Ama gerçekler bunlar. Halkın düşündüğü bunlar. Ayrıca yazı yazılan yerler kahve değil işyerleri. Araplar işyerlerine kahve mi diyor ?
  • emin olun yonetimimiz sizin gibi kahve kosesi tarzi yorumlarla siparislerini vermiyor bu ucaklarin..dunyada butun havayollari krizdeyken A380 lerin siparisini veren yine bizdik...biz satin aliriz siz ancak seyredersiniz...Fly Emirates!
  • 2 uçak dolu diye 380 mi alınır ? Arap zihniyeti tabii. Nasıl olsa parayı sokaktan topluyorlar. Kazanmasalar bile emir veriyor nasıl olsa. Dua etsinler de ayaklanmalar onları da batırmasın. Sonra o 380 leri kaçmak için kullanırlar.
  • Emirates in 150 ye yakın hepsi de büyük gövdeli uçağı var. 100 civarında şehre uçuyor. Arkadaş yazmış istanbul-dubai hattında full doluydu. olabilir o hatta dolmuştur ancak diğer hatlar için pek söylenemez. koltuk sayısı thy den çok olan emirates geçen sene 27.5 milyon yolcu taşıdı.her sene yolcu sayısı artıyor ancak şimdi uçakları hep full diyemeyiz. Tamam anladık ileriye yatırım yapıyorlar da bunlar da fazla güveniyorlar kendilerine sanki.Dünyanın en büyük havaalanı,90 üstü A380 ve B777. ilerisi şüpheli.biraz erken davranıyorlar galiba.o uçaklar full dolasıya uçakların ömürleri dolmasın da
  • Sayın XL; Madak ve Cihangir kaptan Emirateste uçmaktalar. bilgilerinize.
  • 2 kere Istanbul - Dubai parkurunda gidis donus seyahat ettim. 777-300 ER her seferde tam olarak doluydu. Yemekler muhtesem kabin ici eglence muhtesem. Dubai aktarmali ucuslarla da oldukca kalabalik. Daha 380 almasinda naapsin?
  • Araplara yorum yapmaya değmez. Yazmışlar işte şekeri bol bulmuş orasına burasına sürüyor. Yarın isyan çıktığında ne yapacaklar bakalım.
  • son bir yıl içinde Emirates i bırakıp kaç pilot thy geldi biliyormusunuz ?Hiç bir thy pilotu emirates e gitmedi.
  • Arap kardeşler hakikaten şekeri bol bulmuşlar. IST shopping fest dubaiyi bitirdi resmen.
  • Valla bütün yorumlar doğru arap şekeri bol buldu. Emirin en büyük korkusu ayaklanmalar. Dolayısı ile de halkı herhalde böyle kandırıyor. Biliyorsunuz isyanlar körfeze sıçradı. Bunlarında sonu kötü. Alışverişte bitti. Yapacak pek birşeyleri kalmadı.

Arap dünyasının en büyük ve dünyanın önde gelen havayollarından olan Emirates, üç yıl içerisinde 30 yeni uçak teslim almayı bekliyor. Buna rağmen havayolu, bazı Ortadoğu ülkelerinde çıkan siyasi karışıklıkların ardından hisse senedi piyasasına girmeyeceğini açıkladı. Emirates grubu başkanı Gary Chapman, şirketin önümüzdeki yıllarda alacağı uçakların büyük çoğunluğunun, dünyanın en büyük uçağı Airbus 380 olacağını söyledi. Yetkili, yeni uçakların finansmanı için de yılda ortalama 10 milyar dolara ihtiyaç duyacaklarını kaydetti. Chapman, havayolunun nakit durumunun gayet iyi olmasına rağmen yine de genişleme planları ve harcamaları destekleme amacıyla borç piyasasna gireceklerini ifade etti. Başkan, 30 yeni uçak alacak herhangi bir havayolunun ciddi finansa ihtiyaç duyacağını fakat şirketlerinin acelesi olmadığını ve uygun oranlar için bekleyebileceklerini söyledi.

Airbus 380 uçağın en büyük müşterisi Emirates, geçen Haziran ayında A380 siparişini 90'a çıkardığını ilan etmiş ve yeni sipariş verebileceklerini açıklamıştı.
 

EMIRATES BÜYÜME İÇİN PARA AKITACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Şekerciler yanlısı birileri çok kızmış galiba. Ama gerçekler bunlar. Halkın düşündüğü bunlar. Ayrıca yazı yazılan yerler kahve değil işyerleri. Araplar işyerlerine kahve mi diyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
emin olun yonetimimiz sizin gibi kahve kosesi tarzi yorumlarla siparislerini vermiyor bu ucaklarin..dunyada butun havayollari krizdeyken A380 lerin siparisini veren yine bizdik...biz satin aliriz siz ancak seyredersiniz...Fly Emirates!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2 uçak dolu diye 380 mi alınır ? Arap zihniyeti tabii. Nasıl olsa parayı sokaktan topluyorlar. Kazanmasalar bile emir veriyor nasıl olsa. Dua etsinler de ayaklanmalar onları da batırmasın. Sonra o 380 leri kaçmak için kullanırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirates in 150 ye yakın hepsi de büyük gövdeli uçağı var. 100 civarında şehre uçuyor. Arkadaş yazmış istanbul-dubai hattında full doluydu. olabilir o hatta dolmuştur ancak diğer hatlar için pek söylenemez. koltuk sayısı thy den çok olan emirates geçen sene 27.5 milyon yolcu taşıdı.her sene yolcu sayısı artıyor ancak şimdi uçakları hep full diyemeyiz. Tamam anladık ileriye yatırım yapıyorlar da bunlar da fazla güveniyorlar kendilerine sanki.Dünyanın en büyük havaalanı,90 üstü A380 ve B777. ilerisi şüpheli.biraz erken davranıyorlar galiba.o uçaklar full dolasıya uçakların ömürleri dolmasın da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın XL; Madak ve Cihangir kaptan Emirateste uçmaktalar. bilgilerinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2 kere Istanbul - Dubai parkurunda gidis donus seyahat ettim. 777-300 ER her seferde tam olarak doluydu. Yemekler muhtesem kabin ici eglence muhtesem. Dubai aktarmali ucuslarla da oldukca kalabalik. Daha 380 almasinda naapsin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Araplara yorum yapmaya değmez. Yazmışlar işte şekeri bol bulmuş orasına burasına sürüyor. Yarın isyan çıktığında ne yapacaklar bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
son bir yıl içinde Emirates i bırakıp kaç pilot thy geldi biliyormusunuz ?Hiç bir thy pilotu emirates e gitmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arap kardeşler hakikaten şekeri bol bulmuşlar. IST shopping fest dubaiyi bitirdi resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Valla bütün yorumlar doğru arap şekeri bol buldu. Emirin en büyük korkusu ayaklanmalar. Dolayısı ile de halkı herhalde böyle kandırıyor. Biliyorsunuz isyanlar körfeze sıçradı. Bunlarında sonu kötü. Alışverişte bitti. Yapacak pek birşeyleri kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000