14 Temmuz 2014, Pazartesi 13:34:32

EMIRATES BU UÇAĞI ÇOK SEVDİ

Filosuna ellinci A380 uçağını ekleyen ve 2010 yılından itibaren %71'lik kapasite artışı sağlayan Emirates, dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi olarak konumunu pekiştiriyor.
  • Bi bitmediniz arkadaş ya.Hala Emirates ile THY karşılaştırıyorlar.Adam 50. A380'i almış sen hala A380 mi alsak,747 mi diye düşünüyorsun.sizinki rolls-royce ile VW karşılaştırması gibi birşey.
  • Söz 3. Havalımanından açılmış iken, şunu belirteyim : Lufthansa az kâr yapacağım dedi ve hisseler %40 dibe vurdu. Şimdi de THY ile uzun uçuşlar planlıyor ve merkez almanya olsun diye diretiyor. Tek korkuları 3. Liman ! Ve arkalarında alman hükümeti. Anlaşılan THY ye nasıl bir çelme takarım da, kozlar bana geçer. Aman dikkat, THY bir dünya markası olmak üzere, anlaşmaları tekrar gözden geçirelim. Saygılar...
  • thy hala emiratesten daha iyidir filosunda Airbus 380 olması bir şey ifade etmez. 6-7 yıl önce emirates iflas durumuna gelmişti babası abudabiye satılıyordu ki satıldmadı para aldı..3. havalimanı açılır açılmaz thy hepsine tokadı basar.. Boeing 777 er modeli mükemmel bir seçim thy açısından. bununla beraber Airbus 330-200 ve 300 modelleri de çok iyidir. 3. havalimanı açılsın thy de yerinde isabetli karar verecektir ..
  • Allah kaza bela vermesin... kasko sigorta.muayene tamamsa yola devam:)
  • Kim tutar seni Emirates...Yürü beee.
  • Adamlarda para var, huzur var. Şimdiye kadar durumu nasıl idare ettiler acaba ? Sadece Prestij..
  • Züğürt ün çenesini yorar beyler adamlar sistemli işliyo bizim gibi kervan yolda düzülür kafası ile iş yapmıyorlar
  • Bu arap reklamları nereden çıkıyor bilemiyorum ancak bildiğim bir şey varsa arapta para bol ne yapsın orasına burasına süreceğine uçak alıyor
  • Sayın EK, Emirates'den kaçıp THY'ye giren pilotlara ne demeli? Onlar aynı şeyleri söylemiyorlar bu şirket hakkında!
  • 3. Dunya ulkelerinden gelmis yer ekibini dubaide sudan ucuz calistir sonra 50 tane a380 diye reklam ini yap.

Emirates'in tamamı geniş gövdeli uçaklardan oluşan filosu 224 uçağa yükselerek dünyanın en büyük A380 ve en büyük Boeing 777 filosu haline geldi.

Ağustos başında hizmete girecek ellinci A380 uçağının seferleri de dahil olmak üzere Emirates, Los Angeles'tan Auckland'a uzanan dünyanın dört bir yanındaki 145 noktaya uçuş hizmeti sunacak. Nisan 2010'dan bu yana Emirates her biri A380 ve Boeing 777 olmak üzere 96 yeni uçak teslim aldı. Koltuk doluluk faktörünü %80'ler civarında tutmayı başaran Emirates, bu dönemde küresel ağına 48 yeni şehir ekledi.

Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, "Emirates, büyük ihtimalle havayolu tarihinde görülmemiş bir hızla geçtiğimiz 4 yılda inanılmaz bir büyüme gösterdi. Yüksek koltuk doluluk oranları ve kârlılık elde ettik. Bu, birinci sınıf ürünümüzün gücünü göstermekle birlikte Dubai'yi dünyaya ve dünyadaki şehirleri Dubai üzerinden birbirine bağlayan küresel merkezimize dayanan etkin iş modelimizi de ortaya koymaktadır" dedi.

Tim Clark şu sözleri ekledi: "A380 bizim için büyük bir başarıdır ve bu başarı güçlü müşteri ilgisi ve uçağı hizmete aldığımız bütün hatlarda yüksek koltuk doluluk oranları ile açıkça görülmektedir. A380 ana rotalarda müşteri taleplerini karşılamamıza yardımcı oldu, yoğun havalimanlarında daha etkin şekilde faaliyet gösterebilmemizi sağladı ve ayrıca uçuş deneyimini yeniden tanımlayan yepyeni uçuş konseptlerini müşterilerimizle buluşturdu. Bununla birlikte teslimat programımızda bir artış gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz ve 2017'nin sonuna doğru mevcut ve yeni A380 rotalarımızı destekleyen 90'a yakın A380'e sahip olacağız."

En büyük A380 operatörü

5 kıtada 27 havalimanına hizmet sunan, ticari havayolu şirketleri arasında en büyük A380 rota ağına sahip Emirates’in Dubai-Los Angeles rotası ise dünyanın en uzun A380 uçuş rotası. 2014 yılının sonunda, 16 Temmuz'da Kuveyt, 21 Temmuz'da Bombay, 1 Eylül'den itibaren Frankfurt, 1 Ekim'den itibaren Dallas, 1 Aralık'tan itibaren San Francisco ve 3 Aralık'tan itibaren Houston uçuşlarıyla Emirates’in A380 hizmeti sunduğu destinasyon sayısı 33'e çıkacak.

Emirates Havayolu’nun A380 uçaklarından oluşan filosu bugüne kadar 27,5 milyon yolcu taşıdı, 68.800'ün üzerinde yolculuk yaptı ve 405 milyon kilometrenin üzerinde uçuş gerçekleştirdi. Emirates A380 uçakları aynı zamanda test ve tur amaçlı olarak dünya çapında 40 havaalanını ziyaret etti.

Emirates’in A380 filosunda özel olarak eğitilen 10.000'in üzerinde kabin görevlisi ve 900 uçuş kabini personeli bulunuyor.

Siparişler tedarik zinciri üzerinde istihdam yaratıyor ve destekliyor

Emirates'in siparişleri arasında 90 adet yeni A380 dahil olmak üzere 299 büyük gövdeli uçak yer alıyor ve uçak üretim tedarik zinciri üzerinde binlerce kişiye sürekli istihdam olanağı sağlıyor. Bu yeni jetlerin büyük bir kısmı Emirates'in mevcut filosundaki daha eski uçakların yerini almak üzere satın alınıyor.

EMIRATES BU UÇAĞI ÇOK SEVDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

TK ~ 10 yıl önce
Bi bitmediniz arkadaş ya.Hala Emirates ile THY karşılaştırıyorlar.Adam 50. A380'i almış sen hala A380 mi alsak,747 mi diye düşünüyorsun.sizinki rolls-royce ile VW karşılaştırması gibi birşey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Söz 3. Havalımanından açılmış iken, şunu belirteyim : Lufthansa az kâr yapacağım dedi ve hisseler %40 dibe vurdu. Şimdi de THY ile uzun uçuşlar planlıyor ve merkez almanya olsun diye diretiyor. Tek korkuları 3. Liman ! Ve arkalarında alman hükümeti. Anlaşılan THY ye nasıl bir çelme takarım da, kozlar bana geçer. Aman dikkat, THY bir dünya markası olmak üzere, anlaşmaları tekrar gözden geçirelim. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
thy hala emiratesten daha iyidir filosunda Airbus 380 olması bir şey ifade etmez. 6-7 yıl önce emirates iflas durumuna gelmişti babası abudabiye satılıyordu ki satıldmadı para aldı..3. havalimanı açılır açılmaz thy hepsine tokadı basar.. Boeing 777 er modeli mükemmel bir seçim thy açısından. bununla beraber Airbus 330-200 ve 300 modelleri de çok iyidir. 3. havalimanı açılsın thy de yerinde isabetli karar verecektir ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes! ~ 10 yıl önce
Usta size para verip mi yazdırıyorlar bu saçmalıkları? Emirates sadece kurulduğu yıl zarar açıklamış ondan sonra bugüne değin hep karda olan bir şirket hemde çok yüksek kar geçen yıl 1.1 milyar dolar net kar brüt değil dünyanın en değerli havayolu borsada sen neyin kafasını yaşıyon amca? Bu kadar karda olan şirket neden iflas etsin? Thy desen kaç yıldır zarar açıklıyor bak şimdi bile haberi var kotil demiş zarar bu yıl geçen yıla göre 10 kat daha fazla diye! Allah ıslah etsin ya bu ne haset arkadaş pes.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah kaza bela vermesin... kasko sigorta.muayene tamamsa yola devam:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fener ~ 10 yıl önce
Kim tutar seni Emirates...Yürü beee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adamlarda para var, huzur var. Şimdiye kadar durumu nasıl idare ettiler acaba ? Sadece Prestij..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zenginin parası ~ 10 yıl önce
Züğürt ün çenesini yorar beyler adamlar sistemli işliyo bizim gibi kervan yolda düzülür kafası ile iş yapmıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu arap reklamları nereden çıkıyor bilemiyorum ancak bildiğim bir şey varsa arapta para bol ne yapsın orasına burasına süreceğine uçak alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın EK, Emirates'den kaçıp THY'ye giren pilotlara ne demeli? Onlar aynı şeyleri söylemiyorlar bu şirket hakkında!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone 6:) ~ 10 yıl önce
He heee zaten Emirates'te uçan İngiliz kaptanlarda 3.dünya ülkesinden gelme zorla uçuyorlar Emirates'te ölüyo bitiyo Türk pilot diye nolur Allah adını verdim falan diyo:)) altta dedim zaten yatacak yeriniz yok diye bir ekleme daha yapayım ezik parazitler:))
TK ~ 10 yıl önce
3. Dunya ulkelerinden gelmis yer ekibini dubaide sudan ucuz calistir sonra 50 tane a380 diye reklam ini yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK kardeş ~ 10 yıl önce
Sen kendini İsviçre'de falan yaşıyor sanıyorsun gailba aylık 20.000 frank gelir çekomastik silikon izole magnafik? haha kardeş sen hali hazırda yaşadığın ülke 3 değil 3,5 dünya ülkesi herkes yusuf yusuf her hizmetlerinde çalışanlar perişan gecenin 3-4 mesai asgari ücret 13-14 saat mesai falan herkes uçuşa geçmenin derdinde bari iki kuruş para kazanalım değsin diye sen bunları bilmiyor musun, sen hayırdır? Alayınızın yatacak yeri yok Araplar kovalasın hepinizi:)))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000