11 Kasım 2008, Salı 16:50:42

Emirates BABOR'u seçti

Dubai’de Emirates Group’a ait Al Maha Desert Resort & Spa ve The Harbour Hotel & Residence da bulunan spalarda kullanılan BABOR, şimdi de Emirates A380 uçuşlarında.
  • Arap BABOR'u bol buldumu,tayyarede dağıtır:)
  • Yorumunuz... Atlas jettende bu tarz hizmetler bekliyoruz. Erbile gidecegine wellness, relaxing...parametrelerine ozen gostermeli.

First class yolcuları, kendilerini BABOR serileri ve BABOR tarafından kendileri için özel olarak geliştirilmiş Timeless Spa serisinin yüz ve vücut ürünleriyle şımartıyorlar.

Emirates uçuşları artık tam bir wellness deneyimine dönüşüyor…  Emirates' de yolcular için Yeniden Canlandırıcı (Reviving) ve Rahatlatıcı (Relaxing) özellikleri olan iki özel seyahat serisi bulunuyor.  Reviving setindeki ferah kokulu özler, enerji noktalarını yeniden canlandırırken, Relaxing setindeki yoğun bakım içerikleri ve wellness kokuları, huzur dolu bir sağlık hissi sunuyor.

Babor tarafından Emirates için geliştirilen ve üretilen Timeless Spa serisi ise, Orta Doğu ve Güney Doğu Asya'nın geleneksel masaj uygulamalarından esinlenerek, farklı kültürlerin farklı iyileşme öğretilerini kendi imzasıyla birleştiriyor. 

Büyük bir titizlikle geliştirilen güzellik ve rahatlama ürünlerine ait Timeless Spa serisi, hurmaların iyileştirici ve yenileyici gücü ve egzotik tütsülerin ( doğal bitkisel özler ve macunların distilasyonu) rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkilerini içeriyor.

Emirates BABOR'u seçti

Yorumlar

keyf ~ 15 yıl önce
Arap BABOR'u bol buldumu,tayyarede dağıtır:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlasjet ~ 15 yıl önce
Yorumunuz... Atlas jettende bu tarz hizmetler bekliyoruz. Erbile gidecegine wellness, relaxing...parametrelerine ozen gostermeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000