08 Mayıs 2009, Cuma 16:47:54

Emirates Arap Turizm Fuarında Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, 2009 Arap Turizm Fuarı’nda standı ile göz doldurdu.
  • Arap hayranları lütfen suudi arabistana veya dubaiye falan gidin oralarda yaşayın. Türkiye Cumhuriyeti de bize kalsın. Bırakın şu arap hayranlığını. Tamamen reklam baksanıza. Arap turizm fuarıymış. Komik...
  • Bize ne Araplardan.Bize ne yabancıların işlettiği Arap Havayollarından. Allah herkeze selamet versin.Bizi Türk Bayrağı taşıyan havayollarının başarıları ilgilendirir.Fazla özentiye ve şak şakcılığa gerek yok.
  • emirates e 4 kez bindim gerçekten çok iyi şirket...
  • Tebrikler Emirates...

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, 2009 Arap Turizm Fuarı’na (ATM) 16. kez katılarak fuara verdiği önemi ve desteğini bir kez daha göstermiş oldu. Fuar dünyanın dört bir yanından ziyaretçinin katılımıyla 5 Mayıs’ta kapılarını açtı.

Arap Turizm Fuarı 5-8 Mayıs 2009 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda devam edecek.

Ziyaretçiler Emirates standında 777-200LR, 777-300ER ve A380’in havacılık endüstrisinin lider First Class süitlerinin ve kabin bölümlerinin birebir kopyasını test etme imkanına sahip oluyor.

Ayrıca ziyaretçiler Emirates’in tur işlemleri bölümü Emirates Holidays, Emirates Hotels&Resorts, Orta Doğu’nun lider destinasyon yönetim şirketi Arabian Adventures, Dnata Holidays ve seyahat endüstrisine elektronik ürün dağıtım ve servis hizmeti sunan EmQuest ile ve şirketin yeni girişimleriyle ilgili daha detaylı bilgi edinebiliyor.

Tümü geniş gövdeli 133 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip olan Emirates, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Toplam 61 ülkede 101 noktaya uçan Emirates Havayolları, İstanbul – Dubai arasında haftada 11 kere Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.

Emirates Arap Turizm Fuarında Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Arap hayranları lütfen suudi arabistana veya dubaiye falan gidin oralarda yaşayın. Türkiye Cumhuriyeti de bize kalsın. Bırakın şu arap hayranlığını. Tamamen reklam baksanıza. Arap turizm fuarıymış. Komik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bize ne Araplardan.Bize ne yabancıların işlettiği Arap Havayollarından. Allah herkeze selamet versin.Bizi Türk Bayrağı taşıyan havayollarının başarıları ilgilendirir.Fazla özentiye ve şak şakcılığa gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
emirates e 4 kez bindim gerçekten çok iyi şirket...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tebrikler Emirates...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000