29 Nisan 2009, Çarşamba 17:27:51

Emirates, Afrika'da büyümeye devam ediyor

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Afrika’da 17. destinasyonu Angola’ya başlatacağı uçuşlar ile kıtanın uluslararası bağlantılarını artırıyor.
  • Eh zaten belli. Afrikada büyüyecek tabii. Bir arap havayolunun nerede büyümesi bekleniyordu... Nedense sürekli bir arap reklamı yapmaya meraklılarda var.
  • lalelimidir nedir utanmadan thy yi emirates in yanına yazıyorsun ama,bu çakma amerikancılıkla anca tiflis alanında kaybolur gider tk..İMLA HATASIDIR HERHALDE! AFRİKAYA-AFRİKE YAZDIĞINA GÖRE!! :)
  • Emirates'in tum yonetim ve ucus ekiplerinin yabanci oldugunu biliyorsunuz degil mi ? Ust duzey yonetim ingilizlerin elinde. Tamami araplarin yonetiminde basarili bir havayolu sirketi var mi ? bilen varsa soylesin ...
  • THY, Emirates, Etihad, Qatar gibi elit şirketlerin başarılarını beğeniyle takip ediyor ve Allah'tan bu başarılarının devamını diliyoruz. Dünya'da pazarın zaten doyduğu bölgelerden ziyade Afrike gibi bakir ve gelecek vadeden güzergahlarda daha nice bu şirketleri görmek dileğiyle...
  • Araptan da dost mı olur? Türk tarihini okuyun. Osmanlıyı arkadan kimler vurmuş? Müslüman araplar. Ne şamın şekeri, ne arabın yüzü.
  • Bizde müslümanız ama sizin gibi arap özentisi değil. Ne varsa güzel ülkem Türkiye'mde var. THY'de var. saygılar
  • müslüman elit şirketlerin varlığı çok kıvanç verici..طيران الإمارات (Ṭayarān al-Imārāt)

Dubai – Luanda arasında gerçekleştirilecek olan uçuşlar 2 Ağustos’ta başlayacak ve Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada üç gün düzenlenecek.

Luanda, Emirates’in bu sene Afrika’da açıkladığı ikinci yeni uçuş noktası. Şirketin Güney Afrika’nın önemli kentlerinden Durban’a düzenleyeceği uçuşlar ise 1 Ekim’de başlayacak.

Dubai – Luanda arasında Emirates, Airbus A330-200 tipi uçaklarla sefer düzenleyecek ve böylece ülkenin petrol nedeniyle büyüyen ekonomisini, gelişen turizmini ve çoğu Çin’den gelen işçi trafiğini desteklemiş olacak.

Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark “Luanda uçuşları, Emirates SkyCargo ile gerçekleştireceğimiz uluslararası ticaretin yanı sıra Angola hava trafiği için de oldukça büyük bir potansiyel sağlayacak. Geçen sene Afrika’da yüzde 17’lik bir büyüme kaydettik. Ağustos ayında Luanda ve yıl içerisinde daha sonra Durban uçuşlarının başlaması ile bu keşfedilmeyi bekleyen kıta için yine çok heyecanlı bir yıl olacak.”

İngiltere’nin neredeyse beş katı büyüklüğünde olan Angola, Afrika’nın Atlas Okyanusu kıyısında yer alıyor. Ülke Nijerya’nın ardından kıtanın ikinci en büyük petrol ihracatçısı.

Engin sahil şeridinde yer alan dört önemli limanı ile ülke aynı zamanda bölgenin aktarma merkezi konumunda. Angola ayrıca oldukça bol petrol, elmas, altın, demir, bakır ve uranyum kaynaklarına sahip.

Emirates SkyCargo ise yolcu uçaklarının argo bölümlerinde 12 tona kadar kargo taşıyacak. İthalat ürünlerinin çoğunlukla tüketici mamulleri, elektronik eşyalar, telekomünikasyon araçları ve petrol ile ilgili araçlarda ve yedek parçalardan oluşması bekleniyor. İhraç ürünlerini ise çoğunlukla meyve ve çiçek gibi dayanıksız mamuller oluşturacak.

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates Afrika kıtasına ilk uçuşunu 1986 yılında Kahire seferleri ile başlattı. Günümüzde Emirates Grubu bünyesinde yaklaşık 4 bin kadar Afrikalı görev yapıyor.

Emirates, Afrika'da büyümeye devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Eh zaten belli. Afrikada büyüyecek tabii. Bir arap havayolunun nerede büyümesi bekleniyordu... Nedense sürekli bir arap reklamı yapmaya meraklılarda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lalelimidir nedir utanmadan thy yi emirates in yanına yazıyorsun ama,bu çakma amerikancılıkla anca tiflis alanında kaybolur gider tk..İMLA HATASIDIR HERHALDE! AFRİKAYA-AFRİKE YAZDIĞINA GÖRE!! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emirates'in tum yonetim ve ucus ekiplerinin yabanci oldugunu biliyorsunuz degil mi ? Ust duzey yonetim ingilizlerin elinde. Tamami araplarin yonetiminde basarili bir havayolu sirketi var mi ? bilen varsa soylesin ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY, Emirates, Etihad, Qatar gibi elit şirketlerin başarılarını beğeniyle takip ediyor ve Allah'tan bu başarılarının devamını diliyoruz. Dünya'da pazarın zaten doyduğu bölgelerden ziyade Afrike gibi bakir ve gelecek vadeden güzergahlarda daha nice bu şirketleri görmek dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Araptan da dost mı olur? Türk tarihini okuyun. Osmanlıyı arkadan kimler vurmuş? Müslüman araplar. Ne şamın şekeri, ne arabın yüzü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizde müslümanız ama sizin gibi arap özentisi değil. Ne varsa güzel ülkem Türkiye'mde var. THY'de var. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
müslüman elit şirketlerin varlığı çok kıvanç verici..طيران الإمارات (Ṭayarān al-Imārāt)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000