26 Ekim 2011, Çarşamba 07:35:03

EMIRATES AFRİKA'DA '21' DİYOR...

Afrika'da bir çok noktaya uçan Emirates Havayolları, Zambiya'nın başkenti Lusaka ile Zimbabwe'nin başkenti Harare'yi de listesine ekledi.Yeni Sahraaltı ülkeleriyle Emirates'in Afrika'daki uçuş noktası 21 oldu...
  • Arapta para bol zarar ziyan etse de oraya buraya uçuyor. Ne demişler; Arap şekeri bol bulunca......
  • Cok basarili diyen arkadasim sen emirates in hukumetten ne kadar destek aldigini? petrol e ne kadar para verdigini biliyormusun dostum? Hic sanmiyorum bildigini. Once bir arastir sonra soyle bunlari. Bu pazarda hic kimse a380 i 70 yolcu ile ucurup da kar edemez ama emirates eder cunku arkasinda petrol zengini para savurucu araplar var. Sana gore Manchester City de dunyanin en iyi futbol kulubu olmali cunku Emirates = Man. City futbol kulubu benim gozumde.
  • Arap değil de nedir bu şirket ? Avrupalı mı ? Nereden bakarsan bak araptır. Bedava kabin memuru aramak için sürekli ilan veriyor ne hikmetse.
  • Arap diye kıskanmayalım lütfen. Dünyanın en başarılı ve de en karlı havayolu. Dünyanın en büyük B777 filosuna sahip. Altyapısı mükemmel. Tüm uçuşlar zamanında. ikramlar enfes. Ve de en önemlisi her uçuşta aynı servis aynı kalite. Anlayana davul zurna saz.........
  • Eh tam yerini bulmuş. Başka yere uçmasına gerek yok zaten.
Emirates Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum yaptığı açıklamada, "Emirates uzun zamandır dünyanın en hızlı büyüyen ekonomik bölgelerinden biri olan Afrika'nın büyük potansiyelinin farkındadır. 1 milyarı aşan nüfusu, artan mal talebi ve doğal kaynaklarıyla Afrika Kıtası'na yatırım yapmaya devam edeceğiz." dedi. 
 
En hızlı büyüyen 10 ekonomiden 5'ine ev sahipliği yapan Sahraaltı Afrika bölgesi, aynı zamanda doğal güzellikler açısından çok zengin. Dünyanın en güzel doğal harikalarından biri olan Viktorya Şelalesi de, uçuşların başlayacağı iki ülke arasında doğal sınır vazifesi görüyor. Haftada 5 kez planlanan uçuşlarla bölgeye gelen turist sayısında artış bekleniyor. 
 
Emirates ile uçan Lusaka ve Harare yolcuları, Dubai'den bütün merkezlere rahatlıkla ulaşabilecek. 
 
Dünyanın en büyük uçağı A380'de dahil 157 uçak filosuyla hizmet veren Emirates, 67 ülkede 114 noktaya uçuyor.
EMIRATES AFRİKA'DA '21' DİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arapta para bol zarar ziyan etse de oraya buraya uçuyor. Ne demişler; Arap şekeri bol bulunca......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cok basarili diyen arkadasim sen emirates in hukumetten ne kadar destek aldigini? petrol e ne kadar para verdigini biliyormusun dostum? Hic sanmiyorum bildigini. Once bir arastir sonra soyle bunlari. Bu pazarda hic kimse a380 i 70 yolcu ile ucurup da kar edemez ama emirates eder cunku arkasinda petrol zengini para savurucu araplar var. Sana gore Manchester City de dunyanin en iyi futbol kulubu olmali cunku Emirates = Man. City futbol kulubu benim gozumde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arap değil de nedir bu şirket ? Avrupalı mı ? Nereden bakarsan bak araptır. Bedava kabin memuru aramak için sürekli ilan veriyor ne hikmetse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arap diye kıskanmayalım lütfen. Dünyanın en başarılı ve de en karlı havayolu. Dünyanın en büyük B777 filosuna sahip. Altyapısı mükemmel. Tüm uçuşlar zamanında. ikramlar enfes. Ve de en önemlisi her uçuşta aynı servis aynı kalite. Anlayana davul zurna saz.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eh tam yerini bulmuş. Başka yere uçmasına gerek yok zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000