23 Ekim 2011, Pazar 14:40:43

EMIRATES ACİL İNİŞ YAPTI

Emirates Havayollarına ait A380 tipi yolcu uçağının teknik bir sorun nedeniyle Hindistan’a acil iniş yaptığı bildirildi.
  • Araplar için yormayın kendinizi. Nereye giderse gitsin. Bize ne ?
  • arkadaslar suan Delhiden IGIA Airporttan yaziyorum okuyanlar taniyanlar bilecektir... Bu alanlar yani Hindistan daki alanlarin ne kadar buyuk oldugunu biliyormusunuz veya Emirates Havyollarinin bu kadar yolcu ile basa cikmaktan korktugundan IST e inisini istemeyip Atinaya yonlendirdigini biliyormusunuz kapasite yetersizligi nedeniyle??? Saygilar...
  • dolu bir a 380,nin inip kalkabilmesi icin en az 3700 m,lik pist ve genis havaalani lazim.atinada bunlarin ikiside var.adam istanbula insinde kanatlari saga,sola,mi taksin.
  • hindistana bile A380 inebiliyor ama Türkiyede Atatürk e bile acil iniş yapamıyor. Karadeniz üzerinde sorun yaşayan bir A380 in Atinaya divert ettiğini hatırlıyorum flightradar24 ten takip ederken.
Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, merkezi Dubai’de bulunan Emirates Havayollarına ait uçağın sabah saatlerinde Dubai-Bangkok uçuşu yapmak üzere kalktığı, Hindistan’ın Haydarabad şehri üzerindeyken uçakta yaşanan teknik bir sorun nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığı belirtildi. Açıklamada, 410 yolcusu bulunan uçağın güvenli bir şekilde iniş yaptığı da kaydedildi.

Emirates Havayolları dünyanın en büyük uçağı kabul edilen A380’i kullanan havayolu şirketlerinden biri. Avustralya havayolu şirketi Qantas’a ait A380 tipi uçak da geçen yıl Kasım ayında kalkışından hemen sonra motorlarından birindeki patlama yüzünden Singapur’a acil iniş yapmıştı.

(Milliyet)
EMIRATES ACİL İNİŞ YAPTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Araplar için yormayın kendinizi. Nereye giderse gitsin. Bize ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar suan Delhiden IGIA Airporttan yaziyorum okuyanlar taniyanlar bilecektir... Bu alanlar yani Hindistan daki alanlarin ne kadar buyuk oldugunu biliyormusunuz veya Emirates Havyollarinin bu kadar yolcu ile basa cikmaktan korktugundan IST e inisini istemeyip Atinaya yonlendirdigini biliyormusunuz kapasite yetersizligi nedeniyle??? Saygilar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dolu bir a 380,nin inip kalkabilmesi icin en az 3700 m,lik pist ve genis havaalani lazim.atinada bunlarin ikiside var.adam istanbula insinde kanatlari saga,sola,mi taksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hindistana bile A380 inebiliyor ama Türkiyede Atatürk e bile acil iniş yapamıyor. Karadeniz üzerinde sorun yaşayan bir A380 in Atinaya divert ettiğini hatırlıyorum flightradar24 ten takip ederken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000