18 Ocak 2012, Çarşamba 10:59:20

EMIRATES A380'İN AĞINI GENİŞLETİYOR

Emirates Havayolu, A380’lerle uçuş gerçekleştirdiği destinasyonlarına 2012’de Kuala Lumpur’un ardından Melbourne ve Tokyo’yu da dahil ediyor...
  • Arap şirketleri hakkında yorum yapmıyorum. Nereden baksan arap.
  • emirates ve thy arasında kesinlikle kıyas yapılamaz.torpilli ve sıradan yöneticiler tarafından öylesine yönetilen thy ile son derece profesyonelce yönetilen emirates arasında dağlar kadar fark var.mukayese yapmak bile hata olur....
  • arkadaslar,biraz gercekci olun,emirates dunyanin en kaliteli havayollarindan biri,ve yonetimi gercekten profosyonel.maalesef bugunki thy ile hicbirkonuda kiyas kabul etmez.evet paralari var ama rasyonel bir yonetimleride var,thy deki torpilli baskanlar,mudurler bir basvursun bakalim,hangisini ise alirlar.tabii ki hicbirini
  • Arapla zeytinyagi arasindaki iliskiyi bilen bilir.Zamaninda Dubai'den Zurihe uctum Emirates ile, 777 idi ucak. Saymadim yalniz tas catlasin 30 kisi vardi o ucakta. Yazik gercekten cok yazik idi kullanilan yakita.Hele ki su zamanda. petrol uretimi zirve yapmis yokus asagi giderken bu isler gosteris icin olmaz.Thy A380'den uzak durarak en akilli isi yapiyor.A380 kullanabilecegi en akilli rotasi NY olabilir, gunde iki 777 kaldiriyor.Onun haricinde halihazirda THY icin A380 kullanabilecegi bir destinasyon goremiyorum.Bu isler gosteris icin olmaz, THY halka acik bir sirkettir.Zarar ettimi acisi yatirimcidan cikar.
  • 2015'te EK A380 İstanbul'dA....
  • Arapta para bol. Zarar etse de onlara koymuyor ki ? Emirlikler zürekli destek oluyor zaten.
  • biz de a380 istiyoruz baksanıza araplarda bile var. milli havayolumuz thy almıyacak mı bu uçaklardan ? bizimkiler de alsınlar da biz de binelim bu uçaga artık.haydi thy göster büyüklüğünü :)))
  • Arap işi reklamlar yine.
2012 yılına Malezya’ya tarifeli A380 uçuşu gerçekleştiren ilk havayolu olma özelliğini elde ederek giren Emirates, 1 Ocak 2012 itibarıyla başlattığı Kuala Lumpur uçuşları ile yeni A380 destinasyonlarının startını verdi.
 
Dubai-Tokyo hattındaki talebin artmaya devam etmesi sonucunda ise 1 Temmuz 2012’den itibaren günlük seferler A380 uçağıyla yapılacak.
Emırates, 1 Ekim 2012 tarihinden itibaren EK406 sefer sayısıyla Dubai’den direkt Melbourne’e gidip oradan Auckland’a devam edecek uçuşlarda hizmet verecek. Melbourne’ün A380 servisi, Emirates’in 2009’da Dubai-Sidney-Auckland hattına tahsis ettiği uçağın ardından Avustralya ve Yeni Zelanda’daki ikinci A380 hizmeti olacak.
 
Emirates Orta Doğu & Avustralasya Ticari Faaliyetler Kıdemli Başkan Yardımcısı Richard Jewsbury, “Bu duyuru, yirminci A380 uçağını teslim alan Emirates’in Uzak Doğu ve Avustralasya bölgesine hizmet sunma konusundaki azmini sergiliyor. Birinci sınıf uçak içi deneyimi sunan Emirates aynı zamanda üstün bir uçuş ağına sahip. Melbourne ve Tokyo seferlerinde geliştirilmiş hizmetlerin sunulacak olmasının yanı sıra Dubai’den Avrupa'daki 29. destinasyonumuz olan Dublin'e ve Güney Amerika'daki yeni destinasyonlarımız Rio de Janerio ve Buenos Aires'e de uçuşlarımız başlıyor” diyor.
 
İlk A380 uçağını Temmuz 2008’de teslim alan Emirates’in ağındaki A380 destinasyonları o günden bu yana artmaya devam etti ve Kuala Lumpur’un da eklenmesiyle birlikte 1 Ocak 2012 itibariyle 17 destinasyona ulaşıldı.
EMIRATES A380'İN AĞINI GENİŞLETİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
Arap şirketleri hakkında yorum yapmıyorum. Nereden baksan arap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
emirates ve thy arasında kesinlikle kıyas yapılamaz.torpilli ve sıradan yöneticiler tarafından öylesine yönetilen thy ile son derece profesyonelce yönetilen emirates arasında dağlar kadar fark var.mukayese yapmak bile hata olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaslar,biraz gercekci olun,emirates dunyanin en kaliteli havayollarindan biri,ve yonetimi gercekten profosyonel.maalesef bugunki thy ile hicbirkonuda kiyas kabul etmez.evet paralari var ama rasyonel bir yonetimleride var,thy deki torpilli baskanlar,mudurler bir basvursun bakalim,hangisini ise alirlar.tabii ki hicbirini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arapla zeytinyagi arasindaki iliskiyi bilen bilir.Zamaninda Dubai'den Zurihe uctum Emirates ile, 777 idi ucak. Saymadim yalniz tas catlasin 30 kisi vardi o ucakta. Yazik gercekten cok yazik idi kullanilan yakita.Hele ki su zamanda. petrol uretimi zirve yapmis yokus asagi giderken bu isler gosteris icin olmaz.Thy A380'den uzak durarak en akilli isi yapiyor.A380 kullanabilecegi en akilli rotasi NY olabilir, gunde iki 777 kaldiriyor.Onun haricinde halihazirda THY icin A380 kullanabilecegi bir destinasyon goremiyorum.Bu isler gosteris icin olmaz, THY halka acik bir sirkettir.Zarar ettimi acisi yatirimcidan cikar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2015'te EK A380 İstanbul'dA....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arapta para bol. Zarar etse de onlara koymuyor ki ? Emirlikler zürekli destek oluyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biz de a380 istiyoruz baksanıza araplarda bile var. milli havayolumuz thy almıyacak mı bu uçaklardan ? bizimkiler de alsınlar da biz de binelim bu uçaga artık.haydi thy göster büyüklüğünü :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arap işi reklamlar yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000