03 Aralık 2010, Cuma 15:11:10

Emirates 3. kez en iyisi seçildi

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, üçüncü kere PAX dergisinin okuyucuları tarafından en iyi uçak içi yemek servisi veren havayolu seçildi.
  • Offff of sıkıldık valla ya araplardan.
  • KABİN İÇİ İYİDE HOSTESLER SURATSIZ BİRDE YEMEKLER TADSIZ.THY NİN HOSTESLERİNE VE YEMEKLERİNE KURBAN OLAYIM BİR DE YER HİZMETLERİ ESKİSİ GİBİ DAHA KALİTELİ HALKE GELSE ŞU YENİ HANDLİNG FİRMASINDAKİ ARKADAŞLAR SUDAN ÇIKMIŞ BALIK MİSALİ SORU SORUYORSUN CEVAP 25 DAKİKA SONRA GELİYO :)...
  • Çok fazla arabic kokuyor...
  • Şu arap reklamlarından fenalık geldi. Yeter artık. Bize ne elin arabından ?
  • TURKUAZ SERVİSTE 1 NUMARA HERSEYDE BIR NUMARA..INSAN MAGDURIYETINDEDE... SON OLARAKTA PERSONELI MAGDUR ETMEK ICIN CALISANLARININ MAASINI POSTANEYE YATIRIYO ...1 NUMARA...
  • Nereden baksan arap. En iyi servis olsa ne fark eder ?
  • hepinizin derdi kazandığımız para zaten=) bu yüzden ağzımızla kuş tutsak yaranamıyoruz=) çalış senin de olur ama bu fesatlıkla bilemicem=)
  • GEÇEN HAFTA DUBAI AKTARMALI KUALALUMPURDAN İSTANBULA GELDİM YEMEKLER HİÇTE İYİ DEYİLDİ TÜRK DAMAK ZEVKİNE UYMUYOR AŞIRI BAHARATLI ŞAHSEN BİR AYDA YEDİYİM BAHARATI BİR ÖYÜN YEMEYE KOYMUŞLAR
  • Kaynak olarak limitsiz olursa her zaman 1. seçilirsin çünkü ekonomi diye bir şeyi düşünmüyorsun dolayısıyla sınır yoktur.. Ancak bir kaç ay önce Abudabi satın almak üzereydi emirates havayollarını neden dubai da para kalmamıştı borç para lazım harca harca ekonomik krizde gelince dayıcım bana para ver dayı da verdi ama emirates yerinde kaldı.. 2 saatlik uçuşa 777 er koyuyorlar uçağın yarısı dolu.. Bence az bile uçaklarda disco, bar, jakuzi, full hd cinema buz pisti falan da olmalı bu kadar çok para varken..
  • turkuazIa aynı dıyen e seIamIar ,cok guIdum :D

Dubai'de gerçekleştirilen International Travel Catering Association (ITCA) fuarı sırasında dağıtılan PAX Dergisi Okuyucu Ödülleri Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya/ Avustralya olmak üzere dünyanın beş bölgesindeki havayolu şirketlerine beş farklı kategoride veriliyor. Emirates kaliteye gösterdiği özen ile Orta Doğu'nun en iyi uçak içi yemek ödülüne layık görüldü.

Emirates Catering Bölüm Başkanı Robin Padgett "Uçak içinde yolcularımıza sunduğumuz yemekler hiç kuşkusuz seyahat tecrübesinin en önemli parçalarından biri. Bu ödül yemeklerimizi durmadan geliştirmek, yenilemek ve her zaman en kaliteliyi sunmak için gösterdiğimiz çabanın bir ürünü. Hiç kuşkusuz, uçuşlarımızdaki yemek tecrübesi; ödüllü uçak içi eğlence sistemimiz ice ve müşterilerimize kusursuz bir uçuş keyfi yaşatmaya özen gösteren çok uluslu uçuş ekibimiz ile daha da pekişiyor" dedi.

Verilen bilgilere göre; Emirates'in beğenilen menüleri dünyanın en iyi restoranlarında çalışmış olan yüksek eğitimli şefler tarafından geliştiriliyor. Emirates'in menülerini geliştiren uzman ekip yolcuların yöresel zevklerini de göz önünde bulundurarak geniş bir menü yelpazesi yaratıyor. Her zaman kendini geliştiren ve yolculara en iyi yemekleri sunmayı hedefleyen Emirates, Ağustos 2010'da açılan Madrid rotası için üç Michelin yıldızlı şef Santi Santamaria ile çalıştı.

Temmuz 2007'de açılan ve günde 115,000 yemek hazırlama kapasitesine sahip Emirates catering bölümü tüm dünyada kendi alanının en gelişmiş ve en modern örneği olmayı hedefliyor. 120 milyon dolar yatırım ile kurulan tesis gelişmiş yiyecek güvenliği ve hijyen koşullarıyla donatıldı.



Emirates 3. kez en iyisi seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
Offff of sıkıldık valla ya araplardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KABİN İÇİ İYİDE HOSTESLER SURATSIZ BİRDE YEMEKLER TADSIZ.THY NİN HOSTESLERİNE VE YEMEKLERİNE KURBAN OLAYIM BİR DE YER HİZMETLERİ ESKİSİ GİBİ DAHA KALİTELİ HALKE GELSE ŞU YENİ HANDLİNG FİRMASINDAKİ ARKADAŞLAR SUDAN ÇIKMIŞ BALIK MİSALİ SORU SORUYORSUN CEVAP 25 DAKİKA SONRA GELİYO :)...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok fazla arabic kokuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu arap reklamlarından fenalık geldi. Yeter artık. Bize ne elin arabından ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TURKUAZ SERVİSTE 1 NUMARA HERSEYDE BIR NUMARA..INSAN MAGDURIYETINDEDE... SON OLARAKTA PERSONELI MAGDUR ETMEK ICIN CALISANLARININ MAASINI POSTANEYE YATIRIYO ...1 NUMARA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nereden baksan arap. En iyi servis olsa ne fark eder ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hepinizin derdi kazandığımız para zaten=) bu yüzden ağzımızla kuş tutsak yaranamıyoruz=) çalış senin de olur ama bu fesatlıkla bilemicem=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GEÇEN HAFTA DUBAI AKTARMALI KUALALUMPURDAN İSTANBULA GELDİM YEMEKLER HİÇTE İYİ DEYİLDİ TÜRK DAMAK ZEVKİNE UYMUYOR AŞIRI BAHARATLI ŞAHSEN BİR AYDA YEDİYİM BAHARATI BİR ÖYÜN YEMEYE KOYMUŞLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kaynak olarak limitsiz olursa her zaman 1. seçilirsin çünkü ekonomi diye bir şeyi düşünmüyorsun dolayısıyla sınır yoktur.. Ancak bir kaç ay önce Abudabi satın almak üzereydi emirates havayollarını neden dubai da para kalmamıştı borç para lazım harca harca ekonomik krizde gelince dayıcım bana para ver dayı da verdi ama emirates yerinde kaldı.. 2 saatlik uçuşa 777 er koyuyorlar uçağın yarısı dolu.. Bence az bile uçaklarda disco, bar, jakuzi, full hd cinema buz pisti falan da olmalı bu kadar çok para varken..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
turkuazIa aynı dıyen e seIamIar ,cok guIdum :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000