10 Mart 2009, Salı 12:01:21

Emirates 100 bin kişiyi konuşturdu

Emirates Havayolları'nın uçak içi cep telefonu servisi geçtiğimiz günlerde 100 bininci kullanıcısına hizmet verdi.
  • İşte arap da böyle reklam yapıyor. Araplar gösterişe meraklı, uçakta da telefonla konuşmaya hava atmaya bayılıyorlar herhalde. Şark zihniyeti işte. Bir de bununla gurur duyup reklam yapıyorlar. Uçakta ki gürültüyü yahmin edebiliyor musunuz ? Kendi kendilerine şunu sordular mı acaba. Neden Avrupa ve Amerikan şirketleri böyle bir uygulamaya girmiyor ? Neden sadece araplar yapıyor ? Desenize yolcu profili de ona göre zaten...
  • emirates işini biliyor. taktığı techizatın fazlasını kazanmıştır şimdi.
  • Başına kuş mu kondurmuş Emirates?

Filosundaki 31 uçakta cep telefonuyla konuşmaya imkan veren AeroMobile donanımı bulunan Emirates Havayolları, bu servisi en yaygın kullanan şirketlerin başında geliyor. Yüz bininci arama EK404 sefer sayılı Dubai-Singapur uçuşunda 36,000 fit yükseklikte Singapurlu bir yolcu tarafından gerçekleştirildi. Emirates’in kısa ve uzun menzilli haftalık 350’den fazla uçuşunda 49 ülkeyi kapsayan AeroMobile servisi bulunuyor.

AeroMobile uçak içi telefon sistemi yolculara Emirates uçağından güvenli bir şekilde kendi mobil telefonları ile arama yapma, çağrı alabilme ve mesaj alıp, gönderebilme imkanı sunuyor. Havayolunun bu hizmeti uluslararası dolaşım oranlarıyla fiyatlandırılıyor. Servisin hızla büyüyen popülaritesi genel olarak her uçuşta yüzde 30’un üzerinde yolcunun ödüllü bu sistemi kullanmasından anlaşılıyor. Lansmanın yapıldığı günden beri ilk dokuz ayda 50,000 kullanıcının yararlandığı bu servis, iki aydan daha kısa bir zamanda 50,000 kullanıcıyla daha buluştu.

2008 yılının Mart ayında gerçekleşen başarılı lansmanı takiben bu sistemle donatılmış uçaklar 370,000’in üzerinde uçuş saati işlem gerçekleştirdi. Emirates Engineering hızla diğer Airbus ve Boeing uçaklarında da bu sistemi etkin hale geçirmek için çalışıyor. AeroMobile şu anda Emirates’in Airbus A340, A330, Boeing 777 uçaklarında bulunuyor.

Emirates 100 bin kişiyi konuşturdu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
İşte arap da böyle reklam yapıyor. Araplar gösterişe meraklı, uçakta da telefonla konuşmaya hava atmaya bayılıyorlar herhalde. Şark zihniyeti işte. Bir de bununla gurur duyup reklam yapıyorlar. Uçakta ki gürültüyü yahmin edebiliyor musunuz ? Kendi kendilerine şunu sordular mı acaba. Neden Avrupa ve Amerikan şirketleri böyle bir uygulamaya girmiyor ? Neden sadece araplar yapıyor ? Desenize yolcu profili de ona göre zaten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
emirates işini biliyor. taktığı techizatın fazlasını kazanmıştır şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Başına kuş mu kondurmuş Emirates?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000