21 Kasım 2013, Perşembe 09:07:16

DUBAI AIRSHOW NAZARA GELDİ!

Dubai’de düzenlenen havacılık fuarı, aniden bastıran yağmur yüzünden son gününde kapanmak zorunda kaldı.
  • Fuardaydim son gune ayarlanmis hic bir gorusmeyi yapamadik, kimse aciklama yapmadi, kapiya ikitane cocuk dikmisler yarimyamalak ingilizceleriyle fuarin iptal oldugunu anlatmaya calistilar.buradaki yamurlar yagsa halleri ne olur bilemem ama bu rezillik Turkiyede olsa Dunya basini sizin gibi nazara geldi seklindemi baslik atar merak ediyorum.
  • Küresel para hareketleri, güç, ekonomik savaşlar, güçlenmesi istenmeyen ülkeler, iç savaş, cumhuriyet ve demokrasinin hiçe sayılması... Bilimi ve teknolojiyi bi kenara bırakıp, uzaya çıkmak varken, murat gilin damından atlayamamak.... çok şey var yazacak.
  • Berekettir. Ne olmus yani

Emirates ve Etihad gibi havayolu şirketlerinin rekor siparişleriyle bir kez daha adından sıkça söz ettiren Dubai Air Show nazara geldi.

Yağmur ve fırtına yüzünden fuarın son günü iptal edildi ve Air Show’da perde erken kapanmak zorunda kaldı.

Dünyanın iki büyük uçak üreticisi ABD’li Boeing ve Avrupalı Airbus’ın bütün yıl iple çektiği fuarın ilk gününde 192 milyar dolarlık sipariş verildiği açıklanmıştı.

DUBAI AIRSHOW NAZARA GELDİ!

Yorumlar

Halil Ibrahim ~ 10 yıl önce
Fuardaydim son gune ayarlanmis hic bir gorusmeyi yapamadik, kimse aciklama yapmadi, kapiya ikitane cocuk dikmisler yarimyamalak ingilizceleriyle fuarin iptal oldugunu anlatmaya calistilar.buradaki yamurlar yagsa halleri ne olur bilemem ama bu rezillik Turkiyede olsa Dunya basini sizin gibi nazara geldi seklindemi baslik atar merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sipariş ~ 10 yıl önce
Küresel para hareketleri, güç, ekonomik savaşlar, güçlenmesi istenmeyen ülkeler, iç savaş, cumhuriyet ve demokrasinin hiçe sayılması... Bilimi ve teknolojiyi bi kenara bırakıp, uzaya çıkmak varken, murat gilin damından atlayamamak.... çok şey var yazacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Berekettir. Ne olmus yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000