07 Ağustos 2010, Cumartesi 15:33:09

DEV SİPARİŞ İPTAL EDİLDİ!

Berlin hava taşımacılığı fuarında Airbus'a milyarlık sipariş veren Dubai, 50 dev uçağın alımını iptal etti
  • Bu ciplak araplar bir sey yaptigi yok sirf böyle fake ile dünyayi korkutuyorlar heee bre koca osmanli kilicin bunlari görmemis
  • DAE'yi tanırım. Yıllardır falan projeyi gerçekleştireceğiz derler. Sadece söz üretmektedirler. Onlara kananlara şaşırdım...
  • ver 380 siparişi ver 380 siparişi. sonra hesabı getirin. pardon garson bey yanımızda bu kadar para kalmamış.şu tatlıları yemedik(iptaller) bunları geri alabilir misiniz. Ama adamlar iyi reklam yaptılar.
  • yazıda gecen habere gore BAE 50 ucaklık alımının hepsı aırbustan degılmıs bır kısmı da boeıngden mıs,boeing firmasına verılen bazı siparısler de iptal edılmısbu arada onu da atlamayalım.
  • e yani, deli gibi sipariş veriyolardı ard arda...
  • Ben siparişi duyduğumda inanmadımki.. Dünya basını nasıl inandı hayret...

Dünya Bülteni'nde yer alan habere göre; Almanya’nın başkenti Berlin’de bu sene yapılan hava taşımacılığı fuarında milyarlık uçak alım antlaşmalarına imza atan Dubai Aerospace Enterprise DAE, siparişlerini iptal etti. Dev uçak üreticileri Airbus ve Boeing’le yapılan antlaşmaya göre DAE, 18 adet Airbus A320 tipi, 7 adet Musters A350 tipi, 15 adet Dreamliner 787 tipi ve 10 adet de 777 tipi uçaklar için sipariş vermişti. Yüksek borçlanma nedeniyle hepsini iptal etti.

Dev uçak üreticisi şirketler Dubai tarafından siparişlerin iptal edildiğini internet sitelerinde kamuoyuna duyurdular. Yapılan antlaşmalardaki listelere göre DAE, Airbus’tan 3 Milyar Dolar değerinde, Boeing’ten ise 5 Milyar Dolar değerinde uçak satın alacaktı. Kısa bir süre önce çıkan haberlere göre Dubai’den bir leasing şirketi, 118 uçak almak için pazarlık yapmak istiyor.

Fransız medyasındaki haberlerde dev gayri menkul projesinden dolayı aşırı borçlanan Birleşik Arap Emirliklerinin uçak alımlarının bir kısmını Emirates hava yollarına devretmek istediği yeraldı.
 

DEV SİPARİŞ İPTAL EDİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ciplak araplar bir sey yaptigi yok sirf böyle fake ile dünyayi korkutuyorlar heee bre koca osmanli kilicin bunlari görmemis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DAE'yi tanırım. Yıllardır falan projeyi gerçekleştireceğiz derler. Sadece söz üretmektedirler. Onlara kananlara şaşırdım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ver 380 siparişi ver 380 siparişi. sonra hesabı getirin. pardon garson bey yanımızda bu kadar para kalmamış.şu tatlıları yemedik(iptaller) bunları geri alabilir misiniz. Ama adamlar iyi reklam yaptılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazıda gecen habere gore BAE 50 ucaklık alımının hepsı aırbustan degılmıs bır kısmı da boeıngden mıs,boeing firmasına verılen bazı siparısler de iptal edılmısbu arada onu da atlamayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
e yani, deli gibi sipariş veriyolardı ard arda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben siparişi duyduğumda inanmadımki.. Dünya basını nasıl inandı hayret...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000