27 Mart 2013, Çarşamba 17:20:07

BİRLEŞMEYE ONAY ÇIKTI!

Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu'nun Dubai merkezli Emirates havayolları ile Avustralyalı Qantas Havayolları arasındaki beş yıllık işbirliğine son onayı verdiği bildirildi...
  • bhu işin sonucu öyle ya da böyle emirates quantası satın alacak çünkü quantası resmen sendika ve onun talepleri yüzünden batırıldı can çekişiyor tekrar doğrulmaya çalışıyor.. ciddi nakit paraya ihtiyacı var nereden bulacak emirates satın alacak ama ismi kalacak bu iş böyle
  • Qantas uyanık çıktı. Araptaki parayı gördü ve saldırdı
  • bunu onyıllardır thy ve lufthansa da yapıyor bildiğim kadarıyla codeshare diyorlar

Komisyon, onayın şartlı olduğunu ve iki taşıyıcının da Avustralya ve Yeni Zelanda arasındaki rotalarda işbirliği öncesi kapasitelerini korumak zorunda olduğunu açıkladı.

İşbirliği ile Emirates ve Qantas, tek havayolu koduyla daha fazla destinasyona ulaşacak ve bağlantılar ve uçuş zamanları iyileşecek.


Konuyla ilgili açıklama yapan iki havayolu, Qantas'ın bölgesel üssünü Eylül'de Singapur'dan Birleşik Arap Emirlikleri'nin ticari merkezi Dubai'ye taşıyacağını kaydetti. İki havayolunun da geçici onay aldıkları Aralık ayından bu yana ücretlendirme, satış ve uçuş saatleri üzerinde çalıştığı ifade edildi.

Bu sayede Qantas, zarar eden uluslararası hatlarını azaltacak ve daha çok kâr getiren iç hat uçuşlarına ağırlık verecek. (Zaman)

BİRLEŞMEYE ONAY ÇIKTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

camaroth ~ 11 yıl önce
bhu işin sonucu öyle ya da böyle emirates quantası satın alacak çünkü quantası resmen sendika ve onun talepleri yüzünden batırıldı can çekişiyor tekrar doğrulmaya çalışıyor.. ciddi nakit paraya ihtiyacı var nereden bulacak emirates satın alacak ama ismi kalacak bu iş böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 11 yıl önce
dogru kardesim sendikalar tatminkardegilsirketleri batirmaya calisiyor kktc de oldugu gibi
Uyanık ~ 11 yıl önce
Qantas uyanık çıktı. Araptaki parayı gördü ve saldırdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
bunu onyıllardır thy ve lufthansa da yapıyor bildiğim kadarıyla codeshare diyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ ~ 11 yıl önce
Bu CodeShare anlaşmasının çok ötesinde, CS anlaşması için rekabet komisyonu onayı gerekmez. Bildiğin Qantas UAE'den yönetilecek.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000