28 Ağustos 2010, Cumartesi 08:18:00

Artık metrolarda check-in yapılabilecek

Dubai’de üç metro istasyonuna yerleştirilen kiosklar sayesinde Emirates yolcuları check-in’lerini artık havalimanına varmadan yapabilecek.

Emirates yolcuları check-in'lerini artık Dubai metro istasyonlarından da yapabilecek. Dubai"de üç metro istasyonuna yerleştirilen kiosklar sayesinde Emirates yolcuları check-in'lerini artık havalimanına varmadan yapabilecek.

Emirates yolcuları Mall of Emirates, Burj Khalifa/ Dubai Mall ve Financial center metro istasyonlarına yerleştirilen check-in kiosklarını kullanarak boarding pass'lerini basabilecek ve metro ile direkt Emirates Terminal 3"e ulaşabilecek.

Bu servis sayesinde Emirates yolcularının havalimanındaki check-in sıralarında beklemesi gerekmeyecek. Kioskları kullanarak check-in yapmak isteyen yolcuların rezervasyon veya bilet kodlarına veya Skyward kartlarının numaralarına ihtiyacı var. Metrodan yapılacak cehck-in"lerin uçağa en az iki saat kala yapılması gerekiyor.

Bavulu olmayan yolcular havalimanına varınca hemen gümrüğe doğru yönelebilecek, valizli olan yolcuların ise önce bagaj bırakma noktalarına uğraması gerekiyor.

Emirates Havalimanı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mohammed H Mattar, “Emirates müşterilerinin yolculuğunun daha kolay geçmesi için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Yeni başlatılan metro check-in kioskları uygulaması da bunun bir örneğidir. Bu yeni uygulama sayesinden yolcularımızın daha rahat bir seyahat geçireceğini düşünüyoruz.” dedi.

Artık metrolarda check-in yapılabilecek

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000