04 Eylül 2012, Salı 14:20:57

AIREX’TE BİR İLK...

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek 9’unca Airex havacılık fuarında Airbus sürprizi yaşanacak. İşte ayrıntılar...
  • Bir arkadaş yazmıştı. A380 2gün kalacakmış. ziyaretçiler göremeyecekmiş sanırım. Profesyoneller için geliyormuş. Tabi bunlar olay hakkında içeriden bilgisi olan bi arkadaşın söyledikleri. Fikir değiştirilirse bilemem. Ama emirates uçağını 4gün bağlamaz diye düşünüorum. Keşke kalsa.
  • Fuarda yiyecek ikramı ve bedava eşantiyon verilmeyecekmiş bu sene...
  • Kaç gün kalacak acaba bilen varmı?
  • neresi olay anlamadım? 2 büyük firma airbus ve emirates neresi rahatsız etti seni?
  • olay uçak, olay havayolu şirketi

1996 yılından bu yana düzenlenen 9’uncu İstanbul Havacılık fuarı Airex, 6 Eylül günü ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Sabah saat 10.30’dan itibaren profesyonel ziyaretçilere açılacak fuara, saat 13.00’ten itibaren girişler serbest olacak.
Airex’in bu yılki konukları arasında ticari havacılıktan genel havacılığı, sportif havacılıktan amatör diğer branşlara kadar bir çok alanda farklı uçak modelleri ve tasarımlar yer alacak.

Daha önce fuarın ağır konukları arasında yer alan Airbus 380 bir kez daha Airex’te ziyaretçiler için görücüye çıkacak. Fuarın en çok ilgi çekecek uçağı olması beklenen  Airbus 380, bir aksilik olmazsa 5 Eylül akşamı izin alınması halinde Atatürk Havalimanı’na inecek.

EMİRATES’TEN A380 SÜRPRİZİ

Önceki fuarlarda sergilenen Airbus 380’in aksine bu yılki uçak yolcu konfügrasyonlu olarak gelecek. Halen Emirates Havayolları filosunda uçan A380 tipi uçak, Airex’te boy gösterecek. First Class, Business Class ve ekonomi class olmak üzere üç ayrı konfügrasyona sahip uçakta adeta yok yok.

Emirates’in uzun uçuşlarda kullandığı uçağın first class sınıfında herkesin bir kabini var. Bu kabinde lcd tv, internet, play station, dvd filmler, özel minibar bulunuyor. uyumak isterseniz hostes gelip, koltuğunuzu yatak yapıyor ve çarşafını seriyor. Yemek servisleri porselen tabaklar ve çelik çatal bıçaklarla yapılıyor. Menü ise geniş bir yelpaze ile sunuluyor. Uçuşta sürekli kabininizde kalmak istemezseniz, rahat vakit geçirebileceğiniz bir bar da bulunuyor. yolcular özel banyolarında duş alıp masaj da yaptırabiliyor. Yolcuların özel banyoları var. Duş alan birinci sınıf müşteriler dilerlerse ekstra ücret ödeyip masaj da yaptırabiliyor. Uçuş kabininde büyük ekran tv, internet bağlantısı, bilgisayar, play statiton, özel minibar, atıştırmalıklar ve yatak olabilen lüks koltuklar bulunuyor. Yatacağınız zaman, hostes koltuğunuzu yatak yapıp çarşafını seriyor.

©AirportHaber

İşte İstanbul’a gelecek o uçağın içinden görüntüler:

AIREX’TE BİR İLK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

A380 ~ 12 yıl önce
Bir arkadaş yazmıştı. A380 2gün kalacakmış. ziyaretçiler göremeyecekmiş sanırım. Profesyoneller için geliyormuş. Tabi bunlar olay hakkında içeriden bilgisi olan bi arkadaşın söyledikleri. Fikir değiştirilirse bilemem. Ama emirates uçağını 4gün bağlamaz diye düşünüorum. Keşke kalsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VECİHİ ~ 12 yıl önce
Fuarda yiyecek ikramı ve bedava eşantiyon verilmeyecekmiş bu sene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selam ~ 12 yıl önce
Kaç gün kalacak acaba bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman' a ~ 12 yıl önce
neresi olay anlamadım? 2 büyük firma airbus ve emirates neresi rahatsız etti seni?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
olay uçak, olay havayolu şirketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000