11 Mart 2011, Cuma 08:44:09

4 BİN KABİN GÖREVLİSİ ALACAK

Dubai merkezli Emirates havayollarının 2011-2012 mali yılı içerisinde 4 bin yeni kabin görevlisi daha alacağı bildirildi.
  • Kimsede araplarla çalışmaya meraklı değil sayın kabin amiri. Sen devam et.
  • demekki iyi arastiramamissin, tanidiklarindan rica et kokpit sinyorite listesine gir orada goreceksin, ayjet kokenli ozel bir havayolundan katilan arkadasimizi.
  • Arkadaşlar ayjetten kimse yok burda 6 yıldır kabin memuruyum Emirates'de olsa tanırım zira türkler birbirini burda tanır burda ikna oldunuzmu,sizin için araştırdım :) buralara 200 saatlik adam almazlar isterse altın kaplama olsun
  • Domino etkisi bahreyn'i de devirmek üzere. Araplara dikkat edin. Yarın orada da isyan çıkabilir.
  • emirates F/O icin 4000saat asagisini kabul etmiyor ilanlara gore. Ayjetten giden arkadas baska bir yerde calisip saat doldurduktan sonrami girdi oraya yoksa nasil oldu? Bir bilen varmi? Ama her halukarda kendisini tebrik ederim. Herkesin calismak isteyecegi guzel sirket.
  • emirates e gecen turk pilotların en buyuk cogunluğu sunexpress ten gecmiştir . daha cok gidecek turk pilot oldugunu dusunuyorum sartlar iyi imkanlar iyi bence en kısa zamnda turk piyasasındada calısma sartlari iyileştirilmelidir.
  • çok güzel bir şirket açıkçası her imkanı sunan herşey standart bir şekilde bağlanmış bir havayolu,her ımkanı verıyor tanıdıgım bır abi orda çalışıyor ondan bılıyorum,ev sorunu yok herseyını oduyor,esıne aılene her ımkanı verıyor,dunyanın her yerıne ucak bıletı verıyor. girme ımkanınız varsa kacırmayın derım thy hıkaye acıkcası,buralara gıremeyenlerın yerıdır thy ye yoksa emirates,etihad,gulf air,qatar airways buralara gırme ımkanınız varsa kacırmayın derım,aynı sekılde kabın memurlarına guzel ımkanlar verıyor varsa ımkanınız kacırmayın derım..
  • Emirateste çok fazla türk kabin memuru ve pilot oldukça insani şartlarda çalışmaktadır.
  • kılı kırk yaran bir şirket.IELTS istiyor 5000 saat uçuş istiyor, temiz sicil istiyor. Şırıngayla kan çekiyor ama girdinmi bu şirkete geri dönesin gelmiyor. Çocuğunu okutuyor eşine iş buluyor(eğer çalışıyorsa) ev kiranı ödüyor, televizyonuna kadar döşüyor evini. Sana yüksek standartlar veriyor ama senden de aynısını bekliyor..
  • Araplar yine forumu karıştırmış.
Arap dünyasının en büyük havayolu tarafından yapılan yazılı açıklamada yeni alımlarla beraber havayolunun toplam kabin personel sayısının 16 bine çıkacağı belirtildi.

Yeni personel alımında havayolunun filosuna katacağı yeni uçakların ve artan sefer sayısının etkili olduğu kaydedildi. Geçen hafta kapasitede dünyanın üçüncü büyük havayolu ilan edilen Emirates, milyar dolarlık uçak alımlarına devam ederken kar getiren uzun menzilli Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika hatlarında da rakiplerini zor durumda bırakıyor. Emirates bu yılın ilk yarısında İsviçre, Danimarka ve Fransa’ya yeni seferler düzenlediğini açıklamıştı.

Halen 151 uçağa sahip Dubaili havayolu, 120’si dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus 380 olmak üzere 200 yeni uçak teslim almayı bekliyor. Dubai hükümeti destekli havayolu, artan petrol fiyatları neticesinde geçen ay bazı hatlarda bilet fiyatlarını artıracağını ilan etti.
4 BİN KABİN GÖREVLİSİ ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kimsede araplarla çalışmaya meraklı değil sayın kabin amiri. Sen devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
demekki iyi arastiramamissin, tanidiklarindan rica et kokpit sinyorite listesine gir orada goreceksin, ayjet kokenli ozel bir havayolundan katilan arkadasimizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar ayjetten kimse yok burda 6 yıldır kabin memuruyum Emirates'de olsa tanırım zira türkler birbirini burda tanır burda ikna oldunuzmu,sizin için araştırdım :) buralara 200 saatlik adam almazlar isterse altın kaplama olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Domino etkisi bahreyn'i de devirmek üzere. Araplara dikkat edin. Yarın orada da isyan çıkabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
emirates F/O icin 4000saat asagisini kabul etmiyor ilanlara gore. Ayjetten giden arkadas baska bir yerde calisip saat doldurduktan sonrami girdi oraya yoksa nasil oldu? Bir bilen varmi? Ama her halukarda kendisini tebrik ederim. Herkesin calismak isteyecegi guzel sirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
emirates e gecen turk pilotların en buyuk cogunluğu sunexpress ten gecmiştir . daha cok gidecek turk pilot oldugunu dusunuyorum sartlar iyi imkanlar iyi bence en kısa zamnda turk piyasasındada calısma sartlari iyileştirilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok güzel bir şirket açıkçası her imkanı sunan herşey standart bir şekilde bağlanmış bir havayolu,her ımkanı verıyor tanıdıgım bır abi orda çalışıyor ondan bılıyorum,ev sorunu yok herseyını oduyor,esıne aılene her ımkanı verıyor,dunyanın her yerıne ucak bıletı verıyor. girme ımkanınız varsa kacırmayın derım thy hıkaye acıkcası,buralara gıremeyenlerın yerıdır thy ye yoksa emirates,etihad,gulf air,qatar airways buralara gırme ımkanınız varsa kacırmayın derım,aynı sekılde kabın memurlarına guzel ımkanlar verıyor varsa ımkanınız kacırmayın derım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirateste çok fazla türk kabin memuru ve pilot oldukça insani şartlarda çalışmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kılı kırk yaran bir şirket.IELTS istiyor 5000 saat uçuş istiyor, temiz sicil istiyor. Şırıngayla kan çekiyor ama girdinmi bu şirkete geri dönesin gelmiyor. Çocuğunu okutuyor eşine iş buluyor(eğer çalışıyorsa) ev kiranı ödüyor, televizyonuna kadar döşüyor evini. Sana yüksek standartlar veriyor ama senden de aynısını bekliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Araplar yine forumu karıştırmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000