17 Ağustos 2012, Cuma 08:24:20

3800 HOSTES ALACAK...

BAE havayolu şirketi Emirates, kabin görevlisi bulmakta güçlük çekiyor. 130 ülkeden 15 binden fazla kabin görevlisi çalıştıran Emirates'in 2012 sonuna dek 3800 yeni kabin görevlisi alacağı bildirildi...
  • 3800 kisi 380 kisi olmasin ? Yil sonuna kadar 3800 kisi biraz abarti geldi bana.
  • Kuyruk acisinin insan benzeri varlik ta olusturdugu etkiyi gormek isteyenler 14:11:54 yorumunu okusunlar. 2 sene once ise girmek icin 40 takla atip iceri girince grev havariligi yapmasin. Buyrun sizin gibi tecrube sahiplerini bekliyor emirates ama siz onlarida hor gorur vegenmezsiniz hani arap olduklarindan.
  • hadi denen nickli kendini bilmez insanim diye gecinen sahis,sen ve senin gibiler ne yaptigini bilmeyen fanatik duygularla karakterlerini kanitlama cabasi icinde olan oteyandan beynini calistirmaya calisirken enerjisi yetemeyip sacmalayan zirvalayan tak hucreli organizmalari animsatiyorsunuz.arkaniza aldiginiz guc diktatorluk,sizler de mevcut sistemde diktatorluk yapan sahislarin dalkavuklari olmaktan oteye gidemeyeceksiniz.Surekli obur dunyayi dilinizden dusurmezsiniz ya,orada gorursunuz biseyler artik...
  • Ben hint kumasi oldugumu soylemedm. Herkese laf atmayin lutfen. Ama torpilim olmadan, deli gibi calisip, aileme bakmaya calisiyrsam ve gunun birinde katilmadigim bir eylem yuzunden atiliyorsam kusura bkmayin isime geri donmek icin cabalarim. Siz dersiniz ki smdi, demek ki sicilin kotuymus. Hayir efendim, sicilimde tek kusur bulamazsiniz. Kurunun yaninda yanan yaslari gozetip de yorum yapin. Ayiptir yahuu!! Hic mi inanc yok sizde???
  • Ne kadar iyi oldugunuzu iddia ediyorsunuz.Bak daha iyi maasla 3800 kisi araniyor.Bassvurunda gorelim.Ayrica Bu 305 kisinin begenmedigi sirket icin bu kadar ayaklara dusmesini anlamiyorum. Insanda biraz gurur olur. Can Yucel in dedigi gibi:Gittin mi büyük gideceksin/ Ayrılık bile gurur duyacak seninle…/Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek…/ Gölgen bile kalmayacak ardında…/Gittin mi onurunla gideceksin; haklıysan gidecek/gitmişsen dönmeyeceksin…
  • İNSANLARİN SAGLİKLARİ KARSİLİGİNDA PARA KAZANDİGİNİ GAYET İYİ BİLEN YONETİM EMİRATES GİBİ BİR İHTİYACİN İCİNDE OLSAYDİ PERVASİZCA O 305 KİSİYİ SİRKETTEN TEK KALEMDE ATABİLİR MİYDİ??
  • Bizim su 205 kisiden uzman oldugunu iddia eden bulunmaz hint kumaslari buyrun hadi daha iyi bir sirket, hani siz en iyi isi bilenlersiniz ya o bakimdan.
  • az para verirsen calıstracak adam bulamazsın.. bunu yakında thy de ögrenecek. kimse enayi değil o yorgunluga o işi yapsın

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) havayolu şirketlerinden Emirates, kabin görevlisi sıkıntısı çekiyor. Kabin personeli sıkıntısı şirketin “hızlı büyüme”sine bağlanırken, kendi insan kaynağından çok yabancı ülkelerden çalışan istihdam ettiği dikkat çekiyor.

Emirates’in bünyesinde 130 farklı ülkeden 15 bini aşkın kabin görevlisinin çalıştığı, ancak şirketin sadece 2012 yılı boyunca 3800 yeni kabin görevlisi alacağı bildirildi.

Özellikle Avrupa ülkelerinden yeni kabin görevlileri alan Emirates’in başta Almanya olmak üzere bu ülkelerde arayışlarını sürdürdüğü belirtiliyor.

3800 HOSTES ALACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Amir ~ 12 yıl önce
3800 kisi 380 kisi olmasin ? Yil sonuna kadar 3800 kisi biraz abarti geldi bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi ~ 12 yıl önce
Kuyruk acisinin insan benzeri varlik ta olusturdugu etkiyi gormek isteyenler 14:11:54 yorumunu okusunlar. 2 sene once ise girmek icin 40 takla atip iceri girince grev havariligi yapmasin. Buyrun sizin gibi tecrube sahiplerini bekliyor emirates ama siz onlarida hor gorur vegenmezsiniz hani arap olduklarindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi denen ~ 12 yıl önce
hadi denen nickli kendini bilmez insanim diye gecinen sahis,sen ve senin gibiler ne yaptigini bilmeyen fanatik duygularla karakterlerini kanitlama cabasi icinde olan oteyandan beynini calistirmaya calisirken enerjisi yetemeyip sacmalayan zirvalayan tak hucreli organizmalari animsatiyorsunuz.arkaniza aldiginiz guc diktatorluk,sizler de mevcut sistemde diktatorluk yapan sahislarin dalkavuklari olmaktan oteye gidemeyeceksiniz.Surekli obur dunyayi dilinizden dusurmezsiniz ya,orada gorursunuz biseyler artik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ve can yucel'e ~ 12 yıl önce
Ben hint kumasi oldugumu soylemedm. Herkese laf atmayin lutfen. Ama torpilim olmadan, deli gibi calisip, aileme bakmaya calisiyrsam ve gunun birinde katilmadigim bir eylem yuzunden atiliyorsam kusura bkmayin isime geri donmek icin cabalarim. Siz dersiniz ki smdi, demek ki sicilin kotuymus. Hayir efendim, sicilimde tek kusur bulamazsiniz. Kurunun yaninda yanan yaslari gozetip de yorum yapin. Ayiptir yahuu!! Hic mi inanc yok sizde???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can YÜCEL ~ 12 yıl önce
Ne kadar iyi oldugunuzu iddia ediyorsunuz.Bak daha iyi maasla 3800 kisi araniyor.Bassvurunda gorelim.Ayrica Bu 305 kisinin begenmedigi sirket icin bu kadar ayaklara dusmesini anlamiyorum. Insanda biraz gurur olur. Can Yucel in dedigi gibi:Gittin mi büyük gideceksin/ Ayrılık bile gurur duyacak seninle…/Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek…/ Gölgen bile kalmayacak ardında…/Gittin mi onurunla gideceksin; haklıysan gidecek/gitmişsen dönmeyeceksin…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saglik ~ 12 yıl önce
İNSANLARİN SAGLİKLARİ KARSİLİGİNDA PARA KAZANDİGİNİ GAYET İYİ BİLEN YONETİM EMİRATES GİBİ BİR İHTİYACİN İCİNDE OLSAYDİ PERVASİZCA O 305 KİSİYİ SİRKETTEN TEK KALEMDE ATABİLİR MİYDİ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi ~ 12 yıl önce
Bizim su 205 kisiden uzman oldugunu iddia eden bulunmaz hint kumaslari buyrun hadi daha iyi bir sirket, hani siz en iyi isi bilenlersiniz ya o bakimdan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
az para ~ 12 yıl önce
az para verirsen calıstracak adam bulamazsın.. bunu yakında thy de ögrenecek. kimse enayi değil o yorgunluga o işi yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000