09 Aralık 2011, Cuma 09:30:47

YANLIŞ YAPMAKTAN KORKMAYIN

Avrupa’nın en büyük "düşük tarifeli" havayolu şirketi easyJet, mobil havayolu uygulamasını tanıttı.
  • bu firmanın websitesi kadar userfriendly bir web sitesi daha yoktur bu camiada, kullanımı cok basit ve insanı germeden keyif alarak alışverişiniz check ininiz yapıyosunuz. Örnek alınması dileğiyle.
EasyJet'in yaptığı uygulama ile en az tuşlamayla en etkin kullanımın hedeflendiği belirtildi. Easyjet Europe ile yapılan işlemlerde herhangi bir aksama durumunda yolcuya para iadesi ve/veya rezervasyon değiştirme imkânı sunuluyor.

Avrupa’nın en büyük "düşük tarifeli" havayolu şirketi easyJet ilk telefon uygulamasını piyasaya sürdü.

Hem i-Phone hem de Android işletim sistemli cihazlardan ücretsiz olarak indirilebilen bu aplikasyon ile yolcular hareket halindeyken dahi uçuş tarifelerini görüyor, rezervasyonlarını yapabiliyor.

Cihazlara ücretsiz indirilebilen uygulama sayesinde easyJet’in 580’den fazla rota içinden seçilen herhangi bir uçuşuna 30 saniyeden az bir zamanda yer ayrılabiliyor.
Bunun yanında easyJet’in bu yeni uygulaması diğer havayolları uygulamalarından farklı olarak uçuşta çıkan herhangi bir aksama ya da iptal durumunda yolcuya geri ödeme veya rezervasyon değiştirme imkânı sunuyor.

Bu uygulamayı indiren ve kendi oturumunu açan herkesin kişiselleşmiş birer sayfası oluşuyor ve son rezervasyonu hakkında bilgi edinebiliyor. Uygulama şimdilik İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca ve Almanca dillerinde kullanılabiliyor.

“Yolcuların hayatını kolaylaştırıyoruz”
easyJet İsviçre, Avusturya, Türkiye ve Doğu Avrupa'dan sorumlu Pazarlama Müdürü Peter Voets konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “easyJet olarak yolcuların hayatını kolaylaştırmak için her gün çalışıyoruz. Sunduğumuz bu yeni uygulama ile yolcularımız hareket halindeyken bile uçuşlarını kontrol edebilecek ve gerekirse uçuş değişikliklerini de buradan yapabilecek. Bu uygulamayı yolcularımızın deneyimleriyle beraber geliştirmeyi de amaçlıyoruz.”

İŞTE O UYGULAMAYLA İLGİLİ YAPILAN VİDEO

YANLIŞ YAPMAKTAN KORKMAYIN

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bu firmanın websitesi kadar userfriendly bir web sitesi daha yoktur bu camiada, kullanımı cok basit ve insanı germeden keyif alarak alışverişiniz check ininiz yapıyosunuz. Örnek alınması dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000